Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
goodman

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 17:29

pepiczek pisze:Przyłapany na kłamstwie to ”sorki, nie ma tematu”. Pocieszny jesteś z tymi swoimi zaczepkami.

I zaraz znowu będzie ”ja już nie będę info podawał, hejetrzy mnie hejtujo :(”
Marny z Ciebie prowokator.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 17:37

Zluzuj pepiczku, tłumaczyłem, że miał zablokowane, jakie to kłamstwo ?
Mam zatańczyć na stole w ramach przeprosin ? Już wkrótce zatańczę, wszyscy zatańczymy Obrazek

Obrazek
pepiczek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 17:55

Rób co chcesz kłamczuszku-atencjuszku

pitrek

Juventino
Juventino
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 18:04

Panowie proponuję porozmawiać na priv a nie wylewać swoje żale na forum i nabijać posty :) temat nowy trener i fajnie by bylo poczytać konkretne informacje, pozdro!

" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " :juveflag:
Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 18:07

pitrek pisze:Panowie proponuję porozmawiać na priv a nie wylewać swoje żale na forum i nabijać posty :) temat nowy trener i fajnie by bylo poczytać konkretne informacje, pozdro!
Czasem się zastanawiam, czy tam strona ma jeszcze modów, aby ogarniali ten chlew, bo człowiek musi się przebijać przez jakieś guano, by cokolwiek interesującego wydobyć względem naszego nowego treneiro.

pepiczek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 18:14

Kliknij niebieski kwadrat w prawym górnym rogu, a dowiesz się:

”To forum nie ma moderatorów, nie można wysłać zgłoszenia”

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 18:16

Bo forum jest w przebudowie, było tutaj ok dopóki dwóch trolli się nie pojawiło.

Obrazek
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 18:18

Osgiliath pisze:
pitrek pisze:Panowie proponuję porozmawiać na priv a nie wylewać swoje żale na forum i nabijać posty :) temat nowy trener i fajnie by bylo poczytać konkretne informacje, pozdro!
Czasem się zastanawiam, czy tam strona ma jeszcze modów, aby ogarniali ten chlew, bo człowiek musi się przebijać przez jakieś guano, by cokolwiek interesującego wydobyć względem naszego nowego treneiro.
Wczoraj pomyślałem dokładnie o tym samym. Niesamowita ilość obelg leciała w tym temacie w ostatnich kilku dniach, a nie widziałem chociażby jednej kartki. :whistle:

Sarri nie mógł się spotkać z włodarzami Juve przed tak ważnym meczem, jak finał LE, bo to dość niepoważne, ale Pochettino już mógł jak najbardziej wynegocjować swój kontrakt z City? Mimo, że dziś poprowadzi swój najważniejszy mecz w karierze? Tak jak mówiłem na ostatnich stronach - wszystko ma sens w kontekście Pepa, natomiast w kontekście Sarriego wszystko ma swoje wytłumaczenie.

Po raz setny, żaden hejt w Waszą stronę, doceniam przypływ informacji, gdyż sam nie szprecham po Włosku, więc na żadne VS nie wchodzę. ;)

E: Ok, już wiem skąd brak kartek.

Obrazek
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 18:22

Robią nową stronę, byl atak hakerski. Sami przystopujmy z obelgami, będą mieli mniej roboty.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 18:39

kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 18:43

Btw Pep przez przygodę w Brescii i Romie powinien mówić po włosku, hm? Tak tylko sobie gdybam... :think:

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 18:47

Mam pytanie do moderatorów: czy to nie najwyższa pora, żeby użytkownika pepiczka zablokować albo chociaż jego kolejne spamerskie posty karać kartkami? Mimo że rzadko się na tym forum udzielam to lubię to zaglądać dość często (zwłaszcza kiedy mamy takie gorące tematy jak nowy trener), ale to, co się tutaj odpieprza w ostatnich dniach znacznie odbiega od tego, do czego mnie JuvePoland przyzwyczaiło, czyli dyskusji na poziomie i na temat, gdzie wszelkie personalne wycieczki, mało kulturalne odzywki i spamowanie było należycie karane.

Fajnie się czyta te wszystkie newsy z VS, info ze szmatławców, twitty Di Marzio, analizy uśmiechów Nedveda, relacje z wyjazdów Paraticiego, wszystkie teorie obozów #Sarri i #Guardiola, wszystkie Wasze sprzeczki, odbijanie piłeczki w jedną i drugą stronę etc. Serio, od tego w końcu jest forum i nie ukrywam, że mam z czytania tego tematu frajdę nie mniejszą niż zaglądania w ubiegłych latach do tematów o mercato :-)

Mam frajdę, zazwyczaj. Bo od czasu jak się tutaj pojawił pepiczek to ta dyskusja przyprawia mnie o mdłości. Zazwyczaj podchodzę z dystansem do wszystkiego i staram się takie pierdoły ignorować, ale pewne persony robią tutaj od jakiegoś czasu bajzel większy niż interiści w temacie o Interze swego czasu. Moja prośba, panowie moderatorzy, poważnie posty takie jak ten:
pepiczek pisze:Rób co chcesz kłamczuszku-atencjuszku
...nie są wystarczającym powodem do ostrzeżenia? Pepiczek zaszczyca nas nimi regularnie od kilku dni i do tej dyskusji nic poza ironicznymi uwagami i personalnymi wycieczkami nie wnosi.

Bardziej jednak niż pepiczek, który wygląda po prostu na zwyczajnego trolla, dziwi mnie zachowanie użytkownika realbs. Nie dlatego, że sceptycznie (delikatnie mówiąc) podchodzi do tematu Guardioli w Juve bo takich osób jest tutaj więcej. Dlatego, że pamiętam z poprzednich lat, że realbs wrzucał ciekawe info, newsy i ploty o mercato. A teraz swoją aktywność ograniczył do chamskich, ironicznych podśmiechujków z MRN i innych, którzy mają odwagę wierzyć w to co się piszę na VS.

Serio, panowie. Niby jesteście dorosłe chłopy, a nie macie popołudniami nic lepszego do roboty niż pisać pierdoły na klubowym forum i wyśmiewać użytkowników, którzy nie dosyć, że robią tutaj to, do czego forum służy to jeszcze wrzucając te wszystkie newsy zaspokajają ciekawość innych osób? Naprawdę, musicie się strasznie nudzić. Pozdro.

Co do tematu samego trenera to nadal jestem zdystansowany, aczkolwiek nie ukrywam, że newsy o Guardioli rozbudzają wyobraźnię? A jak przyjdzie Sarri? Też nie będę rozpaczał. Jego dres i kiep w ustach mi nie przeszkadzają. Ważne, że jest dobrym trenerem.

pepiczek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 18:54

vitoo pisze:Pepiczek zaszczyca nas nimi regularnie od kilku dni i do tej dyskusji nic poza ironicznymi uwagami i personalnymi wycieczkami nie wnosi.
Kłamstwo, podawałem tu wielokrotnie różne newsy, chociażby wczoraj. Wystarczy wejść w moje posty.

kacek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 19:17

kdzr pisze:Btw Pep przez przygodę w Brescii i Romie powinien mówić po włosku, hm? Tak tylko sobie gdybam... :think:
Wystarczy że zna hiszpański, włoski ogarnie w tydzień.

Obyśmy tylko takie zmartwienia mieli :pray:

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2019, 19:19

https://twitter.com/PirataPantani10

TOP Calcio - Guardiola nowym trenerem.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Zablokowany