Forumowicz od A do Z - vol.2
- mnowo
- Qualità Juventino
Lypsky pisze:No i tak jak podejrzewałem, spisek żydów skierowany przeciwko mojej skromnej osobie
Znając życie, niektóre cwaniaczki (leniup pisze:Przewiduje, że mimo wszystko mnowo zwycięży dwoma głosami :]

- Lypsky
- Juventino
Wiemy i nikt się nie martwi. Przypomnij mi proszę, Mellberg to Duńczyk?kopniak pisze:mnowo nie martw się, leniup i tak wygra :twisted:

znając życie mnowo dostanie jeszcze kilka głosów

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeżeli zauważę, że ponownie zakładane są nowe konta na forum, które służą tylko i wyłącznie do oddania głosu w ankiecie, to zabawa zostanie zamknięta, a konkretnie osoby surowo nagrodzone.
Póki co bez pokazywania palcami i dochodzeń kto co i jak, jednak uprzedzam, że drugiego ostrzeżenia nie będzie.
Póki co bez pokazywania palcami i dochodzeń kto co i jak, jednak uprzedzam, że drugiego ostrzeżenia nie będzie.
- stahoo
- Juventino
No i ... stało się? Już raz przerabialiśmy podobna sytuację, kiedy uzytkownik pisał do innych na gg, żeby na niego głosowali. Teraz zakładanie kont? Koledzy, ogarnijcie sie, to ma(a może miała?) byc zabawa....
- pan Zambrotta
- Juventino
Ponownie?? a ja bym pokazywał palcami delikwentów, wstyd by im się zrobiło a inni by zobaczyli że w razie takich incydentów nie będą kryci. Za takie gówniarstwo karać trzeba solidnie.Siewier pisze:Jeżeli zauważę, że PONOWNIE zakładane są nowe konta na forum, które służą tylko i wyłącznie do oddania głosu w ankiecie, to zabawa zostanie zamknięta, a konkretnie osoby surowo nagrodzone.
Więc? szczerze mówiąc ja bym chciał poznać, co to za osesek.
Choć swój typ na to mam...
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2009, 09:16 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 2 razy.
- Mrówa
- Juventino
Mówiłem, że wiocha się zrobiła, zrobiło się coś większego. Nie rozumiem jak można się tak "jarać" forumowym alfabetem, żeby zakładać nowe konta i głosować na kogoś :doh:
W każdym razie uważajcie ankietowicze ! bo macie zapewne wielu psycho-fanów
Również uważam, że powinieneś Siewier wymienić po nickach łajzy, które psują dobrą zabawę.
W każdym razie uważajcie ankietowicze ! bo macie zapewne wielu psycho-fanów
Również uważam, że powinieneś Siewier wymienić po nickach łajzy, które psują dobrą zabawę.

- KeRmit19
- Juventino
:shock: Rowniez jestem za tym, zeby ujawnic kto sie bawi w takie cos. Mozna sobie zartowac i wymyslac rozne inne glupoty ale niech to bedzie w granicach zdrowego rozsadku, ludzie..Siewier pisze:Jeżeli zauważę, że ponownie zakładane są nowe konta na forum, które służą tylko i wyłącznie do oddania głosu w ankiecie, to zabawa zostanie zamknięta, a konkretnie osoby surowo nagrodzone.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dla mnie sprawa kończy się póki co na tym wcześniejszym poście - żadnych innych działań w tym kierunku nie będzie. Zrobiłem co uważam póki co za słuszne. Odpowiadać na żadne uwagi, pytania czy wnioski co do tej sprawy nie będę - tradycyjnie nie interesuje mnie nikogo zdanie poza moim własnym ^_^
Temat i ankieta oczywiście są od tej pory monitorowane na bieżąco.
Temat i ankieta oczywiście są od tej pory monitorowane na bieżąco.
- Bart_DB
- Juventino
Szkoda, że nie poznamy tego geniusza. Też bym był za ujawnieniem nicku. Ale przyznam szczerze, że jestem w szoku, że można uciekać się do takich środków. Następnym razem, jak ktoś bardzo chce pisać alfabet to niech to ogłosi wszem i wobec, na pewno łatwiej w ten sposób zdobędzie kilka głosów, gdy w jakiś normalniejszy sposób zachęci do głosowania na niego.
ti porterò all'inferno con me.