Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- Szymek
- Juventino
Szukałem, szukałem i nie znalazłem. Jeśli jest ktoś taki uprzejmy może mi powiedzieć kto jest wykonawcą piosenki która leci w Demolce na MTV? Leci zawsze kiedy się zaczyna noi czasami leci w Viva La Bam. Z góry dzięki.
- juverm
- Juventino
O właśnie też mnie to zastanawia więc dołączam się do prośby Szymka.Szymek pisze:Szukałem, szukałem i nie znalazłem. Jeśli jest ktoś taki uprzejmy może mi powiedzieć kto jest wykonawcą piosenki która leci w Demolce na MTV? Leci zawsze kiedy się zaczyna noi czasami leci w Viva La Bam. Z góry dzięki.
A ja mam takie pytanko co za piosenka leci w tym filmiku z JP w którym piłkarze Juve pozują do kalendarza. Możecie go ściagnąć TU

- Alexa Del Piero
- Juventino
'Cotton Eye Joe' - Rednexjuverm pisze:A ja mam takie pytanko co za piosenka leci w tym filmiku z JP w którym piłkarze Juve pozują do kalendarza.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- pinturicchia
- Qualità Juventina
I kolejne pytanie a propo muzyki
Co to za muza, która leci w fimiku z Joga TV: Cristiano Ronaldo vs. Zlatan Ibrahimović. Dla tych co jeszcze nie widzieli link poniżej 
DOWNLOAD -> prawy klawisz myszy -> zapisz jako
EDIT: Już nie aktualne

- steru
- Qualità Juventino
Ponawiam moją prośbę o mp3.Emule mi się sypnął a bardzo mi na nich zależy :
DIAL M FOR MOGUAI: King Of Rock
ROCKSTAR: Du Hast
DJ I.C.O.N.:Erbgut
SRGT> SHADOW & PRIVATE KISS: Electronic Impulse
L.U.P.O.: Lupi Loups Loops-Go
D.U.I.: Freeway
TOM NOVY feat. LIMA: Now Or Never
FOURTECH: Six Days
Pomóżcie ludzie dobrej woli... 8)
nie radze podawac linkow na forum. Kornknot
Spoko Kornknot dopisze żeby nikogo nie kusiło.
O ewentualne linki proszę na priv
DIAL M FOR MOGUAI: King Of Rock
ROCKSTAR: Du Hast
DJ I.C.O.N.:Erbgut
SRGT> SHADOW & PRIVATE KISS: Electronic Impulse
L.U.P.O.: Lupi Loups Loops-Go
D.U.I.: Freeway
TOM NOVY feat. LIMA: Now Or Never
FOURTECH: Six Days
Pomóżcie ludzie dobrej woli... 8)
nie radze podawac linkow na forum. Kornknot
Spoko Kornknot dopisze żeby nikogo nie kusiło.
O ewentualne linki proszę na priv
Ostatnio zmieniony 05 maja 2006, 11:35 przez steru, łącznie zmieniany 2 razy.
- M.
- Juventino
Ponawiam prośbę. Nie wiem czemu, ale od venomika nic nie dostałem. Jeśli ktoś mógłby tutaj podać link do tego plakatu, albo przesłać mi go na adres mgrochal1@wp.pl , byłbym wdzięczny.Diego pisze:Szukam plakatu, który został wydany przez La Gazetto dello Sport z okazji pobicia rekordu Bonipertiego przez Alexa (pamiętam, że były na nim wypisane wszystkie bramki, jakie Del Piero zdobył w barwach Juve).
Z góry dziękuję.
:roll:
- pan Zambrotta
- Juventino
Czyli rozumiem, że już znalazłaś tytuł piosenki ? Mogłabyś go podać ?pinturicchia pisze:I kolejne pytanie a propo muzykiCo to za muza, która leci w fimiku z Joga TV: Cristiano Ronaldo vs. Zlatan Ibrahimović. Dla tych co jeszcze nie widzieli link poniżej
Poszukuję tak samo tytułu piosenki z najnowszej reklamówki Nike - z Brazylią.
- wloski
- Juventino
Delinquent Habits - Return Of The Trespan Zambrotta pisze:Czyli rozumiem, że już znalazłaś tytuł piosenki?Mogłabyś go podać?
Czy jeszcze w czymś pomóc, może dać ją na serwer
Ma ktoś bardzo orientalne piosenki Japońskie, w ktorych słowa są po Japońsku [lub w języku bardzo pokrewnym np.jak Korea] i muzyka jest bardzo wolna, czy ktos ma takie coś?
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Zgadza sie.wloski pisze:Delinquent Habits - Return Of The Trespan Zambrotta pisze:Czyli rozumiem, że już znalazłaś tytuł piosenki?Mogłabyś go podać?
Nie wiem czy to jeszcze aktualnepan Zambrotta pisze:Poszukuję tak samo tytułu piosenki z najnowszej reklamówki Nike - z Brazylią.

Oto ten tytuł i wykonawca: "Mas Que Nada" Sergio Mendes featuring The Black Eyed Peas
P.S: Na stronce Nike po każdym filmiku pojawiają sie informacje o muzyce do tegoż filmiku.

- Axel
- Juventino
Byłbym wdzięczny, gdyby jakaś dobra dusza "zapodała" na forum info skąd można wziąść zdjęcia itp. które nadawałyby się do pracy o alkoholiźmie. Szukałem w necie, ale ilość mat. graf. jest słabiutka.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- wloski
- Juventino
Hmm dostałeś już ten plakat Diego? Jak nie to sie zgłoś, bo gdzieś go ja mialem...Diego pisze:Ponawiam prośbę. Nie wiem czemu, ale od venomika nic nie dostałem. Jeśli ktoś mógłby tutaj podać link do tego plakatu, albo przesłać mi go na adres mgrochal1@wp.pl , byłbym wdzięczny.Diego pisze:Szukam plakatu, który został wydany przez La Gazetto dello Sport z okazji pobicia rekordu Bonipertiego przez Alexa (pamiętam, że były na nim wypisane wszystkie bramki, jakie Del Piero zdobył w barwach Juve).
Z góry dziękuję.
- M.
- Juventino
Dziękuję za chęci, ale już go mam (nawet w dwóch egzemplarzachwloski pisze:Hmm dostałeś już ten plakat Diego? Jak nie to sie zgłoś, bo gdzieś go ja mialem...Diego pisze:Ponawiam prośbę. Nie wiem czemu, ale od venomika nic nie dostałem. Jeśli ktoś mógłby tutaj podać link do tego plakatu, albo przesłać mi go na adres mgrochal1@wp.pl , byłbym wdzięczny.Diego pisze:Szukam plakatu, który został wydany przez La Gazetto dello Sport z okazji pobicia rekordu Bonipertiego przez Alexa (pamiętam, że były na nim wypisane wszystkie bramki, jakie Del Piero zdobył w barwach Juve).
Z góry dziękuję.
:roll:
- pan Zambrotta
- Juventino
- Venomik
- Juventino
Ja mam pytanie odnośnie ostatnich MŚ i sędziowania dla Korei.
Sporo pamiętam, resztę próbowałem poszukać w internecie, ale trafiam na sprzeczne informacje.
Mógłby ktoś dokładnie napisać o decyzjach sędziów w meczach Korei z Włochami i Hiszpanami?
Nieuznane bramki, nieistniejące spalone czy tez wurzycenia gracza Włoskiego
Sporo pamiętam, resztę próbowałem poszukać w internecie, ale trafiam na sprzeczne informacje.
Mógłby ktoś dokładnie napisać o decyzjach sędziów w meczach Korei z Włochami i Hiszpanami?
Nieuznane bramki, nieistniejące spalone czy tez wurzycenia gracza Włoskiego

Dirty mind