LaLiga
- Eric6666
- Juventino
Barcelona będzie ładnie uziemiona jeżeli na kolejny sezon ich pierwszym bramkarzem będzie Pinto.
Rozumiem tę nienawiść do Barcelony, ale Fifa powinna trochę inaczej to rozegrać i dać im możliwość 1 transferu na okienko.
Rozumiem tę nienawiść do Barcelony, ale Fifa powinna trochę inaczej to rozegrać i dać im możliwość 1 transferu na okienko.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- deszczowy
- Juventino
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a co to by była za kara wtedy?Eric6666 pisze:Fifa powinna trochę inaczej to rozegrać i dać im możliwość 1 transferu na okienko.
ale powiem wam jak się skończy... odwołają się, proces odwoławczy będzie trwał do jakiegoś... powiedzmy 5 lipca, później się uprawomocni ;] 5 dni im wystarczy...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Beben
- Juventino
@Maly
Niby tak, ale coś czuję, że musieliby nieźle przepłacić :twisted:. Swoja droga ciekawe jak to się odbije na klubie, już teraz mówi się że potrzebują reorganizacji, defensywa będzie w opłakanym stanie.
Niby tak, ale coś czuję, że musieliby nieźle przepłacić :twisted:. Swoja droga ciekawe jak to się odbije na klubie, już teraz mówi się że potrzebują reorganizacji, defensywa będzie w opłakanym stanie.
- Antek666
- Juventino
Dokładnie,popieram w pełni! Mało,że nami się nikt nie przejmował to jeszcze tym całym sraciopoli gnębili nas w szkołach.hellspawn pisze:Kij z nimi! Nami się nikt nie przejmował.
Nawet mnie ucieszyła ta wiadomość o prawdoodobnym banie dla barcy. Bo ich nie lubię,bo niedawno rządzili na europejskiej scenie futbolu,bo Thuram i Zambrotta się im sprzedali,bo nie lubię futbolowej pedofilii,bo jak się Barca osłabi to może jakimś cudem Juve wskoczy w ich miejsce do europejskiej czołówki.
Jak widać zasłużyli sobie i mam nadzieję,że dostaną za swoje i minimum bana na jedno okienko

Żeby ich jeszcze kiedyś pokarali za wyhodowanie na hormonach małego Argentyńczyka! :twisted:
- annihilator1988
- Juventino
Jeżeli Szpakowski będzie żył, to ten okres nazwie "świadomym odejściem" od polityki wydawania wielkich pieniędzy na piłkarzy,bo w końcu Barcelona zawsze była słynna z wychowanków, z którymi zdobywała trofea. Życzę im, by 100% prezentowało poziom Bojana.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Eric6666
- Juventino
a orientuje się ktoś, czy zakaz transferowy Barcelony obowiązuje w obu kierunkach? Nie mogę też nikogo sprzedać
?
wagner
czyli Napoli nie kupi Mascherano:( jaki peszek

wagner

Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2014, 12:46 przez Eric6666, łącznie zmieniany 1 raz.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- wagner
- Juventino
Barcelona dostała zakaz transferowy - nie może kupować ani sprzedawać zawodników w ciągu dwóch najbliższych okien.Eric6666 pisze:a orientuje się ktoś, czy zakaz transferowy Barcelony obowiązuje w obu kierunkach? Nie mogę też nikogo sprzedać?
Źródło: http://www.transfery.info/64121,barcelo ... ansferowym
- hellspawn
- Juventino
No cóż, nie dane mi było tego doświadczyć, ale Ty w takim razie masz prawo zwać się prześladowanym. Może kiedyś wyniosą Cię na Turyńskie ołtarzeAntek666 pisze:Dokładnie,popieram w pełni! Mało,że nami się nikt nie przejmował to jeszcze tym całym sraciopoli gnębili nas w szkołach.hellspawn pisze:Kij z nimi! Nami się nikt nie przejmował.

- Maly
- Juventino
bzdura, jak to w polskich mediach ;] oczywiście, że może sprzedawać, ile tylko chce...wagner pisze:Barcelona dostała zakaz transferowy - nie może kupować ani sprzedawać zawodników w ciągu dwóch najbliższych okien.
Źródło: http://www.transfery.info/64121,barcelo ... ansferowym
http://www.dw.de/fifa-bans-barcelona-fr ... a-17536607Barcelona retain the ability to sell players during both transfer periods.
przy okazji:
na innej stronie znów czytałem, że jeśli odwołają się do CAS to i do sierpnia nie będzie decyzji więc skończy się pewnie tak, że jeśli karą ma być 2 pełne okna transferowe nie będą mogli nić kupić w 2015 roku, najpierw w zimie a później w lecie...According to a report from the dpa news agency, FIFA later clarified that Barcelona will still be able to bring in players this summer, if they signed a contract with them prior to the ban being imposed. Therefore, should ter Stegen have already signed on the dotted line with Barca - and neither side has said as much to date - then a deal could still go ahead.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Bartomeu powiedział na konferencji prasowej, że Rosell prosił FIFA, żeby zrobiła wyjątek dla La Masii i pozwoliła na dołączanie piłkarzy poniżej 18 roku życia, bo La Masia jest najlepsza.
Tym samym przyznał prawie dosłownie, że wszystkie zarzuty są słuszne. Barca robiła sobie co chciała i kiedy pokazywano im przepisy FIFA, wnioskowali o ich zmianę albo wyjątek dla siebie :lol: Masakra. Sprawa stała się tak ewidentna i znana w środowisku, że FIFA musiała publicznie pogrozić palcem. Pewnie im tę karę cofną, albo przesuną na następny rok, ale Barca będzie musiała się przeprosić z paroma osobami i trochę kasy wydać przy okazji.
Tym samym przyznał prawie dosłownie, że wszystkie zarzuty są słuszne. Barca robiła sobie co chciała i kiedy pokazywano im przepisy FIFA, wnioskowali o ich zmianę albo wyjątek dla siebie :lol: Masakra. Sprawa stała się tak ewidentna i znana w środowisku, że FIFA musiała publicznie pogrozić palcem. Pewnie im tę karę cofną, albo przesuną na następny rok, ale Barca będzie musiała się przeprosić z paroma osobami i trochę kasy wydać przy okazji.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jezeli coś zrobia to najwyżej skrócą karę.Ouh_yeah pisze:Bartomeu powiedział na konferencji prasowej, że Rosell prosił FIFA, żeby zrobiła wyjątek dla La Masii i pozwoliła na dołączanie piłkarzy poniżej 18 roku życia, bo La Masia jest najlepsza.
Watpie zeby redukcją kary było skrócenie od tyłu. Dostaną zawiasy na te i zimowe okienko.
Przy ich składzie obronie to naprawde - smieszki. Pinto<3
Wydaje mi sie takze ze nie dotyczy to piłkarzy za darmo tj. bez kontraktu.
W takim przypadku latwo im będzie obejść. Wystarczy że ustalą sobie mecz towarzyski za który Barca zapłaci Borussi 12 milionow, tamci rozwiaza kontrakt z Ter Stegenem,ktory pozniej przejdzie do Barcy.
Oszukać Fife!
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Maly
- Juventino
ludzie, dostają tak na prawdę zakaz rejestrowania piłkarzy... nie ma znaczenia ani wiek ani na jakich zasadach ich pozyskują ;]
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?