Liga Mistrzów 2009/2010
- sharikk
- Juventino
Ku nawet swojemu zaskoczeniu dzisiaj kibicuje Interowi
Także mam cichą nadzieje że uda im się awansować dalej... Tyle że jest coś co może stanąć Interistom w drodze do awansu, ich kompleks europejskich pucharów w których od lat nie dają sobie rady. Nie mniej jednak czuję że dadzą rade.

JUVE PER SEMPRE!!!
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A ja mam nadzieję ,że przegrają z kretesem i ,że wystawią się na pośmiewisko, no cóż nie cierpię tego klubu i w "czterech literach" mam czy ta włoska drużyna przejdzie dalej.sharikk pisze:Ku nawet swojemu zaskoczeniu dzisiaj kibicuje InterowiTakże mam cichą nadzieje że uda im się awansować dalej... Tyle że jest coś co może stanąć Interistom w drodze do awansu, ich kompleks europejskich pucharów w których od lat nie dają sobie rady. Nie mniej jednak czuję że dadzą rade.
Będę kibicował Chelsea z całego serca

EDIT:
Również twoje zdanie szanuję ;D chodź się trochę dziwie ale luziksharikk pisze:Twoje prawo mój drogi JuventinoNikt Ci tego nie broni

Ostatnio zmieniony 24 lutego 2010, 16:43 przez Smok-u, łącznie zmieniany 1 raz.
- sharikk
- Juventino
Twoje prawo mój drogi JuventinoVesper pisze:A ja mam nadzieję ,że przegrają z kretesem i ,że wystawią się na pośmiewisko, no cóż nie cierpię tego klubu i w "czterech literach" mam czy ta włoska drużyna przejdzie dalej.sharikk pisze:Ku nawet swojemu zaskoczeniu dzisiaj kibicuje InterowiTakże mam cichą nadzieje że uda im się awansować dalej... Tyle że jest coś co może stanąć Interistom w drodze do awansu, ich kompleks europejskich pucharów w których od lat nie dają sobie rady. Nie mniej jednak czuję że dadzą rade.
Będę kibicował Chelsea z całego serca

JUVE PER SEMPRE!!!
- sharikk
- Juventino
A jak myślisz? Prosty powód, włoska piłka...to wszystkoszczypek pisze:sharikk, jeżeli mogę zapytać, dlaczego dzisiaj kibicujesz Interowi i masz nadzieję, że awansują?
Bramki niech strzelają, bo nie chce się nudzić.

JUVE PER SEMPRE!!!
- Majos
- Juventino
Wiadomo, niby włoska piłka dla każdego z nas jest bardzo ważna, angielska na pewno sporo mniej, albo i wcalesharikk pisze:A jak myślisz? Prosty powód, włoska piłka...to wszystkoszczypek pisze:sharikk, jeżeli mogę zapytać, dlaczego dzisiaj kibicujesz Interowi i masz nadzieję, że awansują?
Bramki niech strzelają, bo nie chce się nudzić.

- sharikk
- Juventino
No widzisz, a ja szanuje Wasze zdanie, i mam nadzieje że to Chelsea dziś popłynie do Londynu z trzema golami w plecyMajos pisze:Wiadomo, niby włoska piłka dla każdego z nas jest bardzo ważna, angielska na pewno sporo mniej, albo i wcalesharikk pisze:A jak myślisz? Prosty powód, włoska piłka...to wszystkoszczypek pisze:sharikk, jeżeli mogę zapytać, dlaczego dzisiaj kibicujesz Interowi i masz nadzieję, że awansują?
Bramki niech strzelają, bo nie chce się nudzić.. Ale żeby Interowi... To Twoje zdanie i prawo i trzeba to szanować, ale wiadomo, jak Drogba pyknie dzisiaj hattricka to będę przeszczęśliwy.

JUVE PER SEMPRE!!!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
Dla mnie to niezrozumiałe, że kibic Juventusu będzie kibicował Interowi. W imię czego? W imię włoskiej piłki?! Nie ogarniam takich systemów wartości.sharikk pisze:A jak myślisz? Prosty powód, włoska piłka...to wszystko
- sharikk
- Juventino
To idź do psychologa może Ci to wyjaśniszczypek pisze:Dla mnie to niezrozumiałe, że kibic Juventusu będzie kibicował Interowi. W imię czego? W imię włoskiej piłki?! Nie ogarniam takich systemów wartości.sharikk pisze:A jak myślisz? Prosty powód, włoska piłka...to wszystko

JUVE PER SEMPRE!!!
- Monte Cristo
- Juventino
Mysle ze panowi sharikk'owi chodzi o ranking UEFA. Bo jesli patrzec na to z tej strony to nie powiem, dobrze by bylo gdyby Inter dzisiaj wygral.
EDIT: Powiem moze tak, mi by to nie przeszkadzalo jesli Inter by dzis wygral 1-0 a w rewanzu przegral 0-2. Nie awansowal by, a Wlochy dostalyby wiecej punktow w UEFA niz np. rok temu gdy Inter tylko zremisowal.
EDIT: Powiem moze tak, mi by to nie przeszkadzalo jesli Inter by dzis wygral 1-0 a w rewanzu przegral 0-2. Nie awansowal by, a Wlochy dostalyby wiecej punktow w UEFA niz np. rok temu gdy Inter tylko zremisowal.
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2010, 17:41 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Brutalo
- Juventino
Ja też nie rozumie jak można kibicować kiedykolwiek interowi będąc kibicem Juventusu. To naturalny wróg i każda jego porażka mnie cieszy (tak jak ich cieszą nasze porażki). Nawet w przypadku meczu z najmniej lubianą przeze mnie drużyną najmniej lubianej ligi będę wolał żeby wygrało CFC. Generalnie mam ten mecz tam gdzie słońce nie dochodzi, ale jeśli ktoś ma odpaść, to niech odpadnie inter. Ciekawe jakie teraz wytłumaczenie znajdzie murinio.
- sharikk
- Juventino
Jedyny kumaty, przetłumacz to jeszcze innym bo tego faktu nie rozumiejąMonte Cristo pisze:Mysle ze panowi sharikk'owi chodzi o ranking UEFA. Bo jesli patrzec na to z tej strony to nie powiem, dobrze by bylo gdyby Inter dzisiaj wygral.

JUVE PER SEMPRE!!!
- ewerthon
- Juventino
Ewentualny awans interu ma duże znaczenie... dla tego forum.
Wtedy przez kolejny rok Lord of coś tam i kilku innych przyjemniaczków będzie mieć kolejny argument to ciągniecia kolejnej napinki - tym razem o europejskie puchary.
M.in. dlatego... C'mon C'mon The Blues!
Wtedy przez kolejny rok Lord of coś tam i kilku innych przyjemniaczków będzie mieć kolejny argument to ciągniecia kolejnej napinki - tym razem o europejskie puchary.
M.in. dlatego... C'mon C'mon The Blues!