Szczecin - wspólne wypady na mecze
- BIANCONERI
- Juventino
Spotykamy się przy warce o 14 45
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- BIANCONERI
- Juventino
Zapraszam na środowy mecz LM z Kopenhagą. Dodatkową atrakcją będą koszulki, które dostałem dziś za pośrednictwem kuriera:)
Byłoby miło gdyby na spotkaniu stawili się:
Łukasz Czarnocińskioraz, Mateusz Baran, Mariusz Zieliński, Piotr Dąbrowski, Konrad Szyłejko(z Polic), których to garderobę posiadam.
Byłoby miło gdyby na spotkaniu stawili się:
Łukasz Czarnocińskioraz, Mateusz Baran, Mariusz Zieliński, Piotr Dąbrowski, Konrad Szyłejko(z Polic), których to garderobę posiadam.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- JuveQL
- Juventino
Oczywiście stawię się.
Przypominam również Grzegorzowi Kowalskiemu i Mariuszowi Zielińskiemu o słusznej składce pieniężnej, dzięki której będziemy mogli odwdzięczyć się włoskim przedstawicielom Drughi, za wspaniałomyślne załatwienie tak ogromnej liczby biletów po jakże promocyjnej cenie na najbliższy mecz z mocarnym Udine.
Przypominam również Grzegorzowi Kowalskiemu i Mariuszowi Zielińskiemu o słusznej składce pieniężnej, dzięki której będziemy mogli odwdzięczyć się włoskim przedstawicielom Drughi, za wspaniałomyślne załatwienie tak ogromnej liczby biletów po jakże promocyjnej cenie na najbliższy mecz z mocarnym Udine.
- BIANCONERI
- Juventino
No coś ty; po sobotniej imprezie u ciebie jesteś z góry zaproszony na każdy możliwy mecz naszych ulubieńców;)

- sisman
- Juventino
w życiu tak dobrze się nie bawiłem.BIANCONERI pisze:No coś ty; po sobotniej imprezie u ciebie jesteś z góry zaproszony na każdy możliwy mecz naszych ulubieńców;)
Day after day I'm getting better and better.
- BIANCONERI
- Juventino
Najprawdopodobniej i ja:)

- BIANCONERI
- Juventino
Warka, a jak będą jakieś problemy to don mafiozo.