Stroje na sezon 2015/16 od adidasa
- MjAntoslav
- Juventino
Byłem w Rzymie w sklepie na Via Nazionale gdzie między innymi były nowe stroje Adidasa i inne ciuchy, takie jak polowki, T-shirty itp. W każdy razie tam koszulka bez żadnych dodatków 80€, z Twoim numerem i nazwiskiem 90€.stf pisze:Swoja droga to dramat, ze w Polsce nie da sie kupic nowej koszulki ze wszystkimi dodatkami. Z drugiej strony tak jest chyba wszedzie poza Italia, mieszkam poza krajem i u mnie w sklepie Adidasa sa owszem nowe stroje, ale bez zadnych dodatkow, i to w cenie $90 za sztuke...
Forza Grande Juve
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Da się, jak najbardziej.stf pisze:Swoja droga to dramat, ze w Polsce nie da sie kupic nowej koszulki ze wszystkimi dodatkami.
Ale, że na stronie adidasa? To jest świetna wiadomość.madziapolska130 pisze:od 20 sierpnia ma być promocja i wszystko -30% .
Pytanie tylko jak długo będzie trwać.
Tylko można wiedzieć skąd masz takie info?

- Vanquish
- Qualità Juventino
Na bomasport.pl promocja na koszulkę podstawową -60 zł.
https://www.bomasport.pl/shop/5760_Adid ... ryn_201516
Inne promocje: koszulka bramkarska, wyjazdowa i damska - własny napis i numer za 0 zł.
https://www.bomasport.pl/shop/5760_Adid ... ryn_201516
Inne promocje: koszulka bramkarska, wyjazdowa i damska - własny napis i numer za 0 zł.
- Mateuszello
- Juventino
Na JuveStore pojawiło info, że trzecie koszulki będą dostępne już za tydzień 28 sierpnia. Czyli jednak premiera dużo wcześniej niż w Lidze Mistrzów, choć tam możliwe, że zobaczymy ją na żywo na piłkarzach.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dla mnie absolutny must have. :flagajuve:Mateuszello pisze:Na JuveStore pojawiło info, że trzecie koszulki będą dostępne już za tydzień 28 sierpnia. Czyli jednak premiera dużo wcześniej niż w Lidze Mistrzów, choć tam możliwe, że zobaczymy ją na żywo na piłkarzach.
Ciekaw tylko jestem, czy Adidas pojdzie po rozum do glowy i koszulke z rozeta oraz Scudetto bedzie mozna kupic poza adidas.pl czy Juvestore.

- Vanquish
- Qualità Juventino
Większa grupa ludzi uwierzyła w konkurs gigapanoramyCavAllano pisze:Serio uwierzyles komus, kto wpadl na forum kilka dni temu i ma... 3 posty?Kimi pisze:Jestem ciekaw gdzie ta promocja, o której pisała madziapolska130

- Cabrini_idol
- Juventino
Dobry pocisk z tego pseudokon.. ehh ok już miałem nic o nim nie wspominaćKimi pisze:Większa grupa ludzi uwierzyła w konkurs gigapanoramyCavAllano pisze:Serio uwierzyles komus, kto wpadl na forum kilka dni temu i ma... 3 posty?Kimi pisze:Jestem ciekaw gdzie ta promocja, o której pisała madziapolska130
No nic mrozzi, trzeba będzie skierować na nowo oczy na rynek chiński

- mrozzi
- Juventino
No wlasnie, cos temat ucichl.Cabrini_idol pisze:No nic mrozzi, trzeba będzie skierować na nowo oczy na rynek chiński

- mrozzi
- Juventino
Ta promocja widnieje na stronie cały czas, ale szczerze powiedziawszy do tej pory z niej jeszcze nie skorzystałem, bo po dostaniu maila obowiązuje ponoć tylko przez określony czas. Nie jestem więc w stanie sprawdzić, czy ta oferta obowiązuje na wszystko czy też jakieś konkretne (czyt. starsze) towary. Szczerze powiedziawszy, jeśli obowiązuje na wszystko, poczekałby na czarną koszulkę i wziął w komplecie z domową - -15 to spora oszczędność w takiej sytuaucji.tabo89 pisze:Po wejściu na adidas.pl zachęcali mnie do wpisania się do newslettera za co oferują rabat 15%.
- mrozzi
- Juventino
Wiec generalnie pomysl z wiekszymi zakupami mialby zdaje sie sens.tabo89 pisze:To informacyjnie sprawdziłem:
Ważny 14 dni, tylko przy zakupie produktów nie objętych żadną promocją
Dla koszulki domowej o nominalnej cenie 349 zeszło do 296,65 zł + dostawa 19 PLN

EDIT:
Juventus wrzucil wlasnie na FB zdjecie czarnych trykotow.
- Cabrini_idol
- Juventino