Kontuzje
- Gandalf8
- Juventino
Simi pisze:Już nie przeżywajcie, Alex ma swoje lata. Wszystko na spokojnie, przecież piłkarze jeszcze mają w nogach słabe przygotowanie z poprzedniego sezonu.Gandalf8 pisze:Nie no, już się zaczynaoby to nie było nic groźnego
No właśnie - Alex ma swoje lata, więc tym bardziej trzeba sie martwic czy coś Mu się nie stało, ale chyba nie jest źle

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Azazel
- Juventino
Widzę że nie ja jedyne czasem myśle nad powrotem Nedveda do kadry, obawiam się jednak że skończyło by się jak z Szumacherem w Formule 1, ale fajnie by było jak by zaryzykowałbajbek17 pisze:Coś mi się wydaje, że Alex i tak nie będzie odgrywał tak znaczącej roli. Chociaż we Włoszech wiek nie stanowi problemu... Nedved wróć

- Gandalf8
- Juventino
Nie rozbudzajcie nawet nadziei na powrót Nedveda, bo to byłoby zbyt piękne... On wróci, ale jako trener młodzieży 

- Azazel
- Juventino
Mam nadzieje że nawet w takiej formie zmobilizuje swoją legendą do sukcesów zarówno pierwszą 11. jak i skład młodzieżowyGandalf8 pisze:Nie rozbudzajcie nawet nadziei na powrót Nedveda, bo to byłoby zbyt piękne... On wróci, ale jako trener młodzieży

- Gandalf8
- Juventino
K.M. pisze:Mam nadzieje że nawet w takiej formie zmobilizuje swoją legendą do sukcesów zarówno pierwszą 11. jak i skład młodzieżowyGandalf8 pisze:Nie rozbudzajcie nawet nadziei na powrót Nedveda, bo to byłoby zbyt piękne... On wróci, ale jako trener młodzieży.
Przyszłosc Nedveda jest zwiżana z Juve - to jest zapisane w gwiazdach

- Wojtek
- Juventino
Gandalf8 pisze:Nie rozbudzajcie nawet nadziei na powrót Nedveda, bo to byłoby zbyt piękne... On wróci, ale jako trener młodzieży
Może wróci ale nie teraz, szkoda może za rok,dwa ? http://solojuve.com/oficjalny/bucaro_no ... mavery.php
Alex dostał kontuzji ale dopiero początek treningów, trenują w Pinzolo tam latają pod górki nie równo i wogóle, to nie trudno o konuzje

- Mateuszello
- Juventino
Nie zapominajmy też o Buffonie. Alex nie jest pierwszy i nie jedyny... NIESTETY :płaczę:
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Brutalo
- Juventino
Według tuttosport nasz nowy... wypożyczony zawodnik, Traore, ma lekkie zapalenie ścięgna. Juventus ponoć był świadomy tego przy sprowadzaniu go do Turynu. Wczoraj odbył pierwszy trening w Vinovo, ale nie mógł w pełni pracować właśnie przez to zapalenie. Fizycznie ma być gotowy już na mecz z Sampdorią, ale i tak pewnie zagra znający zawiłe elementy taktyczne Paolo Ashton De Ceglie.
- dp10
- Juventino
Pan bez kontuzji to się powinien nazywać Pan multum kontuzji teraz....
Traore out na 4 tygodnie
http://www.calciomercato.com/altre-noti ... -settimane
Traore out na 4 tygodnie
http://www.calciomercato.com/altre-noti ... -settimane
- Peter
- Juventino
Do kolekcji: http://www.juvepoland.com/news.php?id=17179
I oczywiście mięsień.
Czyli na lewą obronę kto? Hasan, Grosso?
I oczywiście mięsień.
Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
- deszczowy
- Juventino
Zapomnij. Pewien polski portal o Juve pisze, że oni nie będą brani pod uwagę. Pewnie będziemy więc oglądać.... no, zgadnij? Jest brzydki, garbaty, ma szkorbut i nie umie bronić? O kim mowa?*Peter pisze:Do kolekcji: http://www.juvepoland.com/news.php?id=17179
I oczywiście mięsień.
*Nie, nie chodzi o Misia Zambrottę!
- *Ki$iEL*
- Juventino
Ja bym zapytał marottę. On odpowiada za to, że lewa obrona nie została wzmocniona. Teraz pewnie już wie, że ta pozycja wymaga radykalnego wzmocnienia. Dziwi mnie gdzie miał łeb podczas okienka.Peter pisze:Do kolekcji: http://www.juvepoland.com/news.php?id=17179
I oczywiście mięsień.
Gorzej na pewno nie, ale na dłuższą metę myślę, że nie było by to najlepsze rozwiązanie. Lepiej niech się zgrywa z Bonuccim, niech szlifują schematy.francois pisze:Może warto spróbować z Chiellinim na lewej obronie? Gorzej to raczej nie będzie już wyglądać...

- jakku1
- Juventino
Wiesz, trzeba bylo przemodelowac pomoc, kupic skrzydlowych, srodkowego pomocnika po odejsciu Poulsena, srodkowego obronce, prawego obronce, napastnika, moglo sie zdarzyc, ze kogos kupic nie zdazyl.*Ki$iEL* pisze: Ja bym zapytał marottę. On odpowiada za to, że lewa obrona nie została wzmocniona. Teraz pewnie już wie, że ta pozycja wymaga radykalnego wzmocnienia. Dziwi mnie gdzie miał łeb podczas okienka.
Chociaz nie, przyszedl lewy obronca, ale akurat ma kontuzje (Traore). Na nikogo innego pewnie nie bylo kasiory.