Mercato (Lato 2015)
- Paulo
- Juventino
Jovetic za 20 baniek ? Bądźmy poważni. Po tym co pokazuje w preseason to chyba byłaby jakaś wyprzedaż. Pod nieobecność Aguero i Negredo a przy leniwej postawie Dzeko On kręci całą obroną przeciwnika w każdym meczu City. Wydaje mi się, że wyjdzie w podstawie w nowym sezonie.
- AVE JUVE!!!
- Juventino
kolejny krok w drodze do Realu naszego Chilijczyka 

- pumex
- Juventino
Część włoskich źródeł twierdzi, że Manolas przebywa obecnie w Rzymie, gdzie w obecności Paraticiego dopinany jest jego transfer do Juve. Nie wiem na ile wiarygodne są te doniesienia, ale mocno liczę, że chociaż raz nie pozyskamy alternatywy (Manolas), a skupimy się na pierwszym wyborze (Nastasić).
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2014, 17:58 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- annihilator1988
- Juventino
A Diarra skąd przychodził do Madrytu?AVE JUVE!!! pisze:kolejny krok w drodze do Realu naszego Chilijczyka

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- couec
- Juventino
Widziałem wpis u Di Marzio, ale on wspomina że są nie potwierdzone informacje o tym, że Grek jest w Włoszech. Podoba się on Romie i jest alternatywą dla Benati, jeśli ktoś wyłożyłby za niego pokaźny czek a także nam.pumex pisze:Część włoskich źródeł twierdzi, że Manolas przebywa obecnie w Rzymie, gdzie w obecności Paraticiego dopinany jest jego transfer do Juve.
Na ile poważne źródła piszą coś o tym o czym Ty mówisz?
- pumex
- Juventino
Tuttosport, Il Tempo, La Stampa. Di Marzio zaprzeczył obecności samego piłkarza, ale potwierdził, że we Włoszech jest DS Olympiakosu i Raiola, który ostatnimi czasy jest w bliskich relacjach z greckim klubem, więc coś się dzieje, pytanie co konkretnie. Ja ściskam kciuki za transfer Nastasicia.couec pisze:Widziałem wpis u Di Marzio, ale on wspomina że są nie potwierdzone informacje o tym, że Grek jest w Włoszech. Podoba się on Romie i jest alternatywą dla Benati, jeśli ktoś wyłożyłby za niego pokaźny czek a także nam. Na ile poważne źródła piszą coś o tym o czym Ty mówisz?pumex pisze:Część włoskich źródeł twierdzi, że Manolas przebywa obecnie w Rzymie, gdzie w obecności Paraticiego dopinany jest jego transfer do Juve.

- Arbuzini
- Juventino
Ale ten Manolas to też chyba całkiem rozsądny kierunek? Przyznam, że nie kojarzę go, ale zainteresowanie nasze, Romy i Bayernu raczej wskazuje, że to całkiem sensowny piłkarz.
Nastasic jest zdecydowanie bardziej rozpoznawalny, ale różni ich chyba też to, że Grek jest prawonożny. Preferowałbym raczej zawodnika lewonożnego, który może być alternatywą dla Chielliniego oraz lewą obronę. Poza tym Ogbonna to najsłabsze ogniwo naszej defensywy (umówimy się, że "skrzydeł śmierci" nie liczymy), a prawonożnych stoperów mamy aż trzech: Barzagli, Bonucci oraz Caceres. Nawet biorąc pod uwagę kontuzję tego pierwszego to widać, że lewonożny obrońca przydałby się bardziej. Tym bardziej, że Rugani jest prawonożny i nie widzę sensu w robieniu mu konkurencji. On i Berardi, oczywiście jeśli rozegrają dobre sezony, muszą do nas wrócić za rok. Gabbiadini powoli się rozkręca, ale wydaje mi się, że kolejny solidny sezon raczej go do nas przybliży niż oddali.
Nastasic jest zdecydowanie bardziej rozpoznawalny, ale różni ich chyba też to, że Grek jest prawonożny. Preferowałbym raczej zawodnika lewonożnego, który może być alternatywą dla Chielliniego oraz lewą obronę. Poza tym Ogbonna to najsłabsze ogniwo naszej defensywy (umówimy się, że "skrzydeł śmierci" nie liczymy), a prawonożnych stoperów mamy aż trzech: Barzagli, Bonucci oraz Caceres. Nawet biorąc pod uwagę kontuzję tego pierwszego to widać, że lewonożny obrońca przydałby się bardziej. Tym bardziej, że Rugani jest prawonożny i nie widzę sensu w robieniu mu konkurencji. On i Berardi, oczywiście jeśli rozegrają dobre sezony, muszą do nas wrócić za rok. Gabbiadini powoli się rozkręca, ale wydaje mi się, że kolejny solidny sezon raczej go do nas przybliży niż oddali.
- pumex
- Juventino
No właśnie głównie z tego powodu tak liczę na kupno Serba. Myślę, że jego transfer w konsekwencji spowodowałby sprzedaż Ogbonny, czyli kolejny plusArbuzini pisze:Ale ten Manolas to też chyba całkiem rozsądny kierunek? Przyznam, że nie kojarzę go, ale zainteresowanie nasze, Romy i Bayernu raczej wskazuje, że to całkiem sensowny piłkarz. Nastasic jest zdecydowanie bardziej rozpoznawalny, ale różni ich chyba też to, że Grek jest prawonożny. Preferowałbym raczej zawodnika lewonożnego, który może być alternatywą dla Chielliniego oraz lewą obronę. Poza tym Ogbonna to najsłabsze ogniwo naszej defensywy (umówimy się, że "skrzydeł śmierci" nie liczymy), a prawonożnych stoperów mamy aż trzech: Barzagli, Bonucci oraz Caceres. Nawet biorąc pod uwagę kontuzję tego pierwszego to widać, że lewonożny obrońca przydałby się bardziej.

Jednak ten Manolas na jakąś bardzo słabą alternatywę dla Nastasiacia nie wygląda - imo jest znacznie lepszym kandydatem niż np. Savić

Ja również napalam się na Nastasica. Jak dla mnie to mega potencjał koleś ma. Marotta nawet o nim wspomniał, a on raczej nie robi nigdy wykrętów, zmył itp. więc na pewno coś działamy w temacie.pumex pisze:Tuttosport, Il Tempo, La Stampa. Di Marzio zaprzeczył obecności samego piłkarza, ale potwierdził, że we Włoszech jest DS Olympiakosu i Raiola, który ostatnimi czasy jest w bliskich relacjach z greckim klubem, więc coś się dzieje, pytanie co konkretnie. Ja ściskam kciuki za transfer Nastasicia.couec pisze:Widziałem wpis u Di Marzio, ale on wspomina że są nie potwierdzone informacje o tym, że Grek jest w Włoszech. Podoba się on Romie i jest alternatywą dla Benati, jeśli ktoś wyłożyłby za niego pokaźny czek a także nam. Na ile poważne źródła piszą coś o tym o czym Ty mówisz?pumex pisze:Część włoskich źródeł twierdzi, że Manolas przebywa obecnie w Rzymie, gdzie w obecności Paraticiego dopinany jest jego transfer do Juve.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Manolas to bardzo dobra opcja, wiec absolutnie nie zamierzam narzekac. Mercato zakonczone pozyskaniem Greka i Chicharito ocenilbym nawet na 8. W dalszym ciagu brakowaloby kolejnego topa, ale zespol zostalby wzmocniony, a o to przeciez w ostatecznym rozrachunku chodzi.
- sebatiaen
- Juventino
Raiola sprowadzi Manolasa i przedłuży kontrakt z Pogbą;)
Już kiedyś plotki pojawiały się w sprawie Abate, że Raiola nam go chce wepchnąć, potem Balotelli i wkońcu mu się uda;)
Trochę piszą o tym greku.
Chyba naprawdę coś jest na rzeczy.
Już kiedyś plotki pojawiały się w sprawie Abate, że Raiola nam go chce wepchnąć, potem Balotelli i wkońcu mu się uda;)
Trochę piszą o tym greku.
Chyba naprawdę coś jest na rzeczy.
Pumi ma rację, a nie zapominajmy, że przy tym wszystkim Chicharito biega 2/3 tego co mega leniwy Mirek.pumex pisze:Żeby była całkowita jasność - ja do Chicharito nic nie mam. Baa, nawet uważam, że mógłby być ciekawą okazją, tylko jest jedna sprawa - nam potrzebny jest ktoś tworzący różnicę, bo na szpicę mamy już dwóch zawodników, a od bidy wystąpi tam również Tevez i pewnie da radę, natomiast ani Llorente, ani Chicharito raczej nie wypalą jako ci bardziej cofnięci. Giovinco w ogóle nie biorę pod uwagę, bo zwyczajnie nie mam podstaw by w niego dalej wierzyć. No chyba, że liczymy na Comana, tylko on przy 3-5-2 i przy wolnym, jednostajnym tempie prowadzenia akcji może mieć trudno.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ogbi, to naprawde az taki matoł?
Zaluje, ze Marotta przed Mistrzostwami nie wpadl do Barcy z konkretna oferta ok. 25baniek, tylko sie osmieszal jakimis 18... Byc moze mielibysmy teraz dwoch topowych Chilijczykow w teamie.
Zaluje, ze Marotta przed Mistrzostwami nie wpadl do Barcy z konkretna oferta ok. 25baniek, tylko sie osmieszal jakimis 18... Byc moze mielibysmy teraz dwoch topowych Chilijczykow w teamie.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"