Liga Mistrzów 2010/11
- strong return
- Juventino

Mietson i Smok-u powiedzieli/napisali prawdę. Nie można winić klubów takich jak Liverpool, czy Aston Villa(25mln wydanych na jednego piłkarza), bo po prostu próbują się dostosować. A jak ktoś daje 60mln za Torresa to nic tylko go w obecnej formie sprzedać. Tak już jest ten świat urządzony ze kasa rządzi. I nawet Moggi musiał to w pewnym momencie zaakceptować i grać według tych reguł, jakie wtedy nakaywał Real. Teraz takich klubów jest więcej oczywiście. Jednak nie jest prawdą, że niespodzianki się nie zdarzają, czego dowodem jest ostatni sezon. Bayern ograł MU, a zamiast niego powinny zagrać dobrze nam znajome fiołki W takim Manchersterze-United znaczy, nowe nabytki na ogół nie marnują się i nie siedzą na ławce, albo są wprowadadzane do gry.
Z kolei rekord trensferowy Arsenalu to 15mln euro. Nie można generalizować.
A Barcelony-nie ma się co czepiaćoprócz kilku nieprzemyślanych transferów) zapewne jedna z najlepszych drużyn w historii piłki nożnej i to w dodatku w oparciu o wychpwanków. Przydałby się nam choć jeden taki w ofensywie. A zwłaszcza taki sztab medyczny. :roll:
A, że gdyby szympans prowadził te dwie ekipy w La Liga i nic by się nie zmieniło w kolejności, to już inna sprawa,
Z kolei rekord trensferowy Arsenalu to 15mln euro. Nie można generalizować.
A Barcelony-nie ma się co czepiaćoprócz kilku nieprzemyślanych transferów) zapewne jedna z najlepszych drużyn w historii piłki nożnej i to w dodatku w oparciu o wychpwanków. Przydałby się nam choć jeden taki w ofensywie. A zwłaszcza taki sztab medyczny. :roll:
A, że gdyby szympans prowadził te dwie ekipy w La Liga i nic by się nie zmieniło w kolejności, to już inna sprawa,
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
- Lypsky
- Juventino

Może mi ktoś wyjaśnić czym kieruje się polsat pokazując w środę mecz Barcelona- Shakhtar? :lol: Rozumiem, że spotkanie Chelsea-MU jest dla nich mało atrakcyjne.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Castiel
- Juventino

Niestety ale tam pracują <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.Lypsky pisze:Może mi ktoś wyjaśnić czym kieruje się polsat pokazując w środę mecz Barcelona- Shakhtar? :lol: Rozumiem, że spotkanie Chelsea-MU jest dla nich mało atrakcyjne.
- strong return
- Juventino

1. Kowal też chce mieć coś z życia.
2. Borek rozpracowuje potencjalnego rywala dla Mourinho.
3. Pewnie liczą na młodych sezonwców oraz tych ludzi "którzy chcą zobaczyć ładną grę i dużo bramek". Toć i skończy się pewnie na 4:1 i "wszyscy" zadowoleni.
3. Pewnie liczą na młodych sezonwców oraz tych ludzi "którzy chcą zobaczyć ładną grę i dużo bramek". Toć i skończy się pewnie na 4:1 i "wszyscy" zadowoleni.
Dzięki Beppe za Teveza!
- varvari
- Juventino

Patrząc na ten punkt to wydaje mi się, że więcej "sezonowców" mają razem wzięte grupy kibiców ManU i Chelsea.strong return pisze:1. Kowal też chce mieć coś z życia.
- stahoo
- Juventino

No przecież gra Więcejniżklub!Lypsky pisze:Może mi ktoś wyjaśnić czym kieruje się polsat pokazując w środę mecz Barcelona- Shakhtar? :lol: Rozumiem, że spotkanie Chelsea-MU jest dla nich mało atrakcyjne.
A tak swoją drogą ciekawe kogo jest więcej w Polsce: kibiców Barcy, czy kibiców United i Chelsea?
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Na szczęście oglądając nSport nie ma tego problemu.Castiel pisze:Niestety ale tam pracują <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.Lypsky pisze:Może mi ktoś wyjaśnić czym kieruje się polsat pokazując w środę mecz Barcelona- Shakhtar? :lol: Rozumiem, że spotkanie Chelsea-MU jest dla nich mało atrakcyjne.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Lypsky
- Juventino

Szczególnie, że komentarz Ryczela przyprawia o ciarki :lol:Antichrist pisze:Na szczęście oglądając nSport nie ma tego problemu.Castiel pisze:Niestety ale tam pracują <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.Lypsky pisze:Może mi ktoś wyjaśnić czym kieruje się polsat pokazując w środę mecz Barcelona- Shakhtar? :lol: Rozumiem, że spotkanie Chelsea-MU jest dla nich mało atrakcyjne.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- dawid1897
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Statystycznie co drugi Polak kibicuje Barcelonie więc wybrali słuszniestahoo pisze:No przecież gra Więcejniżklub!Lypsky pisze:Może mi ktoś wyjaśnić czym kieruje się polsat pokazując w środę mecz Barcelona- Shakhtar? :lol: Rozumiem, że spotkanie Chelsea-MU jest dla nich mało atrakcyjne.
A tak swoją drogą ciekawe kogo jest więcej w Polsce: kibiców Barcy, czy kibiców United i Chelsea?
FORZA JUVE!!!
- Amarillo
- Juventino

Czy takie emocje wywoływane są przez jego męski, głęboki głos czy też może niezwykły wręcz obiektywizm podczas meczów Barcelony ? 8)Lypsky pisze: Szczególnie, że komentarz Ryczela przyprawia o ciarki :lol:
Sapere Aude!
- Skibil
- Redaktor

Moim zdaniem właśnie lepiej, że wybrali to spotkanie. Pewnym jest, że Barca na swoim stadionie coś przystrzeli, a pierwsze spotkanie MU z Chelsea to będą niezłe szachy. Rewanż angielskich drużyn może być ciekawy, ale spodziewam się tam remisu (i to bezbramkowego).
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

Ja tam wolę pooglądać szachy, przynajmniej nie wiem kto wygra.Skibil pisze:Barca na swoim stadionie coś przystrzeli, a pierwsze spotkanie MU z Chelsea to będą niezłe szachy.
A tak ogólnie to liczę, że Bale zrobi Ramosowi karuzelę i Real dostanie lanie.
- Negri
- Juventino

- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Frustru-fanboj Realu w pełnej krasie.stahoo pisze:No przecież gra Więcejniżklub!Lypsky pisze:Może mi ktoś wyjaśnić czym kieruje się polsat pokazując w środę mecz Barcelona- Shakhtar? :lol: Rozumiem, że spotkanie Chelsea-MU jest dla nich mało atrakcyjne.
Wszyscy tak od razu przekreślają Szachtar. Żebyście się przypadkiem nie zdziwili, Barcy zazwyczaj grało się dziko z Ruskimi, będzie dziko i z Ukraińcami.