LaLiga
- sebastian10
- Juventino
Atletico nie spuchło bardziej real zagrał <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w pierwszym meczu co ustawiło 2 mecz . za miesiąc sie spotkają te zespoły i moze byc odwrotnie albo bardzo remisowo . real gra po Bayernie najlepsza piłkę w tym sezonie swietna robota CA
- Dydux666
- Juventino
Bez jaj, Real zagrał <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? Zagrali jak ostatnie szmaty, to bardzo brutalne określenie ale nie wiem jak mam inaczej to nazwać. Pepe ciągle prowokował Costę po czym symulował faul, a zaraz po tym podbiegał do Costy Arbeloa i kopał go po łydkach. W 2 meczu też niesamowita gra Realu, nie? 2-0, 2 karne. Ancelotti naprawdę wykonuje świetną robotęsebastian10 pisze:Atletico nie spuchło bardziej real zagrał <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w pierwszym meczu co ustawiło 2 mecz . za miesiąc sie spotkają te zespoły i moze byc odwrotnie albo bardzo remisowo . real gra po Bayernie najlepsza piłkę w tym sezonie swietna robota CA

- krystiank
- Juventino
Bo Barcelona jest poprostu słaba, w tej śmiesznej lidze nie ma wiele ekip co by sie im postawiła i pokazała charakter do walki ..... Większość ekip po prostu wymięką na ich widok i juz w tunelu ma w gaciach .... Szkoda troche. Przynajmniej Real Sociedad pokazal że Barca im nie strasznaAlex96 pisze:A tymczasem sensacja w Sociedad, Real ogrywa Barcelone 3:1 (a moglo byc wyzej)

- Piti
- Juventino
Osasuna prowadzi z Atletico 3:0 po 45 minutach :shock: Milan teraz może pluć sobie w brode, że nie wykorzystał ich zadyszki, do rewanżu z Milanem mogą się ogarnąć, a wtedy jakos nie wroże im wygranej 2 golami przewagi.
- pablo1503
- Juventino
Bardzo ciekawy mecz w Madrycie. Atletico objęło prowadzenie w doliczonym czasie pierwszej połowy po niesamowitym strzale Gabiego. Mecz nie ma za dużo wspólnego z wirtuozją i magią - są to raczej zapasy, ale ciekawie się to ogląda. Sędzie pozwala na bardzo brutalną grę i paradoksalnie wychodzi z tym na korzyść(nie licząc niepodyktowanego karniaka dla Atletico), bo dzięki temu możemy nadal oglądać 22 piłkarzy na boisku.
Ramos kolejny raz udowadnia, jak przereklamowanym jest obrońcą. Aż dziwie się, że jest w każdym plebiscycie jako jeden z najlepszych obrońców.
Pepe z kolei pokazuje, jak świetnym jest aktorem.
Jak ja żałuje, że nie wygraliśmy z nimi ani jednego meczu w grupie.
Najbardziej żałosna drużyna, jaka istnieje? Możliwe.
PS. Ten Costa jest niesamowity.
Ramos kolejny raz udowadnia, jak przereklamowanym jest obrońcą. Aż dziwie się, że jest w każdym plebiscycie jako jeden z najlepszych obrońców.

Jak ja żałuje, że nie wygraliśmy z nimi ani jednego meczu w grupie.
Najbardziej żałosna drużyna, jaka istnieje? Możliwe.
PS. Ten Costa jest niesamowity.

- Cabrini_idol
- Juventino
Real ma wygrac 100 zl na nich postawilem !!!
Jak nie wygraja to mam nadzieje ze zkisna na 3 miejscu a puchar LM to za 100 lat zobaczą. Taki budzet , taki sklad, a taka zalosna gra.
Jak nie wygraja to mam nadzieje ze zkisna na 3 miejscu a puchar LM to za 100 lat zobaczą. Taki budzet , taki sklad, a taka zalosna gra.

- Cabrini_idol
- Juventino
Jeszcze jeden jakis farfloc dla Realu prosze
.
Ronaldo albo Bale jeszcze jeden raz.
E: No i 100 poszla sie puszczac. Ide powyrzywać sie na mlodszym szwagrze, hala dziecku.

Ronaldo albo Bale jeszcze jeden raz.
E: No i 100 poszla sie puszczac. Ide powyrzywać sie na mlodszym szwagrze, hala dziecku.

- Kiper69
- Juventino
Halilovic oficjalnie w Barcelonie. Swietny zawodnik moim zdaniem, moze byc na prawde glosno o nim za jakis czas - jako dowod daje filmik, polecam obejrzec, jest na czym oko zawiesic.
kwota transferu to 3 - 5,2 mln euro, kwota transferu moze wzrosnac o kolejne 5 mln w zaleznosci od sukcesow osiaganych przez zawodnika.
kwota transferu to 3 - 5,2 mln euro, kwota transferu moze wzrosnac o kolejne 5 mln w zaleznosci od sukcesow osiaganych przez zawodnika.