LM 14/15 (1/2): Real Madryt 1-1 JUVENTUS W FINALE!!!
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Myślałem wczoraj patrząc na naszą obronę i popisy Kielona, że zawału dostanę
Skończyło się szczęśliwie, trochę szkoda okazji Pogby i Marchisio. Tevez wczoraj coś słabo, nie mówiąc o Pirlo i Kielonie ale to standard
Z Barca nie możemy się tak cofać linią obronną i zostawiać tyle miejsca bo nas rozjadą. Rozum mówi, że Barca nas pożre ale finały rządzą się swoimi prawami i mam nadzieje, że ten sezon będzie jednym z najpiękniejszych w historii - Scudetto, uniewinnienie z Calciopoli, Puchar Włoch i LM 

- MCL
- Juventino
Już tego czerwca... Kontynuacja najbardziej wstrząsającego filmu grozy ostatniego lata... Dzikie Szczęki Suareza 2! Czy tym razem Chielliniemu uda się uniknąć pożarcia? Dowiecie się już szóstego czerwca!

I specjalny przekaz od Maestro:

I specjalny przekaz od Maestro:

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Lucas87
- Juventino
No teraz, to się może dopiero zemścić na Was.mateo369 pisze:Antek666 wykrakałeś już dawno, że jeszcze będziemy chcieli Twojej relacji z Berlina, ale takiego "krakania" nikt Ci nie ma za złe
Trenował płacz.Antek666 pisze:Hmm... może nie mogą pokazywać metod treningu/regeneracji piłkarzy?Lucas87 pisze:Bardzo ciekawe czemu TVP nie pokazała Ronaldo po końcowym gwizdku, co nie?
Wybitni znawcy. Pokolenie Biebera i Hanny Montany.annihilator1988 pisze:Od razu, 6-0na forum barcy ktoś pisze:Przewiduję jednostronne widowisko i wysoką porażkę Juve-3-4-0![]()
Tak, a Ronaldo ma więcej goli, niż Messi i Marcin Żewłakow razem wzięci, czy jak to tam było...Azazel pisze:Zagraliśmy naprawdę mądrze, to cierpliwe rozegranie, nad którym użalał się Żewłakow przyniosło efekt.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- gregor_g4
- Juventino
Teraz gdy emocje opadły choć trochę, odniosę się do tego co pisałem w przerwie. Wg mnie ten mecz to pokaz geniuszu taktycznego/strategicznego Maxa!gregor_g4 pisze:Carlo A. to Włoch, żeby to granie na 1-0 i liczenie na kontre go nie zgubilo. Chociaz ja bym sie wcale nie obrazil;)
45 min walki, tego oczekuje.
O ile w trakcie 1 połowy byłłem troche wkurzony tym jak nasi grają - nawet komentatorzy TVP zwracali na to uwagę - Juve niczym Bayern dzień wcześniej nie przejawiało większych chęci do awansu.
W przerwie wziąłem to na spokojnie przemyślałem i nie umiem znaleźć innego wytłumaczenia jak to, że Allegri po mistrzowsku rozegrał Carlo.
Pozwolił mu uwierzyć, że Real jest tak mocny, że Juve mu nie zaszkodzi.
Z Carlo wyszły włoskie przyzwyczajenia. Mamy 1-0, gramy z kontry a Juve dalej będzie sobie głową w mur bić. Niby wszystko ok, ale 45 min to dużo czasu - konsekwencja się opłaciła, bo nam trzeba było 1 gola by postawić się w świetnej sytuacji, a poza tym golem mieliśmy 2 setki... Gdyby Real miał innego trenera, tak by się skończyło.
GRANDE JUVE!
Prokson pisze:jeszcze teraz emocje ze mnie nie opadły
Dzięki za linka! Niestety nasza TVP wczoraj ucięła transmisje po 30 sekundach, jak Allegri z Carlo sobie dziękowali. Byłem "lekko wkurzony" bo chciałem zobaczyć jak nasi fetują. O dziwo wielkiego szału na boisku nie było. Chłopaki chyba wiedzą, że stoją przed wielką szansą i ewentualna radość będzie dopiero w Berlinie.
- The_Sickness
- Juventino
Juventus vs. Real ... z przymrużeniem oka, czy tam z utratą przytomności
https://www.youtube.com/watch?v=xzS9GO_38Ho
https://www.youtube.com/watch?v=xzS9GO_38Ho
- Vincitore
- Juventino
Llorente to chyba chce przejąć rolę Pepe w zespole i być od zabawiania resztyKimi pisze:W samolocie wszyscy piłkarze Juve w garniakach tylko Llorente jeszcze mentalnie na boisku.

- szymken
- Juventino
Nie ma co pisać, od wczoraj się micha cieszy jak nigdy. :-D
Dzięki dla chłopaków za emocje, za walkę, ambicję za wszystko.
Nie będę wyróżniał czy też krytykować kogokolwiek. Jest awans i tylko to się liczy. Mecz z taką dawką adrenaliny, że uspokoiłem się chyba dopiero rano. Od pierwszej słabej połówki, do drugiej w której po prostu wywalczyliśmy sobie ten awans.
Allegri- Marotta i zarząd jednak wiedzieli co robią -szacunek dla Maxa za wspaniałą robotę.
Dzięki dla chłopaków za emocje, za walkę, ambicję za wszystko.

Allegri- Marotta i zarząd jednak wiedzieli co robią -szacunek dla Maxa za wspaniałą robotę.
- Robaku
- Juventino
Kto jedzie do Berlina? Pytam serio.
Mój szefo jezdzi corocznie na finały LM i mówił, że zazwyczaj powstaje coś ala fanzone jak podczas EUro2012, wiec jeśli ktoś planuje niech da znać. Ja o tym mysle, jakis pociag z Waw w sobote rano i powrót jakoś w niedziele od samego rana, albo nawet w sobote późną nocą.
Patrze na bilety PKP i z Wawy to taki sam koszt jak samolot ( okolice 500 zł, wiec myślę, nad samolotem, pozostaje jeszcze Polski bus, ale... to jest nieopłacalne czasowo i jednak mocno uciążliwe )
Mój szefo jezdzi corocznie na finały LM i mówił, że zazwyczaj powstaje coś ala fanzone jak podczas EUro2012, wiec jeśli ktoś planuje niech da znać. Ja o tym mysle, jakis pociag z Waw w sobote rano i powrót jakoś w niedziele od samego rana, albo nawet w sobote późną nocą.
Patrze na bilety PKP i z Wawy to taki sam koszt jak samolot ( okolice 500 zł, wiec myślę, nad samolotem, pozostaje jeszcze Polski bus, ale... to jest nieopłacalne czasowo i jednak mocno uciążliwe )
- MCL
- Juventino
Przecież to fake, ci "kibice" to jacyś azjaci :lol:Kibice Realu zniszczyli Lambo Bale'a Prochno
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty