Forumowicz od A do Z - vol. 1
- Reggie
- Juventino
Gratuluje Bianconeri. Myslę ze to najbardziej zasłużony dla forum uczestnik poprzedniej ankiety. Gratuluję też BOOMowi, który wyprzedził mnie na ostatniej prostej
Kiedyś spróbuje znowu wystartować, ale to dopiero za jakiś czas. Teraz swój głos oddam znów na BOOMa 

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- BOOM
- Juventino
Graty Bianconeri!
Walka z Toba byla ciezka Reggie :twisted: ale jakos znowu udalo mi sie przeslizgnac do nastepnej ankiety
jeszcze troche i sie zadomowie w niej
w tej ankiecie glos oddalem na kedziera.
Edit: 32 oddane glosy... juz od 2 dni
ludzie poglosujcie sobie - oto wasza szansa na prawdziwa demokracje, mozecie o czyms zadecydowac... nie zmarnujcie jej :twisted:
Walka z Toba byla ciezka Reggie :twisted: ale jakos znowu udalo mi sie przeslizgnac do nastepnej ankiety

Edit: 32 oddane glosy... juz od 2 dni

- M.
- Juventino
Wyniki ankiety:
1. kedzier - 17 głosy
2. BOOM - 9 głosów
3. RuTeK - 6 głosów
4. trezegol17 - 5 głosów
Gratulacje dla użytkownika kedzier. Mam nadzieję, że ten kedzier szybko zamieści swój alfabet, gdyż wydaje mi się, że przeczytamy naprawdę fajną pracę. Do następnej ankiety przechodzą RuTeK i BOOM. Skład jej uzupełnią gorczas i steru.
Nowa ankieta:
steru
RuTeK
gorczas
BOOM
Zapraszam do głosowania!
1. kedzier - 17 głosy
2. BOOM - 9 głosów
3. RuTeK - 6 głosów
4. trezegol17 - 5 głosów
Gratulacje dla użytkownika kedzier. Mam nadzieję, że ten kedzier szybko zamieści swój alfabet, gdyż wydaje mi się, że przeczytamy naprawdę fajną pracę. Do następnej ankiety przechodzą RuTeK i BOOM. Skład jej uzupełnią gorczas i steru.
Nowa ankieta:
steru
RuTeK
gorczas
BOOM
Zapraszam do głosowania!
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2005, 20:57 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.
:roll:
- gosciu_Muranista
- Juventino
gratulacja dla kedziera. Z przyjemnością przeczytam Twój alfabet. I mam nadzieję, że nastąpi to szybko.
Co do kolejnej ankiety. To jeszcze nie wiem na kogo zagłosuję gdyż każdego z tych 4użytkowników chętnie przeczytałbym alfabet. Więc pomyślimy.
Co do kolejnej ankiety. To jeszcze nie wiem na kogo zagłosuję gdyż każdego z tych 4użytkowników chętnie przeczytałbym alfabet. Więc pomyślimy.
- kedzier
- Juventino
Dzięki za wszystkie głosy, szczerze mówiąc nie jestem zbyt zaskoczony wynikiem... Ale juz pomału się przyzwyczajałem, że jestem w ankiecie. Do 4 razy sztuka
Mam nadzieję, że nie dam plamy... A alfabetu będzie można się spodziewać w okolicach świąt... Może tuż przed, może tuż po. Na razie mam dobre chęci i koncepcję na kilka literek. W ciągu najbliższych dni nie zdążę go zacząć, wybaczcie ale ostatnie dni w szkole to prawdziwa mordęga :? Tak więc, oby do Świąt :!:gosciu pisze:Z przyjemnością przeczytam Twój alfabet. I mam nadzieję, że nastąpi to szybko.
- gorczas
- Juventino
Dzięki za dodanie mnie do ankiety. Mój głos pójdzie do steru i to właśnie jego alfabet chciałbym teraz przeczytać (oczywiście oprócz tych, którzy wygrali ankiety a wciąż zwlekają z ich opublikowaniem (swiergot już zwleka prawie 14 miesięcyDiego pisze:Wyniki ankiety:
Nowa ankieta:
steru
RuTeK
gorczas
BOOM
Zapraszam do głosowania!
Chyba zaszła drobna pomyłka i chciałeś napisać "3 użytkowników", bo wątpię, żeby ktoś chciał z własnej i nie przymuszonej woli czytać moje wypocinygosciu pisze:gratulacja dla kedziera. Z przyjemnością przeczytam Twój alfabet. I mam nadzieję, że nastąpi to szybko.
PozdrQ
- rafal005
- Juventino
Kędzierzawy gratulacje... Może jak Ty napiszesz swój alfabet, to mnie to zmobilizuje do napisania mojego w końcu.
Może po prostu dla kędziera? 
)
Ale to oficjalnie zabrzmiałoDiego pisze:Gratulacje dla użytkownika kedzier

Czy aby na pewno 'ten'? :lol:Diego pisze:Mam nadzieję, że ten kedzier
Możesz być pewien. Na GG wydaje się być spoko gościem (nie mylić z tym gosciem, który napisał swoją wiadomość dwa posty nad moimDiego pisze:gdyż wydaje mi się, że przeczytamy naprawdę fajną pracę
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2005, 23:22 przez rafal005, łącznie zmieniany 1 raz.
- steru
- Qualità Juventino
W moim przypadku to nie jest własna nie przymuszona wola.Ktoś mi kazał na Ciebie głosować.Powiem po cichu że to tzw. GTW ale ciiiigorczas pisze:Chyba zaszła drobna pomyłka i chciałeś napisać "3 użytkowników", bo wątpię, żeby ktoś chciał z własnej i nie przymuszonej woli czytać moje wypociny![]()

Ja osobiście chciałem pogratulować kedzierowi za wygranie ankiety i oczekuje na Twój alfabet, jestem pewien że będzie ok

PZDR
- Reggie
- Juventino
Więc głosuję znowu na Booma, może tym razem się uda, bo konkurencja jest już torche mniej wymagająca. Ale i tak zachęcam wszystkich do głosowania na mojego faworyta! 
A alfabet kedziera tez chetnie przeczytam, bo wydaje się ciekawym człowiekiem (jakkolwiek by to nie brzmiało
).

A alfabet kedziera tez chetnie przeczytam, bo wydaje się ciekawym człowiekiem (jakkolwiek by to nie brzmiało

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- farmer16
- Juventino
A ja zagłosowałem na Rutka
!.
Ogolnie podoba mi się jego charakter postów. Zawsze z miłą chęcią czytam jego posty. Pozatym z wszystkich 4 ankietowanych na forum jest najdłużej.
Czekamy kedzier na alfabet.

Ogolnie podoba mi się jego charakter postów. Zawsze z miłą chęcią czytam jego posty. Pozatym z wszystkich 4 ankietowanych na forum jest najdłużej.
Czekamy kedzier na alfabet.
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- BOOM
- Juventino
Gratulacja Kedzier! Czekam na alfabet
nie zawiedz swoich wyborcow 8) ... dobra juz nie wywieram presji :lol:
milo przeczytac takie slowa, szczegolnie jak ktos ma taka chora ambicje jak ja 8) (nie no dobra joke :twisted: )
Ale to juz ktoras ( 4-ta ?? ) ankieta z kolei
juz sie przyzwyczailem, ze moj nick widnieje tam na gorze 
A ja swoj glos oddam na... gorczasa poniewaz bardzo dobrze sie czyta jego posty, a po 2 mysle, ze ktos kto mial pomysl na takiego "chwytajacego" avka
musi byc godny napisania alfabetu 

ThxReggie pisze:Więc głosuję znowu na Booma, może tym razem się uda... zachęcam wszystkich do głosowania na mojego faworyta!

Ale to juz ktoras ( 4-ta ?? ) ankieta z kolei

A ja swoj glos oddam na... gorczasa poniewaz bardzo dobrze sie czyta jego posty, a po 2 mysle, ze ktos kto mial pomysl na takiego "chwytajacego" avka

- RuTeK
- Juventino
farmer16 pisze:A ja zagłosowałem na Rutka!.

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- M.
- Juventino
Wyniki ankiety:
1. steru - 9 głosów
2. RuTeK - 8 głosów
3. gorczas - 7 głosów
4. BOOM - 5 głosów
Gratulacje dla użytkownika steru. Mam nadzieję, że szybko doczekamy się alfabetu. Do następnej ankiety przechodzą RuTeK i gorczas. Skład jej uzupełnią Jaro i Mateusszek.
Nowa ankieta:
Mateusszek
RuTeK
gorczas
Jaro
Wszyscy użytkownicy, którzy wygrali ankietę, a nie napisali swojego alfabetu, otrzymają jutro prywatną wiadomość, która będzie miała ich zachęcić do wzmożonej pracy. Oczywiście rozumiem, że ktoś może nie mieć czasu, wiadomo - szkoła, praca itp., ale teraz nadchodzi luźniejszy okres i mam nadzieję, że poświęcicie chwilkę czasu dla JuvePoland.
.
.
Zapraszam do głosowania!
1. steru - 9 głosów
2. RuTeK - 8 głosów
3. gorczas - 7 głosów
4. BOOM - 5 głosów
Gratulacje dla użytkownika steru. Mam nadzieję, że szybko doczekamy się alfabetu. Do następnej ankiety przechodzą RuTeK i gorczas. Skład jej uzupełnią Jaro i Mateusszek.
Nowa ankieta:
Mateusszek
RuTeK
gorczas
Jaro
Wszyscy użytkownicy, którzy wygrali ankietę, a nie napisali swojego alfabetu, otrzymają jutro prywatną wiadomość, która będzie miała ich zachęcić do wzmożonej pracy. Oczywiście rozumiem, że ktoś może nie mieć czasu, wiadomo - szkoła, praca itp., ale teraz nadchodzi luźniejszy okres i mam nadzieję, że poświęcicie chwilkę czasu dla JuvePoland.
O ile nick kedziera łatwo się odmienia, to inni mają tak skomplikowane nazwy, że boję się, że przy odmianie popełnie błąd. Dlatego wybrałem uniwersalną wersjęrafal005 pisze:Ale to oficjalnie zabrzmiałoDiego pisze:Gratulacje dla użytkownika kedzierMoże po prostu dla kędziera?
![]()
Chodziło mi o "tamtego" kedzierarafal005 pisze:Czy aby na pewno 'ten'? :lol:Diego pisze:Mam nadzieję, że ten kedzier
Zapraszam do głosowania!
:roll:
- kedzier
- Juventino
Wygrała osoba, na którą oddałem swój głosDiego pisze:Wyniki ankiety:
1. steru - 9 głosów
2. RuTeK - 8 głosów
3. gorczas - 7 głosów
4. BOOM - 5 głosów
Ja już zacząłem pisać swój alfabet(mam 4 niesamowicie obszerne literki), dlatego do mnie ponaglenia nie musisz wysyłać. Widzisz, oszczędziłem Ci robotyDiego pisze:Wszyscy użytkownicy, którzy wygrali ankietę, a nie napisali swojego alfabetu, otrzymają jutro prywatną wiadomość, która będzie miała ich zachęcić do wzmożonej pracy. Oczywiście rozumiem, że ktoś może nie mieć czasu, wiadomo - szkoła, praca itp., ale teraz nadchodzi luźniejszy okres i mam nadzieję, że poświęcicie chwilkę czasu dla JuvePoland.

Majstrować to sobie możecie przy nicku bblackk-aDiego pisze:O ile nick kedziera łatwo się odmienia, to inni mają tak skomplikowane nazwy, że boję się, że przy odmianie popełnie błąd. Dlatego wybrałem uniwersalną wersję![]()

Innego nawet nie ma 8)Diego pisze:Chodziło mi o "tamtego" kedziera
- steru
- Qualità Juventino
Takie głosy jak Twój kedzier powodują że na samą myśl o moim alfabecie mam tremękedzier pisze: Wygrała osoba, na którą oddałem swój głosTak więc steru, liczę, że napiszesz coś naprawdę mocnego. Gratuluję!
Dziękuję osobom które oddały na mnie głos, postaram się sklecić coś mówiącego dużo o mnie, prostego w odbiorze i nie będącego totalną klapą