Forumowicz od A do Z - vol. 1

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2005, 19:59

Gratuluje Bianconeri. Myslę ze to najbardziej zasłużony dla forum uczestnik poprzedniej ankiety. Gratuluję też BOOMowi, który wyprzedził mnie na ostatniej prostej ;) Kiedyś spróbuje znowu wystartować, ale to dopiero za jakiś czas. Teraz swój głos oddam znów na BOOMa :)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2005, 20:43

Graty Bianconeri!

Walka z Toba byla ciezka Reggie :twisted: ale jakos znowu udalo mi sie przeslizgnac do nastepnej ankiety :D jeszcze troche i sie zadomowie w niej :D w tej ankiecie glos oddalem na kedziera.

Edit: 32 oddane glosy... juz od 2 dni :D ludzie poglosujcie sobie - oto wasza szansa na prawdziwa demokracje, mozecie o czyms zadecydowac... nie zmarnujcie jej :twisted:

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2005, 19:59

Wyniki ankiety:
1. kedzier - 17 głosy
2. BOOM - 9 głosów
3. RuTeK - 6 głosów
4. trezegol17 - 5 głosów

Gratulacje dla użytkownika kedzier. Mam nadzieję, że ten kedzier szybko zamieści swój alfabet, gdyż wydaje mi się, że przeczytamy naprawdę fajną pracę. Do następnej ankiety przechodzą RuTeK i BOOM. Skład jej uzupełnią gorczas i steru.

Nowa ankieta:
steru
RuTeK
gorczas
BOOM

Zapraszam do głosowania!
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2005, 20:57 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.

:roll:
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2005, 20:46

gratulacja dla kedziera. Z przyjemnością przeczytam Twój alfabet. I mam nadzieję, że nastąpi to szybko.
Co do kolejnej ankiety. To jeszcze nie wiem na kogo zagłosuję gdyż każdego z tych 4użytkowników chętnie przeczytałbym alfabet. Więc pomyślimy.

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2005, 23:10

Dzięki za wszystkie głosy, szczerze mówiąc nie jestem zbyt zaskoczony wynikiem... Ale juz pomału się przyzwyczajałem, że jestem w ankiecie. Do 4 razy sztuka :wink:
gosciu pisze:Z przyjemnością przeczytam Twój alfabet. I mam nadzieję, że nastąpi to szybko.
Mam nadzieję, że nie dam plamy... A alfabetu będzie można się spodziewać w okolicach świąt... Może tuż przed, może tuż po. Na razie mam dobre chęci i koncepcję na kilka literek. W ciągu najbliższych dni nie zdążę go zacząć, wybaczcie ale ostatnie dni w szkole to prawdziwa mordęga :? Tak więc, oby do Świąt :!:

Obrazek
gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2005, 23:11

Diego pisze:Wyniki ankiety:
Gratulacje dla użytkownika kedzier. Mam nadzieję, że ten kedzier szybko zamieści swój alfabet, gdyż wydaje mi się, że przeczytamy naprawdę fajną pracę. Do następnej ankiety przechodzą RuTeK i BOOM. Skład jej uzupełnią gorczas i steru.

Nowa ankieta:
steru
RuTeK
gorczas
BOOM

Zapraszam do głosowania!
Dzięki za dodanie mnie do ankiety. Mój głos pójdzie do steru i to właśnie jego alfabet chciałbym teraz przeczytać (oczywiście oprócz tych, którzy wygrali ankiety a wciąż zwlekają z ich opublikowaniem (swiergot już zwleka prawie 14 miesięcy :wink: ))
gosciu pisze:gratulacja dla kedziera. Z przyjemnością przeczytam Twój alfabet. I mam nadzieję, że nastąpi to szybko.
Co do kolejnej ankiety. To jeszcze nie wiem na kogo zagłosuję gdyż każdego z tych 4użytkowników chętnie przeczytałbym alfabet. Więc pomyślimy.
Chyba zaszła drobna pomyłka i chciałeś napisać "3 użytkowników", bo wątpię, żeby ktoś chciał z własnej i nie przymuszonej woli czytać moje wypociny :wink:

PozdrQ

rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2005, 23:20

Kędzierzawy gratulacje... Może jak Ty napiszesz swój alfabet, to mnie to zmobilizuje do napisania mojego w końcu.
Diego pisze:Gratulacje dla użytkownika kedzier
Ale to oficjalnie zabrzmiało :P Może po prostu dla kędziera? :wink:
Diego pisze:Mam nadzieję, że ten kedzier
Czy aby na pewno 'ten'? :lol:
Diego pisze:gdyż wydaje mi się, że przeczytamy naprawdę fajną pracę
Możesz być pewien. Na GG wydaje się być spoko gościem (nie mylić z tym gosciem, który napisał swoją wiadomość dwa posty nad moim :smile:)
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2005, 23:22 przez rafal005, łącznie zmieniany 1 raz.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2005, 23:21

gorczas pisze:Chyba zaszła drobna pomyłka i chciałeś napisać "3 użytkowników", bo wątpię, żeby ktoś chciał z własnej i nie przymuszonej woli czytać moje wypociny :wink:
W moim przypadku to nie jest własna nie przymuszona wola.Ktoś mi kazał na Ciebie głosować.Powiem po cichu że to tzw. GTW ale ciiii :whistle:

Ja osobiście chciałem pogratulować kedzierowi za wygranie ankiety i oczekuje na Twój alfabet, jestem pewien że będzie ok :prochno:

PZDR

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2005, 23:34

Więc głosuję znowu na Booma, może tym razem się uda, bo konkurencja jest już torche mniej wymagająca. Ale i tak zachęcam wszystkich do głosowania na mojego faworyta! ;)
A alfabet kedziera tez chetnie przeczytam, bo wydaje się ciekawym człowiekiem (jakkolwiek by to nie brzmiało ;) ).

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 11:47

A ja zagłosowałem na Rutka :) !.

Ogolnie podoba mi się jego charakter postów. Zawsze z miłą chęcią czytam jego posty. Pozatym z wszystkich 4 ankietowanych na forum jest najdłużej.

Czekamy kedzier na alfabet.

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 14:37

Gratulacja Kedzier! Czekam na alfabet :D nie zawiedz swoich wyborcow 8) ... dobra juz nie wywieram presji :lol:
Reggie pisze:Więc głosuję znowu na Booma, może tym razem się uda... zachęcam wszystkich do głosowania na mojego faworyta! ;)
Thx :D milo przeczytac takie slowa, szczegolnie jak ktos ma taka chora ambicje jak ja 8) (nie no dobra joke :twisted: )
Ale to juz ktoras ( 4-ta ?? ) ankieta z kolei :D juz sie przyzwyczailem, ze moj nick widnieje tam na gorze :D

A ja swoj glos oddam na... gorczasa poniewaz bardzo dobrze sie czyta jego posty, a po 2 mysle, ze ktos kto mial pomysl na takiego "chwytajacego" avka :D musi byc godny napisania alfabetu :D

Obrazek
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 16:59

farmer16 pisze:A ja zagłosowałem na Rutka :) !.

Ogolnie podoba mi się jego charakter postów. Zawsze z miłą chęcią czytam jego posty. Pozatym z wszystkich 4 ankietowanych na forum jest najdłużej.
:dance: Ale Sie Zawstydziłem :prochno: Poważnie! Myślałem że jestem troszeczke zauwżalny a tu proszę! Taki Komplemencior! :bravo:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2005, 21:50

Wyniki ankiety:
1. steru - 9 głosów
2. RuTeK - 8 głosów
3. gorczas - 7 głosów
4. BOOM - 5 głosów

Gratulacje dla użytkownika steru. Mam nadzieję, że szybko doczekamy się alfabetu. Do następnej ankiety przechodzą RuTeK i gorczas. Skład jej uzupełnią Jaro i Mateusszek.

Nowa ankieta:
Mateusszek
RuTeK
gorczas
Jaro

Wszyscy użytkownicy, którzy wygrali ankietę, a nie napisali swojego alfabetu, otrzymają jutro prywatną wiadomość, która będzie miała ich zachęcić do wzmożonej pracy. Oczywiście rozumiem, że ktoś może nie mieć czasu, wiadomo - szkoła, praca itp., ale teraz nadchodzi luźniejszy okres i mam nadzieję, że poświęcicie chwilkę czasu dla JuvePoland.
rafal005 pisze:
Diego pisze:Gratulacje dla użytkownika kedzier
Ale to oficjalnie zabrzmiało :P Może po prostu dla kędziera? :wink:
O ile nick kedziera łatwo się odmienia, to inni mają tak skomplikowane nazwy, że boję się, że przy odmianie popełnie błąd. Dlatego wybrałem uniwersalną wersję :wink: .
rafal005 pisze:
Diego pisze:Mam nadzieję, że ten kedzier
Czy aby na pewno 'ten'? :lol:
Chodziło mi o "tamtego" kedziera :wink: .

Zapraszam do głosowania!

:roll:
kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2005, 22:22

Diego pisze:Wyniki ankiety:
1. steru - 9 głosów
2. RuTeK - 8 głosów
3. gorczas - 7 głosów
4. BOOM - 5 głosów
Wygrała osoba, na którą oddałem swój głos :wink: Tak więc steru, liczę, że napiszesz coś naprawdę mocnego. Gratuluję!
Diego pisze:Wszyscy użytkownicy, którzy wygrali ankietę, a nie napisali swojego alfabetu, otrzymają jutro prywatną wiadomość, która będzie miała ich zachęcić do wzmożonej pracy. Oczywiście rozumiem, że ktoś może nie mieć czasu, wiadomo - szkoła, praca itp., ale teraz nadchodzi luźniejszy okres i mam nadzieję, że poświęcicie chwilkę czasu dla JuvePoland.
Ja już zacząłem pisać swój alfabet(mam 4 niesamowicie obszerne literki), dlatego do mnie ponaglenia nie musisz wysyłać. Widzisz, oszczędziłem Ci roboty :P
Diego pisze:O ile nick kedziera łatwo się odmienia, to inni mają tak skomplikowane nazwy, że boję się, że przy odmianie popełnie błąd. Dlatego wybrałem uniwersalną wersję :wink:
Majstrować to sobie możecie przy nicku bblackk-a :P
Diego pisze:Chodziło mi o "tamtego" kedziera
Innego nawet nie ma 8)

Obrazek
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2005, 22:33

kedzier pisze: Wygrała osoba, na którą oddałem swój głos :wink: Tak więc steru, liczę, że napiszesz coś naprawdę mocnego. Gratuluję!
Takie głosy jak Twój kedzier powodują że na samą myśl o moim alfabecie mam tremę :smile:

Dziękuję osobom które oddały na mnie głos, postaram się sklecić coś mówiącego dużo o mnie, prostego w odbiorze i nie będącego totalną klapą :wink:

Zablokowany