CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Marianb
- Juventino
Frekwencja jest następująca:
1. MarcinB
2. Gumiś
3. Cuore
4. Ja
5. Micassa
6. Mrówa
7. Jackop
...
30.
Chętny ktoś jeszcze
Zaaplikujcie sobie kase na dzisiejszy wypad, ponieważ będzie zbiórka na rezerwacje(mecz z Interem)
Widzimy się o 19:50 na Placu Biegańskiego
1. MarcinB

2. Gumiś

3. Cuore

4. Ja

5. Micassa

6. Mrówa

7. Jackop

...
30.
Chętny ktoś jeszcze

Zaaplikujcie sobie kase na dzisiejszy wypad, ponieważ będzie zbiórka na rezerwacje(mecz z Interem)
Widzimy się o 19:50 na Placu Biegańskiego
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2009, 18:26 przez Marianb, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mrówa
- Juventino
Podbudowani wczorajszą formą naszych pupilków szykujmy się na inter.
Rezerwacja jest na ten sam stolik.
1. Cuore (wisisz piwo za Szamaka
)
2. Gumiś
3. Marcin
4. Marian
5. Tudzież ja
Reszta osób jeśli chce oglądać z nami, czy tam obok proponuję zrobić albo 2 rezerwację, albo przyjść wcześniej, bo w sobotę emo młodziez może się tam zlecieć jak muchy do g.ówna
Rezerwacja jest na ten sam stolik.
1. Cuore (wisisz piwo za Szamaka

2. Gumiś
3. Marcin
4. Marian
5. Tudzież ja
Reszta osób jeśli chce oglądać z nami, czy tam obok proponuję zrobić albo 2 rezerwację, albo przyjść wcześniej, bo w sobotę emo młodziez może się tam zlecieć jak muchy do g.ówna

- Marianb
- Juventino
Zapraszamy kibiców Juve z Częstochowy i okolic!!!
Serie A 15 kolejka 5.12

JUVENTUS TURYN-
Inter Mediolan GODZ 20:40

Program: Canal plus sport

http://www.cyfraplus.pl/program/abo/
Miejsce: Zebrano(Jest zrobiona REZERWACJA TYLKO na jeden stolik)

Miejmy nadzieje że, piłkarze Juve tak będą się cieszyć ze zwycięstwa
Jeśli chodzi o kibiców naszych rywali to prawdopodobnie będzie fan Interu
Kto chętny
Serie A 15 kolejka 5.12

Program: Canal plus sport

http://www.cyfraplus.pl/program/abo/
Miejsce: Zebrano(Jest zrobiona REZERWACJA TYLKO na jeden stolik)
Tak jak Mrówa mówi tak też polecam zrobić rezerwacje bo wiadomo jak zapełnione bary i puby są w sobote ,a rezerwacja kosztuje 25 zł(suma ta jest w pełni do wykorzystania w barze)Mrówa pisze:Reszta osób jeśli chce oglądać z nami, czy tam obok proponuję zrobić albo 2 rezerwację, albo przyjść wcześniej
Miejmy nadzieje że, piłkarze Juve tak będą się cieszyć ze zwycięstwa

Jeśli chodzi o kibiców naszych rywali to prawdopodobnie będzie fan Interu
Kto chętny

Ostatnio zmieniony 26 listopada 2009, 17:52 przez Marianb, łącznie zmieniany 2 razy.
- Mrówa
- Juventino
Wspomnij Marian, że więcej niż 5/6 osób na rezerwacje nie wejdzie (ograniczenia przestrzenne stolika), żeby nie było, że nagle zjawi się 20 osób i będą mieć pretensje, ze nie mają gdzie usiąść.
PS. Biorę glany.
PS. Biorę glany.

- CuoreSportivo
- Juventino
Ja mówiłem o Chamaku, a tam jakiś Chamakh biegał. Dzieci nie można rozpijać alkoholem :rotfl:
- MarcinB
- Juventino

za 1,5 tyg 2 mecze decydujące o tym sezonie. Jeżeli nie wygramy z Interem to żegnamy się z mistrzostwem Włoch, a potem pewnie z Champions League. Także mam nadzieję, że fatum Zebrano przestanie działać i wygramy coś w końcu.
- AdeBayor1808
- Juventino
No siema ..
Czy znalazłoby się miejsce jeszcze dla ok 5-6 osób?. Jest jakaś zbórka na rezerwację ?... i ile ?.. i gdzie się motamy ? z góry dzięki ;D

- Marianb
- Juventino
Pewnie, tylko żeby mieć miejsce zróbcie sobie rezerwacjeAdeBayor1808 pisze:Czy znalazłoby się miejsce jeszcze dla ok 5-6 osób?
Nie. Każdy robi rezerwacje we własnym zakresie, więc więc jak wyżej pisałem sami musicie zrobić rezerwacje w Zebrano.AdeBayor1808 pisze: Jest jakaś zbiórka na rezerwację ?
Rezerwacja w Zebrano kosztuje 25 zł( w pełni do wykorzystania w barze)AdeBayor1808 pisze:... i ile ?.. i gdzie się motamy ?
Spotykamy się na Placu Biegańskiego ok 19:55.
- AdeBayor1808
- Juventino
Ok dzięki ... Postaramy się wpaść... Osobiście nie jestem pewien czy wpadnę ... ale jeżeli wszystko pójdzie dobrze.. Dołączę do Fanów Juve .. ^^
- Pałlo3
- Milanista
Szkoda, że będę poza miastem w dniu meczu, ale nie przeszkadza mi to trzymac kciuków za Juve i Milan
Jeśli pokonacie Inter, a my Sampe sprawa scudetto wciąz będzie otwarta :-D
A tak w ogóle gdzie lepiej ogląda się mecze, w Zebrano czy w Piwniczce? ( dopiero od roku mieszkam w Czewie i jestem trochę zielony 8) )

Jeśli pokonacie Inter, a my Sampe sprawa scudetto wciąz będzie otwarta :-D
A tak w ogóle gdzie lepiej ogląda się mecze, w Zebrano czy w Piwniczce? ( dopiero od roku mieszkam w Czewie i jestem trochę zielony 8) )
FORZA MILAN!
- MarcinB
- Juventino
Jeśli nie możecie osobiście zrobić rezerwację, zawsze możecie przez sex telefon :C prefix do Czewy 365-15-97AdeBayor1808 pisze:No siema ..Czy znalazłoby się miejsce jeszcze dla ok 5-6 osób?. Jest jakaś zbórka na rezerwację ?... i ile ?.. i gdzie się motamy ? z góry dzięki ;D
Szczerze mówiąć po ostatnich porażkach nie spodziewałem się że ktoś się odezwie w tym temacie, a tu nawet Rossonerro nam sie objawił.
Co do lokalów to lepiej chyba jednak do Zebrano gdyż masz pewność że obejrzysz(rezerwacja do wykorzystania) czego o Piwnicy nie da sie powiedzieć. Aczkolwiek klimat Piwniczki jest nieco lepszy od Zebry. Więcej zwycięstw Juve oglądalismy w Piwniczce, mam nadzieję, że się to zmieni
5 XII ok. 22:40 8)
- Mrówa
- Juventino
My mamy rezerwację na 5-6 osób w Zebrano. Jeśli ktoś nie zrobi dodatkowej to przy sobocie raczej miejsc wolnych nie zastanie. Więc radziłbym dziś iśc/przedzwonić. Oczywiście jeśli Joshua i Nedved to przeczytają zapraszamy do stolika