TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
Jeżeli zebrała by się jakaś sensowna ekipa to jestem wstępnie chętnyevilboy pisze:Ja też będę wpadał. Ale myślę, że możemy zacząć wspólne kibicowanie dopiero z początkiem roku akademickiego, kiedy wszyscy przyjezdni zjadą do Torunia
edit:
Ktoś chętny na mecz z Milanem 2 października?

- evilboy
- Juventino
Wojtek też mówił, że się pisze, a zapewne przyjdzie z Iwanem, więc przynajmniej te 5 osób mieć będziemy. Jeśli chodzi o lokal to zawsze zostaje Strumyk, ale gdyby znalazło się coś lepszego, to jestem jak najbardziej za 
- evilboy
- Juventino
Generalnie to wszystko jest lepsze od tej speluny zwanej Strumykiem, więc jeśli zechcą puścić mecz Juve-Milan dla naszej małej grupy, to piszę się w ciemnomrocznyyy pisze:chętnie wpadnę, moze Liga Sportpub ?

- mrocznyyy
- Juventino
Maja wszystkie kanały sportowe w Polsce (przynajmniej tak się reklamują), rezerwacja darmowa stoliki 6 lub 10 osobowe każdy ma osobny telewizor i nagłośnienie, więc fajnie wygląda. Problem to że piwo trochę drogie.
Jak będzie z 6 oso” chętnych to można rezerwować.
Jak będzie z 6 oso” chętnych to można rezerwować.
- Brutalo
- Juventino
Rezerwacja na 6 osób zrobiona. Bez wyłamów, 20:30 ustawiamy się pod tym cudem z piwem za 7 zeta :naughty:
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Czyli nie mozna się dołączyć? ; )Brutalo pisze:Rezerwacja na 6 osób zrobiona. Bez wyłamów, 20:30 ustawiamy się pod tym cudem z piwem za 7 zeta :naughty:
- Brutalo
- Juventino
Nie można. Trzeba :!:iltalismano pisze:Czyli nie mozna się dołączyć? ; )Brutalo pisze:Rezerwacja na 6 osób zrobiona. Bez wyłamów, 20:30 ustawiamy się pod tym cudem z piwem za 7 zeta :naughty:

Z pewnych (?) jest/em :
1 ) Ja (żeby było mi potem lepiej liczyć

2 ) Evilboy
3 ) God
4 ) Sysiek
5 ) Wojtek
6 ) Iwan
7 ) mrocznyyy
8 ) iltalismano

Jak ktoś jeszcze chce wpaść to niech da znać. Przy rezerwacji ostrzegałem o tolerancji dwóch miejsc w obie możliwości

Ktoś reflektuje jakiś biforek ?
Aha, że jeszcze zacytuję Dragona : Apeluję do wszystkich o barwy klubowe (koszulki,szaliki), naprawdę proszę o to zadbać i odstawić na chwilę swój codzienny styl na bok

Edit. Teraz mi się przypomniało nasze spotkanie

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ja będę na 100%. Mogę się spóźnić ale nie powinienem ; )
- Brutalo
- Juventino
Zmieniłem rezerwację na 10 osób. Jak ktoś nie przyjdzie to się dowie czemu mam nick Brutalo
:C