Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Doprawdy? Pierwsza wzmianka o Douglasie na VS poszła 11 marca od Sebastianito:Robaku pisze:sorry Rictor ale o Coscie mowili jako pierwsi
Pierwsza wzmiania nieśmiała, ale później od 10 kwietnia po poście innego usera już wszyscy byli pewni, że jesteśmy Brazylijczykiem naprawdę zainteresowani.-11 marzo:
Barzagli potrebbe lasciare a fine stagione,con possibile anticipo dell'arrivo di Caldara.Douglas Costa potrebbe figurare nella lista "occasioni",ma non ci credo molto.Comunque Paratici vuole Schick.Gli piace.Tanto.Prima offerta esplorativa alla Samp (Sebastianito)
http://www.vecchiasignora.com/topic/319 ... __23247059
Kiedy oni pierwszy raz pisali o Coście?
Edit: Najlepszym dowodem na to, że oni nie posiadają żadnych źródeł i jedynie zbierają informacje krążące w internecie a później robią zwyczajne strzały na oślep jest transfer Bonucciego. Dzień przed nim Agresti zalogował się na VS i napisał, że Milan faktycznie złóżył ofertę, ale powinniśmy ją z miejsca odrzucić. Później jednak jeszcze tego samego dnia napisał, że Milan jest mało prawdopodobny, ale niczego nie może wykluczyć. JMercato idąc tym tropem zapierało się aż do oficjalki, że Leo nie trafi do Milanu. Jaki był koniec sprawy? Agresti przyznał, że sam był zaskoczony i nie spodziewał się, że Bonu wyląduje w Milanie czyli koniec końców się mylił na początku a JMercato usunęło wszystkie wpisy na ten temat i udają, że nigdy nic takiego nie podawali. Podsumujcie sobie to sami

- panlider
- Juventino
Ponad połowa piłkarzy, których wymieniłeś nie mogła do nas trafić z przyczyn obiektywnych (Aurier, Danilo) lub subiektywnych (Hysaj). Z pozostałej dwójki tylko Sidibe byłby sensowną opcją, ale na pewno trzeba by było wyłożyć na niego spory hajs, bo Monaco i tak się już grubo wyprzedało tego lata.wloski pisze:Sezon przejściowy? Za rok odejdzie ktoś inny ważny i zrobimy na jego pozycji sezon przejściowy? Jak nie ma graczy na PO, którzy mogliby u nas grać? Jest sporo opcji albo było z różnych przyczyn Aurier, Cancelo, Hysaj, Sidibe czy Danilo, ale pewne rzeczy zepsuto.
Dziwi mnie natomiast kompletny brak zainteresowania naszych włodarzy Pereirą i Soaresem. Widać zostaniemy z PO tak jak to teraz wygląda (niestety).
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- sebastian10
- Juventino
Garay to kozak za odpowiednia sume bym go widział mega w powietrzu wymiata i umie zagrac długa piłke dokładna , rugani tego nie ma i nie bedzie miał chyba większość naszych obrońców to ma problemy z gra do przodu tylko sandro ogarnia .
rugani z takim przeciwnikiem ile błędów nie wymuszonych nie mozemy miec 2 stoperów co słab wyprowadzając piłkę
rugani z takim przeciwnikiem ile błędów nie wymuszonych nie mozemy miec 2 stoperów co słab wyprowadzając piłkę
- Vincitore
- Juventino
Pamiętam wpis JMercato o Bonccim:RICTOR pisze:Doprawdy? Pierwsza wzmianka o Douglasie na VS poszła 11 marca od Sebastianito:Robaku pisze:sorry Rictor ale o Coscie mowili jako pierwsiPierwsza wzmiania nieśmiała, ale później od 10 kwietnia po poście innego usera już wszyscy byli pewni, że jesteśmy Brazylijczykiem naprawdę zainteresowani.-11 marzo:
Barzagli potrebbe lasciare a fine stagione,con possibile anticipo dell'arrivo di Caldara.Douglas Costa potrebbe figurare nella lista "occasioni",ma non ci credo molto.Comunque Paratici vuole Schick.Gli piace.Tanto.Prima offerta esplorativa alla Samp (Sebastianito)
http://www.vecchiasignora.com/topic/319 ... __23247059
Kiedy oni pierwszy raz pisali o Coście?
Edit: Najlepszym dowodem na to, że oni nie posiadają żadnych źródeł i jedynie zbierają informacje krążące w internecie a później robią zwyczajne strzały na oślep jest transfer Bonucciego. Dzień przed nim Agresti zalogował się na VS i napisał, że Milan faktycznie złóżył ofertę, ale powinniśmy ją z miejsca odrzucić. Później jednak jeszcze tego samego dnia napisał, że Milan jest mało prawdopodobny, ale niczego nie może wykluczyć. JMercato idąc tym tropem zapierało się aż do oficjalki, że Leo nie trafi do Milanu. Jaki był koniec sprawy? Agresti przyznał, że sam był zaskoczony i nie spodziewał się, że Bonu wyląduje w Milanie czyli koniec końców się mylił na początku a JMercato usunęło wszystkie wpisy na ten temat i udają, że nigdy nic takiego nie podawali. Podsumujcie sobie to sami
"Zadzwoniliśmy do naszego zaufanego źródła, pytając o Bonucciego w Milanie, jego odpowiedź brzmiała: Hahahaha!"
Później zaczęli mięknąć, że niby Bonucci odejdzie, ale nie chcemy go sprzedawać do Milanu, aż wkońcu jak deal był pewny, to wkleili, że Bonus opróżnił swoją szafkę. Jeszcze w zeszłym roku im wierzyłem, to lato ich zdradziło.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
A jednak chłopa nie ma w kadrze na mecz z Romą.RICTOR pisze:Według Di Marzio Atalanta dalej ani myśli oddawać Spinazzolę.
Bardziej dziwi mnie jednak brak Caldary. Ich najlepszy obrońca na ławce.
@Cuadrado - Wymiana Cuadrado na Keite będzie na propsie plus zostanie troszkę kasy.
Tylko nadal nie wiem na co tak ciułamy o.O (chyba że bieda u nas)
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- RICTOR
- Juventino
Ciężko się będzie dogadać z Romą w sprawie Cuadrado. Monchi nie jest rozrzutny a my chcemy albo 30 mln. albo włączenie w transakcję jednego z ich ważnych piłkarzy (Strootman, Manolas). Nic dziwnego, że się w tygodniu pisało, że chcą zastąpić Salaha Munirem, który jest zbędny w Barcelonie i pewnie dostępny nawet na zwykłe wypożyczenie.
Nie ciułamy. Przecież nasze okienka od jakiegoś już czasu mniej więcej wychodzą na 0.
Edit: Wzorem JMercato typuję, że weźmiemy Andre Gomesa na wypożyczenie i to będzie ten kolejny pomocnik o którym pisał Agresti a jak to się sprawdzi to przez cały rok się będę puszył, że też jestem guru
Nie ciułamy. Przecież nasze okienka od jakiegoś już czasu mniej więcej wychodzą na 0.
Edit: Wzorem JMercato typuję, że weźmiemy Andre Gomesa na wypożyczenie i to będzie ten kolejny pomocnik o którym pisał Agresti a jak to się sprawdzi to przez cały rok się będę puszył, że też jestem guru

- realbs
- Juventino
Coś Ci średnio wyszedł ten pocisk, bo Valero to mimo wszystko klasa światowa. Najprawdopodobniej - Cuadrado >>> Roma, my. ściągamy Keite i Garaya, i chyba to byłoby na tyle, jeśli chodzi o to okno. Tragedia na prawej obronie to mało powiedziane.Lucas87 pisze:wypluj te słowa lepiej...ten pokraka gomes, to tej klasy gracz co brozovic, albo inny valero...
Czy to miało być błyskotliwe?Adrian27th pisze:Myślę że Roma nam go nie sprzeda.alina pisze: Z całej czwórki bocznych City nie brałbym nikogo, od bieeedy Kolarov w miejsce Asamoah.
.

Coś mi się zdaje, ze 4-3-3 może na stałe i z powodzeniem zastąpić 3-5-2 jako opcja na zabicie meczu.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
alina pisze:Czy to miało być błyskotliwe?Adrian27th pisze:Myślę że Roma nam go nie sprzeda.alina pisze: Z całej czwórki bocznych City nie brałbym nikogo, od bieeedy Kolarov w miejsce Asamoah.
.![]()
Coś mi się zdaje, ze 4-3-3 może na stałe i z powodzeniem zastąpić 3-5-2 jako opcja na zabicie meczu.
Raczej sprostowanie kogoś kto jest w błędzie.
Keita i Garay. Czyli jednak bez fajerwerków to nasze okienko.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Profesor
- Juventino
Chyba trochę już się zblazowaliśmy w ostatnim czasieAdrian27th pisze:alina pisze:Czy to miało być błyskotliwe?Adrian27th pisze:
Myślę że Roma nam go nie sprzeda.![]()
Keita i Garay. Czyli jednak bez fajerwerków to nasze okienko.

2014/15 wydaliśmy 52mln na transfery, w tym:
Morata
Sturaro
Marrone
Rugani
Evra
Pereyra
Teraz już 122mln w tym Berna za 40mln a pewnie jeszcze kogoś kupimy.
Jedynie mamy problem z PO, jak fajarwerkami nie jest Costa, Berna czy Matuidi to nie wiem kogo oczekujemy, Messiego lub Ronaldo?
Odrzuciliśmy ofertę za Dybalę i Sandro mimo iż mogliśmy wyjść na nich na ładnym plusie.
Brakuje nam tej wisienki tylko w formie PO.
LOL. Od początku wątku gadamy o hipotetycznym sprowadzeniu któregoś z bocznych obrońców City, którzy już stamtąd odeszli - wiemy, mamy internet. (I, co ważniejsze, nie nadają się).Adrian27th pisze:alina pisze:Czy to miało być błyskotliwe?Adrian27th pisze:
Myślę że Roma nam go nie sprzeda.![]()
Czy jak za miesiąc napiszę "powinniśmy byli kupić Schicka", to odpowiesz "myślę, że Inter nam do nie sprzeda"? :lol: Inb4: tak, wiem, Schick nadal póki co w Sampie.