LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- DYZIO_STW
- Juventino
no Ja mogę się pojawić niezależnie od tego czy zrobimy rezerwację czy nie ... oczywiście jeżeli ktokolwiek poza mną się zjawi

no to będęnerinka pisze:Będę na meczu.

Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2010, 11:32 przez DYZIO_STW, łącznie zmieniany 1 raz.
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Grazie Gigi Buffon!
37.
- DYZIO_STW
- Juventino
ja bym wpadł na mecz 

jeszcze 3 egzaminy, na szczęście jeden w środę a nast. w pon i środę w nast tygodniuJaPs pisze:dyzio - 2 kierunki, czarny - dwa 2 kierunki + praca... nie wiem jak u nich to wyglada, ale lekko na pewno nie maja
A od czego miasz książki i skrypty ?? Ja na wykłady nie chodzę, nie robię notatek na ćwiczeniach i jakoś nie móie, że jestem w plecy z materiałem. Od tego są podręczniki, a jeżeli do tej pory nie przykładałeś się do nauki i nadrabiasz na ostatnią chwilę to już tylko Twoja wina. Oczywiście mogę się mylić ... ale starego studenta nie oszukasz. Jakby co - przepraszam.Yoda666 pisze: Gdybym chodził na wszystkie wykłady i ćwiczenia, ale w tym momencie jestem z materiałem w plecy i to tak solidnie
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2010, 21:40 przez DYZIO_STW, łącznie zmieniany 2 razy.
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Grazie Gigi Buffon!
37.
Grazie Gigi Buffon!
37.
- CzarnyZkultury
- Juventino
tez sie pojawie od biedy
- Yoda666
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
JaPs spoko, ale weź pod uwagę, że może nie każdy jest w stanie się wyrobić. Gdybym chodził na wszystkie wykłady i ćwiczenia (nie mogłem ze względu na serce) to pewnie bym się pojawił, ale w tym momencie jestem z materiałem w plecy i to tak solidnie, więc bez niepotrzebnego 'najeżdżania' (tak, odebrałem to jako wjazd), proszę :C
- romek20.20
- Juventino
przychodze napewno