LM 16/17 (FINAŁ): JUVENTUS 1-4 Real Madryt
- Szczęsny
- Juventino 
mialem z nowym trenerem to samo, nie wierzylem w to ze do JUVE moze przyjsc ktos taki jak Max na wiecej niz jeden sezon.
pamietam rozmowe w pracy z pewnym panem, i mowilem mu ze to zla decyzja ze nie zwalnia sie trenera po 3 mistrzostwach, ze oddaja Vidala, że zamiast nawiazac walke w LM to zachowuja sie jak sredniaczek oddajacy najlepszych zawodnikow po sezonie [dla kasy]
jeżeli to dzisiaj wygra, to bedzie to najlepszy trener w historii mojego ulubinego klubu - jak bardzo sie pomylilem

pamietam rozmowe w pracy z pewnym panem, i mowilem mu ze to zla decyzja ze nie zwalnia sie trenera po 3 mistrzostwach, ze oddaja Vidala, że zamiast nawiazac walke w LM to zachowuja sie jak sredniaczek oddajacy najlepszych zawodnikow po sezonie [dla kasy]
jeżeli to dzisiaj wygra, to bedzie to najlepszy trener w historii mojego ulubinego klubu - jak bardzo sie pomylilem
- Szczęsny
- Juventino 
to moje najwieksze zainteresowanie meczem od dawnych lat, z wiekiem czlowiek staje sie chyba bardziej 'okrzepły' [pewnie znajdziecie lepsze slowo] ale ten mecz mnie naprawde bardzo elektryzuje, bo GiGi musi to mieć, bo mamy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... trenera, byc moze najlepszy sklad w historii klubu, rozjechalismy Barce i Monaco, a Barca poradzila sobie z Realem w lidze. Juventus musi to wygrać. za Realem przemawia tylko to ze umieją grac finały.
może to niesympatyczne ale
z przyjemnością zobacze jak Cristiano płacze

może to niesympatyczne ale
z przyjemnością zobacze jak Cristiano płacze

- Wolf05
Podobno Bale w pierwszym składzie. Szala przechyla się na Waszą stronę...

- BlackJacky
- Juventino 
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wierzę...neotrance pisze:WIERZĘ całym sercem

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
						"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Wolf05
Choćbyśmy wygrali 3-0 po jego hat-tricku to mnie do siebie nie przekona. On i Premier League to duet idealny. Hiszpania to nie liga dla niego. A przeciw Waszej obronie nie zdziała wiele bo nie dacie mu tyle miejsca. Jedyna nadzieja to strzały z daleka , które od jakiegoś czasu mu nie wychodzą. Chyba, że Zizou zdecyduje się na posadzenie Benzemy i wyjście Bale'm i CR w ataku i Isco za nimi.Bazyliszek pisze:dlaczego tak sądzisz? wlasnie mam wrazenie ze moze wszystkim realowcom dziś zamknąć usta w CardiffWolf05 pisze:Podobno Bale w pierwszym składzie. Szala przechyla się na Waszą stronę...
E: jednak Bale ława, uff.
- Paya
- Juventino 
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ok, nieczęsto tutaj piszę, ale dzisiaj po prostu nie wypada. Tak jak wielu innych, kibicowanie zacząłem w roku 96. Potem przeżyłem traumę 97, z finału  98 szczerze mówiąc nic nie pamiętam. Do objęcia sterów przez Allegriego najczęściej wracałem do wspaniałego 3-1, z Realem. Dzięki niemu nie muszę. 1 połowa rewanzu z Bayernem, dwumecz z Barceloną, dwumecz z Realem... Hala Juve! 

- tomekp9-16
- Juventino 
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Stwierdzenie, że rzadko udzielam się na forum byłoby w moim wypadku nadużyciem, ale w taki dzień, w takim temacie, po prostu trzeba to zrobić, żeby jakoś zaznaczyć swoją obecność   Za Juve jestem od 2003, a przez to, że finału z Barceloną oglądać (nie)stety nie mogłem to muszę stwierdzić, że nie pamiętam kiedy odczuwałem takie emocje przed meczem, przychodzi mi do głowy tylko Triest za pierwszego sezonu Conte
  Za Juve jestem od 2003, a przez to, że finału z Barceloną oglądać (nie)stety nie mogłem to muszę stwierdzić, że nie pamiętam kiedy odczuwałem takie emocje przed meczem, przychodzi mi do głowy tylko Triest za pierwszego sezonu Conte  Forza i oby chłopaki, w końcu zrobili to na co czekamy tyle lat
  Forza i oby chłopaki, w końcu zrobili to na co czekamy tyle lat 

Za Juve jestem od 2003, a przez to, że finału z Barceloną oglądać (nie)stety nie mogłem to muszę stwierdzić, że nie pamiętam kiedy odczuwałem takie emocje przed meczem, przychodzi mi do głowy tylko Triest za pierwszego sezonu Conte
  Za Juve jestem od 2003, a przez to, że finału z Barceloną oglądać (nie)stety nie mogłem to muszę stwierdzić, że nie pamiętam kiedy odczuwałem takie emocje przed meczem, przychodzi mi do głowy tylko Triest za pierwszego sezonu Conte  Forza i oby chłopaki, w końcu zrobili to na co czekamy tyle lat
  Forza i oby chłopaki, w końcu zrobili to na co czekamy tyle lat 
- ManInBlack87
- Juventino 
To jest ustawienie 3-5-2?
Tak pokazali na Canal+
Jakoś nie chce mi sie wierzyć, czy to piwo umysł zaćmiewa?

Tak pokazali na Canal+
Jakoś nie chce mi sie wierzyć, czy to piwo umysł zaćmiewa?

Dla Gigiego po uszaty
 Dla Gigiego po uszaty