Wszystko o Interze
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- Effe
- Bawarczyk
Clarence Seedorfpan Zambrotta pisze:Eto'o to piłkarz, który wygrał wszystko co było do wygrania w klubowej piłce, w dodatku 2 razy. Ktoś mi wymieni piłkarza w historii, który zdobył mistrza kraju, europy i świata - dwukrotnie (Barca i Inter) ?

- pan Zambrotta
- Juventino
Effe pisze:Clarence Seedorfpan Zambrotta pisze:Eto'o to piłkarz, który wygrał wszystko co było do wygrania w klubowej piłce, w dodatku 2 razy. Ktoś mi wymieni piłkarza w historii, który zdobył mistrza kraju, europy i świata - dwukrotnie (Barca i Inter) ?
z tym, że Seedorf nie zrobił tego w 2 lata pod rząd. O to mi chodzi.Juras_Senat pisze:No ba.. Znam murzyna który dokonał tego trzykrotnie. I nadal gra na wysokim poziomie w mocnej europejskiej drużynie.pan Zambrotta pisze: Ktoś mi wymieni piłkarza w historii, który zdobył mistrza kraju, europy i świata - dwukrotnie (Barca i Inter) ?
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- Tharp
wygrales kupon na parowki z tesko, gratulacje. 8)Juras_Senat pisze:Dobra mam jeszcze murzyna w rękawie..pan Zambrotta pisze: z tym, że Seedorf nie zrobił tego w 2 lata pod rząd. O to mi chodzi.
..Ciach.. Marcel Desailly. Wygrał z OM w 1993 i z Milanem w 1994. Wygrałem?
inter odczuje brak eto, ale Forlan moze im duzo dac.
hi hipan Zambrotta pisze: Wszystko mu się udało. Może oprócz tego, że dalej jest czarny :lol:.
- pan Zambrotta
- Juventino
nie, nie wygrał. OM odebrano tytuł mistrza ligi, nie wystąpił w pucharze interkontynentalnym. Rok później milan z dessailym i tak przegrał znowu PI.Tharp pisze:wygrales kupon na parowki z tesko, gratulacje. 8)Juras_Senat pisze:Dobra mam jeszcze murzyna w rękawie..pan Zambrotta pisze: z tym, że Seedorf nie zrobił tego w 2 lata pod rząd. O to mi chodzi.
..Ciach.. Marcel Desailly. Wygrał z OM w 1993 i z Milanem w 1994. Wygrałem?
więc nie ma drugiego gracza tak utytułowanego w przeciągu 2 lat jak Eto'o
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Eto'o też tego nie zrobił. Bo gdy barca zdobywała KMŚ, to ten już latał po włoskich boiskach.pan Zambrotta pisze:z tym, że Seedorf nie zrobił tego w 2 lata pod rząd. O to mi chodzi.Juras_Senat pisze:No ba.. Znam murzyna który dokonał tego trzykrotnie. I nadal gra na wysokim poziomie w mocnej europejskiej drużynie.pan Zambrotta pisze: Ktoś mi wymieni piłkarza w historii, który zdobył mistrza kraju, europy i świata - dwukrotnie (Barca i Inter) ?
Ogólnie nie da się tego zrobić 2 lata pod rząd, zawsze jedno KMŚ przepadnie.
Capo di tutti capi
- Brutalo
- Juventino
Sprzedaż róż spadnie znacząco w Mediolanie...
inter się stacza. Najpierw mou, teraz eto'o i słuchanie ofert za snejidera. Kończy się czas na wozie. Znowu wracają pod wóz.
inter się stacza. Najpierw mou, teraz eto'o i słuchanie ofert za snejidera. Kończy się czas na wozie. Znowu wracają pod wóz.
- Bartek88
- Juventino
Raczej wracaja tam gdzie ich miejsceBrutalo pisze:Sprzedaż róż spadnie znacząco w Mediolanie...

Ze sprzedaza Eto zrobili chyba jeden z lepszych swoich ruchow transferowych. I w sumie nie zdziwie sie jak sprowadza zamiast Forlana, Teveza.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Wydaje mi się, że Eto'o został sprzedany ze względów finansowych a sprowadzenie Teveza kosztowałoby praktycznie tyle samo [jeśli nie więcej, zwłaszcza biorąc pod uwagę jego kontrakt].Bartek88 pisze:w sumie nie zdziwie sie jak sprowadza zamiast Forlana, Teveza.