Kontuzje

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2010, 21:23

Simi pisze:
Gandalf8 pisze:Nie no, już się zaczyna :/ oby to nie było nic groźnego :pray:
Już nie przeżywajcie, Alex ma swoje lata. Wszystko na spokojnie, przecież piłkarze jeszcze mają w nogach słabe przygotowanie z poprzedniego sezonu.

No właśnie - Alex ma swoje lata, więc tym bardziej trzeba sie martwic czy coś Mu się nie stało, ale chyba nie jest źle :)

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2010, 22:35

Coś mi się wydaje, że Alex i tak nie będzie odgrywał tak znaczącej roli. Chociaż we Włoszech wiek nie stanowi problemu... Nedved wróć :pray:

Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2010, 22:41

bajbek17 pisze:Coś mi się wydaje, że Alex i tak nie będzie odgrywał tak znaczącej roli. Chociaż we Włoszech wiek nie stanowi problemu... Nedved wróć :pray:
Widzę że nie ja jedyne czasem myśle nad powrotem Nedveda do kadry, obawiam się jednak że skończyło by się jak z Szumacherem w Formule 1, ale fajnie by było jak by zaryzykował :) . Ale w to nawet nie śmiem wierzyć.

Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2010, 22:57

Nie rozbudzajcie nawet nadziei na powrót Nedveda, bo to byłoby zbyt piękne... On wróci, ale jako trener młodzieży :)

Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2010, 23:03

Gandalf8 pisze:Nie rozbudzajcie nawet nadziei na powrót Nedveda, bo to byłoby zbyt piękne... On wróci, ale jako trener młodzieży :)
Mam nadzieje że nawet w takiej formie zmobilizuje swoją legendą do sukcesów zarówno pierwszą 11. jak i skład młodzieżowy :) .

Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2010, 23:07

K.M. pisze:
Gandalf8 pisze:Nie rozbudzajcie nawet nadziei na powrót Nedveda, bo to byłoby zbyt piękne... On wróci, ale jako trener młodzieży :)
Mam nadzieje że nawet w takiej formie zmobilizuje swoją legendą do sukcesów zarówno pierwszą 11. jak i skład młodzieżowy :) .

Przyszłosc Nedveda jest zwiżana z Juve - to jest zapisane w gwiazdach :D a Jego obecnosc na pewno wpłynie pozytywnie na innych - On już ma taki dobry wpływ na innych pewnie od urodzenia :)

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2010, 08:27

Może wróci ale nie teraz, szkoda może za rok,dwa ? http://solojuve.com/oficjalny/bucaro_no ... mavery.php

Alex dostał kontuzji ale dopiero początek treningów, trenują w Pinzolo tam latają pod górki nie równo i wogóle, to nie trudno o konuzje :whistle: Zresztą wrócą do Vinovo i będzie mniej kontuzji (coś tam polepszyli nie ? )

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2010, 11:30

Nie zapominajmy też o Buffonie. Alex nie jest pierwszy i nie jedyny... NIESTETY :płaczę:

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2010, 12:11

Według tuttosport nasz nowy... wypożyczony zawodnik, Traore, ma lekkie zapalenie ścięgna. Juventus ponoć był świadomy tego przy sprowadzaniu go do Turynu. Wczoraj odbył pierwszy trening w Vinovo, ale nie mógł w pełni pracować właśnie przez to zapalenie. Fizycznie ma być gotowy już na mecz z Sampdorią, ale i tak pewnie zagra znający zawiłe elementy taktyczne Paolo Ashton De Ceglie.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2010, 17:44

Pan bez kontuzji to się powinien nazywać Pan multum kontuzji teraz....

Traore out na 4 tygodnie

http://www.calciomercato.com/altre-noti ... -settimane

Peter

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 września 2010, 14:28

Do kolekcji: http://www.juvepoland.com/news.php?id=17179
I oczywiście mięsień.

Czyli na lewą obronę kto? Hasan, Grosso?

Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?

"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2010, 15:11

Peter pisze:Do kolekcji: http://www.juvepoland.com/news.php?id=17179
I oczywiście mięsień.

Zapomnij. Pewien polski portal o Juve pisze, że oni nie będą brani pod uwagę. Pewnie będziemy więc oglądać.... no, zgadnij? Jest brzydki, garbaty, ma szkorbut i nie umie bronić? O kim mowa?*

*Nie, nie chodzi o Misia Zambrottę!

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2010, 18:41

Może warto spróbować z Chiellinim na lewej obronie? Gorzej to raczej nie będzie już wyglądać...

*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2010, 18:41

Peter pisze:Do kolekcji: http://www.juvepoland.com/news.php?id=17179
I oczywiście mięsień.

Ja bym zapytał marottę. On odpowiada za to, że lewa obrona nie została wzmocniona. Teraz pewnie już wie, że ta pozycja wymaga radykalnego wzmocnienia. Dziwi mnie gdzie miał łeb podczas okienka.
francois pisze:Może warto spróbować z Chiellinim na lewej obronie? Gorzej to raczej nie będzie już wyglądać...
Gorzej na pewno nie, ale na dłuższą metę myślę, że nie było by to najlepsze rozwiązanie. Lepiej niech się zgrywa z Bonuccim, niech szlifują schematy.

Obrazek
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2010, 22:23

*Ki$iEL* pisze: Ja bym zapytał marottę. On odpowiada za to, że lewa obrona nie została wzmocniona. Teraz pewnie już wie, że ta pozycja wymaga radykalnego wzmocnienia. Dziwi mnie gdzie miał łeb podczas okienka.
Wiesz, trzeba bylo przemodelowac pomoc, kupic skrzydlowych, srodkowego pomocnika po odejsciu Poulsena, srodkowego obronce, prawego obronce, napastnika, moglo sie zdarzyc, ze kogos kupic nie zdazyl.

Chociaz nie, przyszedl lewy obronca, ale akurat ma kontuzje (Traore). Na nikogo innego pewnie nie bylo kasiory.

ODPOWIEDZ