Wszystko o Milanie
- zahor
- Juventino
Prawidłowo byłoby "przepraszam panie redaktorze, ale nie mogę odpowiedzieć na to pytanie gdyż jestem zbyt zajęty sprawami obecnymi, które nie układają się po naszej myśli. Poza tym nie sądzę żeby kogokolwiek to interesowało, gdyż nasi kibice rownież wolą ubolewać nad tym, jak wiele brakuje nam obecnie do Juventusu zamiast zaprzątać sobie głowę tym co było i nie wróci". Skoro odpowiedział inaczej, to znaczy że ma kompleksy, żyje przeszłością, golem Muntariego i ogólnie LOL, beka z typa, a Pirlo w Juve (3 scudetti w trzy sezony) > Pirlo w Milanie (2 scudetti w dziesięć sezonów).
- annihilator1988
- Juventino
A jak inaczej odczytywać pytanie z zakresu: co mogło być, a nie jest? Dla mnie trąci nostalgią, szczególnie, że dzisiejszy Milan nie ma szans na sprowadzenia ciekawego grajka, a sam dysponuje bandą ligowych przeciętniaków.Alex96 pisze:No ale skoro takie pytanie dostal od dziennikarza to odpowiedzial. Gdzie Ty tam widzisz zycie przeszloscia to nie wiem.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- @D@$
- Juventino
annihilator1988 pisze:Łysy z Mediolanu jest niczym Sienkiewicz, ku pokrzepieniu serc kibiców Milanu opowiada o wydarzeniach sprzed lat. Dziś postanowił podzielić się informacją, że chciał Tottiego gdy ten był mały :rotfl:
Niby tak, ale u osób związanych kiedyś z Juve jest podobnie. Moggi wielokrotnie powtarzał jak to miał Cristiano, ale zły, brzydki Salas nie chciał odejść, z kolei Capello ostatnio przypomniał sobie jak to chciał Messiego, kiedy ten jeszcze nie wymiatał.annihilator1988 pisze:Śmieszne jest to, że w Mediolanie żyją przeszłością, a nie koncentrują się na teraźniejszości. Wątpię, by któregokolwiek z kibiców interesował niespełniony transfer sprzed 20 lat, podczas gdy klub dziaduje. Tyle. Pozdrawiam.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Jeśli potwierdzą się przypuszczalne składy i Milan spróbuje przejąć środek pola parą Essien - Muntari, to marnie widzę ich szanse. Zwłaszcza jeśli za nimi będzie niepowtarzalny duet Zapata - Mexes 
- Robaku
- Juventino
Bild podał, a wiadomo, czasem bild ma takie info, że to pewniaki ( ale raczej nie w tym momencie), że Milan jest zainteresowany transferem Szarego do BVB.
Poczatkowo mówiło się o 20bankach dla Milanu, to był oznaczało super słaby deal nasz z BVB ws. Immobile, bo jak to jest,ze dają za młodzika , ale tylko z dobrą połówka sezonu wiecej niż za króla strzelców seriea a.
a teraz okazuje się, ze milan jest zainteresowany, ale wymianka - szary = ciro.
Szczerze to mi sie w to nei chce wierzyc,Niemcy serio jaraja sie statystykami stzeleckimi Immobile w LM.
Poczatkowo mówiło się o 20bankach dla Milanu, to był oznaczało super słaby deal nasz z BVB ws. Immobile, bo jak to jest,ze dają za młodzika , ale tylko z dobrą połówka sezonu wiecej niż za króla strzelców seriea a.
a teraz okazuje się, ze milan jest zainteresowany, ale wymianka - szary = ciro.
Szczerze to mi sie w to nei chce wierzyc,Niemcy serio jaraja sie statystykami stzeleckimi Immobile w LM.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Bild bardzo rzadko podaje wiarygodne info. Niemcy nie jaraja sie Immobile (chyba, ze czytales artykul w bildzie wlasnie, gdzie pracuja dziennikarze z ADHD) i szczerze dziwi ich fakt, ze krol strzelcow Serie A tak kiepsko sobie radzi w lidze niemieckiej.Robaku pisze:Szczerze to mi sie w to nei chce wierzyc,Niemcy serio jaraja sie statystykami stzeleckimi Immobile w LM.
- Łukasz
- Juventino
Szary uchodzi za zawodnika znacznie bardziej perspektywicznego, z większym talentem i potencjałem. Poza tym - nie gra na szpicy ataku, a na skrzydle, więc bramkostrzelność w tym porównaniu nie ma większego znaczeniaRobaku pisze:jak to jest,ze dają za młodzika , ale tylko z dobrą połówka sezonu wiecej niż za króla strzelców seriea a.
- Robaku
- Juventino
No nie, no nie powiesz mi że Bild zawsze trafia kula w płot, bo to mniej wiecej on pierwszy poinformowował o transferze lewego do bayernu itp. a, Ciro strzela w LM co 51 minut,mrozzi pisze:Bild bardzo rzadko podaje wiarygodne info. Niemcy nie jaraja sie Immobile (chyba, ze czytales artykul w bildzie wlasnie, gdzie pracuja dziennikarze z ADHD) i szczerze dziwi ich fakt, ze krol strzelcow Serie A tak kiepsko sobie radzi w lidze niemieckiej.Robaku pisze:Szczerze to mi sie w to nei chce wierzyc,Niemcy serio jaraja sie statystykami stzeleckimi Immobile w LM.
- wloski
- Juventino
Średnio ogarnięty fan piłki nożnej wytypowałby gdzie pójdzie Lewy, więc nie wiem co to za odkrycie Ameryki było przez Bild. Bild = Fakt wszystko co pisze często nie jest poparte żadnymi wnikliwymi analizami i informacjami.
Dla mnie to plota.
Dla mnie to plota.
- mcsqrczybyk
- Juventino
Niemcy nie jarają się Immobile. http://www.przegladsportowy.pl/pilka-no ... 1,458.html
W Kickerze w ostatnim czasie można też było przeczytać o wątpliwościach, co do techniki Immobile i, że z powodu tego typu braków jest za mało zaangażowany w atak pozycyjny, z czym Lewy nie miał problemów.
Według mnie, Immobile to napastnik poprzedniej epoki. Dziś wymagania są inne i zawodnicy tylko czekający na prostopadłą piłkę nie mają racji bytu w klubach na wysokim poziomie Ligi Mistrzów.
W Kickerze w ostatnim czasie można też było przeczytać o wątpliwościach, co do techniki Immobile i, że z powodu tego typu braków jest za mało zaangażowany w atak pozycyjny, z czym Lewy nie miał problemów.
Według mnie, Immobile to napastnik poprzedniej epoki. Dziś wymagania są inne i zawodnicy tylko czekający na prostopadłą piłkę nie mają racji bytu w klubach na wysokim poziomie Ligi Mistrzów.
- Robaku
- Juventino
Bild anonsowal to jeszcze na długo przed długim jezorem posła Kucharskiego, przed smskami Juppa do Lewego i finałem Bayern BVB.wloski pisze:Średnio ogarnięty fan piłki nożnej wytypowałby gdzie pójdzie Lewy, więc nie wiem co to za odkrycie Ameryki było przez Bild. Bild = Fakt wszystko co pisze często nie jest poparte żadnymi wnikliwymi analizami i informacjami.
Dla mnie to plota.
Sporo Kicker sie smieje, ja tam w mediach niemieckich nie zauwazyłem wysmiewania Ciro. W końcu jednak strzelił 4 bramy w 5 meczach, żaden z naszych nie ma takich dobrych statystyk.
- Paulo
- Juventino
Tak sobie oglądam któryś raz Milan w tym sezonie i jak sobie przypomnę, że mieliśmy chrapkę na Meneza...ech. Koleś jest naprawdę dobry i myślę że znalazłoby się miejsce dla Niego nawet w podstawowej 11 u nas. Słuszna uwaga Lipińskiego dzisiaj, że momentami wygląda jakby Leo Messi przyjechał na gościnne występy. Mija jak tyczki w każdej akcji te słupki z Neapolu...
- annihilator1988
- Juventino
Też oglądam i w duchu życzyłem Juve takiego drybleraPaulo pisze:Tak sobie oglądam któryś raz Milan w tym sezonie i jak sobie przypomnę, że mieliśmy chrapkę na Meneza

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Paulo
- Juventino
Generalnie w PSG też grał bardzo dobrze tylko tam liczą się Ci którzy są kupieni za 40 baniek jak powiedział dzisiaj bodajże Surma w trakcie meczu Juve. A poza tym jak obok biega Ibra, Cavani itd. to raczej marne szanse na przebicie się do pierwszego składu a to jednak jest zawodnik na pierwszą 11 bardzo dobrej drużyny. Ma to "coś" w sobie nawet w tak słabym Milanie więc myślę, że u nas nie odstawałby poziomem od Teveza np.
- zahor
- Juventino
Ja wiem że to nie pierwszy ani też nie drugi udany występ Francuza w tym sezonie, ale jak tak oglądam ten mecz to zadaję sobie pytanie czy to on jest taki dobry, czy obrońcy tacy słabi. Zachowanie defensywy przy tym pierwszym golu (przy drugim zresztą też) to coś, czego sam Zeman by się nie powstydził.
A jeżeli chodzi o Meneza w kontekście Juventusu - z pewnością by się przydał, natomiast nie rozwiązałby największej chyba bolączki czyli rażącej nieskuteczności pod bramką rywala. Dzisiaj przy dobrym wietrze mógłby mieć już hat-tricka.
A jeżeli chodzi o Meneza w kontekście Juventusu - z pewnością by się przydał, natomiast nie rozwiązałby największej chyba bolączki czyli rażącej nieskuteczności pod bramką rywala. Dzisiaj przy dobrym wietrze mógłby mieć już hat-tricka.