Wszystko o Interze
- VVujek
- Interista
- Podziekował: 1 raz
Udine było lepsze w pierwszej połowie ale bez przesady że Interu nie było.Cabrini_idol pisze:Stary zauważ, pisałem to po 1 połowie. Później zrobiłem edit na koniec meczu.
W 1 połowie Interu nie było na boisku.
Inter zasłużył na 3 pkt aczkolwiek Udine też mogło to wygrać.
Forza Inter
- Lucas87
- Juventino
Daj mu spokój. Nie widzisz, że chłopak już dostaje ekstazy na samą myśl, że mają do nich przyjść Suarez, Berardi i Verratti?Cabrini_idol pisze:Stary zauważ, pisałem to po 1 połowie. Później zrobiłem edit na koniec meczu.
W 1 połowie interu nie było na boisku.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- VVujek
- Interista
Gość jest wyraźnie uprzedzony i nie powinien się wypowiadać na temat meczy Interu.
Kibic każdej drużyny jarałby się takimi nazwiskami,ale niestety dla ciebie ja nawet o tym nie wspomniałem wiec nie rozumiem po co to prowo,jak nie potrafisz prowadzić merytorycznej dyskusji to się nie udzielaj bo kompromitujesz siebie i reszte kibiców swojego klubu.
Kibic każdej drużyny jarałby się takimi nazwiskami,ale niestety dla ciebie ja nawet o tym nie wspomniałem wiec nie rozumiem po co to prowo,jak nie potrafisz prowadzić merytorycznej dyskusji to się nie udzielaj bo kompromitujesz siebie i reszte kibiców swojego klubu.
Forza Inter
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
No tak - każdy kibic jarałby się takimi nazwiskami ale o czym Ty piszesz ? Naprawdę myślisz, że tacy zawodnicy, takiego kalibru dołączą do interu ? A co im ten klub może zaoferować ? Bajzel i pieniądze czy może LE ? inter nie ma ani atmosfery odpowiedniej ani nie jest dobrze zarządzany ani nie ma prestiżu takiego jak Juve czy Milan bo Włochy kojarzą się z tymi dwoma klubami.
A jeżeli już wyżej wymienieni zawodnicy stracą chęć wygrywania i resztki ambicji to dla hajsu wyjadą do Chin.
A jeżeli już wyżej wymienieni zawodnicy stracą chęć wygrywania i resztki ambicji to dla hajsu wyjadą do Chin.

- VVujek
- Interista
1.Nie napisałem nigdzie że ci zawodnicy do nas przejdą
2.Stwierdziłem tylko fakt że każdy kibic by się jarał takimi nazwiskami.
3.Twój kolega napisał to po to by mnie sprowokować.
Teraz odpowiem na twoje pytanie.
Twierdze że tacy zawodnicy mogą przejść do Interu ponieważ ten klub jest znaną i szanowaną marką.Owszem teraz nie osiągamy dobrych wyników ale to wciąż Inter.
Dodatkowo teraz mamy bogatego właściciela z projektem na lepsze jutro i z pewnością Inter będzie coraz lepszy.
Swoją wypowiedź zakończe tak : Klasowi zawodnicy z pewnością mogą przyjść do Interu.Niekoniecznie ci których wymienił twój kolega,ja to wiem i w to wierze wy nie musicie.
2.Stwierdziłem tylko fakt że każdy kibic by się jarał takimi nazwiskami.
3.Twój kolega napisał to po to by mnie sprowokować.
Teraz odpowiem na twoje pytanie.
Twierdze że tacy zawodnicy mogą przejść do Interu ponieważ ten klub jest znaną i szanowaną marką.Owszem teraz nie osiągamy dobrych wyników ale to wciąż Inter.
Dodatkowo teraz mamy bogatego właściciela z projektem na lepsze jutro i z pewnością Inter będzie coraz lepszy.
Swoją wypowiedź zakończe tak : Klasowi zawodnicy z pewnością mogą przyjść do Interu.Niekoniecznie ci których wymienił twój kolega,ja to wiem i w to wierze wy nie musicie.
Forza Inter
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie. Takim zawodnikom jak Sanchez czy Verratti może zależeć na odejściu z obecnych klubów tylko dlatego, że te nie gwarantują im obecnie walki o najwyższe cele. Arsenal i PSG grają regularnie w LM, ale nie są w stanie nawiązać walki o to trofeum. Teraz przeciwstawmy tym drużynom inter. Klub, który jest fatalnie zarządzany, ma iluzoryczne szanse na pudło w Serie A, a co za tym idzie, na LM. Im szybciej wasi chińscy przyjaciele zrozumieją, że klub buduje się klocek po klocku (najpierw tymi średnimi, dużymi później), tym lepiej dla was - kibiców. Budowa zespołu to proces, a negocjowanie najlepszych graczy Europy będzie marnowaniem mercato, przy zainteresowaniu bogatych, ale jednocześnie ambitnych, zwycięskich klubów. Żaden głodny zwycięstw gracz o zdrowych zmysłach nie zrobi tak ogromnego kroku wstecz, jakim byłoby przejście do obecnego interu. Projekt projektem, ale za tym muszą iść wyniki, których jak na razie wam brakuje.VVujek pisze: Twierdze że tacy zawodnicy mogą przejść do Interu ponieważ ten klub jest znaną i szanowaną marką.Owszem teraz nie osiągamy dobrych wyników ale to wciąż Inter.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2017, 17:22 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- orzeu
- Interista
to przy okazji zaserwuję ciekawostkę:Klub, który jest fatalnie zarządzany
Grupa suning, zarządzająca Interem, podpisała szereg umów sponsorskich, dzięki czemu latem nie będzie czegoś takiego jak ograniczenie przepisami FFP. Te umowy sponsorskie to 15 mln euro / sezon za logo sponsora na treningówkach, 15 mln / sezon euro od szeregu sponsorów w Chinach oraz również w Chinach otwarto 3 szkółki piłkarskie, które mają przynosić rocznie od 100 do 300 tys. euro każda.
Gagliardini trenował dzisiaj pierwszy raz z Interem. Wypożyczenie na półtora roku z prawem do wykupu za 20 mln euro (+ potencjalne bonusy) - czemu tak? Żeby ominąć FFP. Ale Ty wiesz swoje

- mrozzi
- Juventino
Mówimy o "tu i teraz", Chińczycy dopiero przejęli stery. To raz. Dwa - w dalszym ciągu ewentualne ominięcie FFP w lecie nie zmienia faktu, że inter nie walczy o najwyższe cele. Obecnie właściwie nie walczy o żadne (zweryfikujemy na koniec sezonu, choć ta LM to utopia). Prócz pieniędzy nie jest w stanie potencjalnym nowym zawodnikom (mówimy tu o tych z topu) nic zagwarantować. Na razie jesteście karmieni doniesieniami mediów, które po informacjach o dużych zastrzykach gotówki odleciały w siną dal.
- mrozzi
- Juventino
Czy twoją reakcją na ripostę jest a każdym razem "uprzedzony kibic"? Zarzucasz komu innemu brak umiejętności prowadzenia merytorycznie wartościowej dyskusji, podczas gdy jesteś gaszony przez brak istotnych argumentów. Gwoli przypomnienia - City i PSG nie wzmacniały się od razu zawodnikami z półki, w jaką obecnie zamierzacie mierzyć, były budowane stopniowo. Jeśli naprawdę wierzycie w to, że uda się wam przekonać do "projektu", jak to sam nazwałeś, takich graczy jak Verratti czy Sanchez (możliwie najwyższy europejski pułap), to jest to wasz problem. Lepiej spaść z wysokiego konia, mawiają.VVujek pisze:City PSG czy inne bogate kluby nie miały problemu ze sprowadzaniem klasowych graczy,a Inter będzie miał ? Znowu uprzedzony kibic.
W każdym razie nie otrzymałem odpowiedzi na nurtujące pytanie - czym mielibyście tych graczy prócz pieniędzy przyciągnąć? My takiemu Verrattiemu będziemy spokojnie w stanie zaoferować 7/8 mln (co byłyby w stanie uczynić także inne wielkie kluby jak Real czy Barcelona), więc biedy by nie miał. Ale gdzie sportowe ambicje w przypadku waszego klubu? Tu nie ma mowy o uprzedzeniu, a o suchych faktach. Berardi to inna sytuacja, bo ten jest też rzekomo fanem mediolańczyków, ale gdzie poziom Barardiego, a gdzie Sancheza czy też Verrattiego (jeśli już mielibyśmy się dla przykładu trzymać tych nazwisk).
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Rozumiem,że Inter ma mieć dużo kasy do wydanie,ale ten skład to jest naprawdę utopia, musieliby wydać jakieś 300mln, a na tyle to w tej chwili chyba nie stać żadnej ekipy bez sprzedaży kilku zawodników za dobrą kasę. Inter już wydał latem sporo kasy a nie widać zbytnio wzrostu poziomu. Kogo jak kogo ale akurat Interu nie obawiałbym się w kontekście walki o scudetto w przyszłym roku, prędzej Napoli czy Milan,który jeszcze bez kasy chińczyków ale i tak jest krok przed Interem.Poprostu pisze:https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58799619
Taka tam 11 Interu na przyszły sezon :rotfl:
- Michellaga
- Interista
Inter zaczyna z podobnego pułapu co PSG czy City po przyjściu szejków, z tym, że ma już dużo lepszy skład niż tamte drużyny w ówczesnym czasie. No i jakby nie patrzeć to za Interem stoi historia i to wcale nie aż tak odległa. Z mojego punktu widzenia potrzebujemy 3-4 wzmocnień do pierwszego składu, a czy to będzie Verratti, Manolas czy całkiem ktoś inny ciężko mi wróżyć
- joker___26
- Juventino
Kibice Juve jak zawsze jakieś teksty że do Interu nikt nie przyjdzie itp itd, serio aż tak was boli że Inter ma teraz kupę szmalcu i zaczna sprowadzać poważnych zawodników a nie jakichś leszczy jak Belfodil, Taider czy Alvarez?
- Cabrini_idol
- Juventino
nie.joker___26 pisze:Kibice Juve jak zawsze jakieś teksty że do Interu nikt nie przyjdzie itp itd, serio aż tak was boli że Inter ma teraz kupę szmalcu i zaczna sprowadzać poważnych zawodników a nie jakichś leszczy jak Belfodil, Taider czy Alvarez?