Nowy Trener?
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dlatego i Marotta, który nasprowadzał szrot do zespołu i ludzi, którzy LM oglądali tylko w TV. I nasz trener, który w życiu raz był na 4 miejscu w lidze (na podium nigdy nie był) muszą odejść. Oby dwaj udowodnili, co większość ludzi mówiła od samego początku - nie nadają się do Juventusu.Łukasz pisze:Spłycasz i to bardzo mocno. Zespół jest niekompletny, a to sprawka dyrektora sportowego i zarządu.mateusz6 pisze: Obecna sytuacja to wina Del Neriego i tyle w temacie.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- ewerthon
- Juventino
Ale chyba sam przyznasz, że drużyny Palermo, Udinese, Lazio czy Romy nie są jakoś dużo silniejsze kadrowo od nas. Owszem, mają Pastore czy Sancheza, ale przecież według naszego szanownego trenera w Juventusie nie liczą się indywidualności tylko kolektyw? To czemu nie zażądał od Marotty "Masz mi sprowadzić klasowych bocznych obrońców!", nie zrobił tego bo nie ma jaj by się postawić i woli cały czas powtarzać, że wierzy w umiejętności Marco Motty (bez urazy Ouh_Yeah). Trener z prawdziwego zdarzenia potrafiłby zawalczyć o to, żeby godnie zastąpić Quagliarelle, ale nie on woli się zachwycać Tonim. On jest w największej mierze winien za to, że dzisiaj Juventus gra piach.Łukasz pisze:Nie dał mu bocznych obrońców i lewego pomocnika. On gra od września niekpompletnym składem.mateusz6 pisze: Taa każdy out. Sprzątaczki, ciecie itd. Nie wiem dlaczego dodałeś do tej listy Beppe. On dał Del Neriemu zawodników na 4 miejsce w lidze (to był cel przed sezonem), a on ich po prostu nie wykorzystał dobrze.
- pan Zambrotta
- Juventino
Tak, zespół musi być wzmocniony za 100mln euro, żeby zaczął wygrywać z Lecce, Bologną i Bari.Łukasz pisze:Spłycasz i to bardzo mocno. Zespół jest niekompletny, a to sprawka dyrektora sportowego i zarządu.mateusz6 pisze: Obecna sytuacja to wina Del Neriego i tyle w temacie.
pisałem w temacie meczowym - okres kontuzji za nami. Straciliśmy Q, a Sissoko i tak grzał ławę. W miejsce Q mamy dwóch nowych napastników. Tak więc o co chodzi? jakie kontuzje?Ouh_yeah pisze:I kontuzji. Nieodżałowany Q.
- mateusz6
- Juventino
Przygotowanie do sezonu zostało spieprzone. Skoro na początku drużyna bez boków obrony, z lichym lewym pomocnikiem i bez strikera potrafiła wygrywać na SS z Milanem i remisować z Interem, wygrywać z Lazio, remisować z MC, a teraz Lecce czy Bologna jest nie do przejścia to czym my tu rozmawiamy? Kadrowo Juve jest lepszy od Romy, Palermo, Udinese, Genoi, Sampdorii czy nawet Napoli, ale trener nie potrafił tego poukładać i mamy to co mamy, czyli 7 miejsce w tabeli.
O ile van Gaal zostanie zwolniony to Marotta z Agnellim MUSZĄ go zakontraktować. Jeden z najlepszych trenerów, który jest wolny w połowie sezonu nie zdarza się często.
O ile van Gaal zostanie zwolniony to Marotta z Agnellim MUSZĄ go zakontraktować. Jeden z najlepszych trenerów, który jest wolny w połowie sezonu nie zdarza się często.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2011, 10:27 przez mateusz6, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Kontuzje nie powinny mieć żadnego wpływu na jakość gry. Każdy powinien znać swoje miejsce i rolę, więc powinniśmy mieć alternatywy na każdej pozycji. Q? Po to został sprowadzony Matri i Toni, żeby jakoś to grało. A że mamy "trenera" takiego jakiego mamy to widzimy jak to wygląda.
I nie rozumiem dlaczego zarząd waha się nad zmiana trenera w trakcie sezonu. Zmiany dokonała Roma, Inter i jakoś to wygląda. Inter walczy o scudetto a nikt im szans nie dawał po odejściu Rafy.
I nie rozumiem dlaczego zarząd waha się nad zmiana trenera w trakcie sezonu. Zmiany dokonała Roma, Inter i jakoś to wygląda. Inter walczy o scudetto a nikt im szans nie dawał po odejściu Rafy.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2011, 10:33 przez lenor, łącznie zmieniany 1 raz.
- @D@$
- Juventino
Wiecie co? Zaczyna mnie wkurzać ten Del Neri. Serio.
Ja nie wiem co się dzieje z piłkarzami, pierwsza połowa, pełna mobilizacja, może mało efektów, ale przynajmniej zaangażowane było. Bramka Gattuso (a lubiłem gościa) i nagle odechciewa im się gry. Przecież końcówka meczu to była jakaś kpina. Jedynie jak Chiellini kłócił się o faul, reszta się na chwile obudziła i poszła jakaś desperacka akcja.
Tymczasem Diego musieli ochroniarze wykopać z Vinovo tak bardzo chciał zostać (szkoda, mielibyśmy teraz 20 pkt przewagi nad Milanem) a Dzeko trzeba było porwać do Anglii (związanego i zakneblowanego), inaczej śmigałby teraz w biało-czarnym pasiaku.
Ja nie wiem co się dzieje z piłkarzami, pierwsza połowa, pełna mobilizacja, może mało efektów, ale przynajmniej zaangażowane było. Bramka Gattuso (a lubiłem gościa) i nagle odechciewa im się gry. Przecież końcówka meczu to była jakaś kpina. Jedynie jak Chiellini kłócił się o faul, reszta się na chwile obudziła i poszła jakaś desperacka akcja.
Nie no, sami przyszli cichaczem, żeby się Marotta nie dowiedział. To samo Krasic, 3 miechy wydzwaniał do Beppe żeby go kupił, we wrześniu Marotta powiedział: "A czemu nie, raz się żyję".Bartek88 pisze:A Ty myslisz, ze Piazona wypatrzym Marotta? W sorensena, ze to jest jego reka tez nie chce mi sie wierzyc.
Tymczasem Diego musieli ochroniarze wykopać z Vinovo tak bardzo chciał zostać (szkoda, mielibyśmy teraz 20 pkt przewagi nad Milanem) a Dzeko trzeba było porwać do Anglii (związanego i zakneblowanego), inaczej śmigałby teraz w biało-czarnym pasiaku.
- Maku
- Juventino
Zgodzę się z Tobą,ewerthon pisze:Ale chyba sam przyznasz, że drużyny Palermo, Udinese, Lazio czy Romy nie są jakoś dużo silniejsze kadrowo od nas. Owszem, mają Pastore czy Sancheza, ale przecież według naszego szanownego trenera w Juventusie nie liczą się indywidualności tylko kolektyw? To czemu nie zażądał od Marotty "Masz mi sprowadzić klasowych bocznych obrońców!", nie zrobił tego bo nie ma jaj by się postawić i woli cały czas powtarzać, że wierzy w umiejętności Marco Motty (bez urazy Ouh_Yeah). Trener z prawdziwego zdarzenia potrafiłby zawalczyć o to, żeby godnie zastąpić Quagliarelle, ale nie on woli się zachwycać Tonim. On jest w największej mierze winien za to, że dzisiaj Juventus gra piach.Łukasz pisze:Nie dał mu bocznych obrońców i lewego pomocnika. On gra od września niekpompletnym składem.mateusz6 pisze: Taa każdy out. Sprzątaczki, ciecie itd. Nie wiem dlaczego dodałeś do tej listy Beppe. On dał Del Neriemu zawodników na 4 miejsce w lidze (to był cel przed sezonem), a on ich po prostu nie wykorzystał dobrze.
Del Neri to taki "piesek" zarządu, który nie pisknie, jeśli coś mu nie pasuje i nie umie się postawić. Nie ma charakteru i osobowości, czyli tych cech, które charakteryzują wielkich trenerów.
- Łukasz
- Juventino
ewerthon pisze: Ale chyba sam przyznasz, że drużyny Palermo, Udinese, Lazio czy Romy nie są jakoś dużo silniejsze kadrowo od nas.
Kurde, chyba macie rację. Ale mnie cholernie boli, że do nowego sezonu przystąpiliśmy z trzema dziurami w pierwszej jedenastce. Bo to przecież nie jest tak, że to jakoś wynikło w trakcie.pan Zambrotta pisze: Tak, zespół musi być wzmocniony za 100mln euro, żeby zaczął wygrywać z Lecce, Bologną i Bari.
- @Maras@
- Juventino
Niech wypieprza w końcu tego Del Neriego bo już nie mogę na to patrzyć. Niech zabierze ze sobą swojego ulubieńca VI
Jak można puszczać na mecz tego niewidocznego drewniaka, w momencie gdy widać było, że nie potrafią nic zrobić w ataku i potrzebny jest ktoś kto przytrzyma piłkę i spróbuje w jakiś niekonwencjonalny sposób przedostać się pod bramkę rywala. Wtedy powinien wejść na boisko Alex a nie Iaquinta którego coraz bardziej nie trawię ... 

- srilanka
- Juventino
Jaki kurde Piazon? To, ze jakis tam agent costam belkotal o jego transferze nie znaczy jeszcze, ze jest naszym zawodnikiem i niestety watpie, ze bedzie.mateusz6 pisze:Tylko to pogrubione zdanie mnie zdenerwowało. Sorensen czy Piazon są Włochami? Opierniczajmy Marottę, ale sensownie, a nie, że jego winą są kontuzje czy to, że drużyna z Interem wygrywa 1-0, a już z Lecce 0-2 w plecy.Mietson pisze:Marotta jest zbyt ograniczony, żeby zająć się zagranicznymi talentami i sprowadza w większości przeciętnych makaroniarzy. To dobre dla Sampdorii. Delneri nie robi już NIC. Mam takie wrażenie, że on tylko ustala skład i zmiany. Motywowanie piłkarzy, strategia na mecz - tego w ogóle NIE WIDAĆ.Łukasz pisze: Nie dał mu bocznych obrońców i lewego pomocnika. On gra od września niekpompletnym składem.
PS. Co do tych "outów" - na Iaquintę i Marchisio nie mogę patrzeć, a świadomość ceny Martineza dobija.
A o Del Nerim bylo wiadomo od poczatku sezonu, ze to marna trenerzyna. Nie znam innego coacha, ktory zostal zwolniony z 2 klubow (Empoli & Porto) zanim rozegral jakikolwiek mecz.
- Cunha
- Juventino
Gdybym Był Angellim po prostu zadzwonił bym do Moggiego, zaproponował Prace w Czerwcu i poprosił o Wybór Trenera. Mysle ze Lucek spokojnie wskazal by tego ktory ma do Czerwca kierowac zespołem, a w lato zrobił swoje.
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
nie wypieprzą i on sam nie odejdzie, taki właśnie jest dzisiejszy Juventus!
nie ma prezesa, który złapałby za pysk tego i owego i wywalił to towarzystwo aż by się kurzyło.
taki właśnie jest Juventus A.D 2011 i na najbliższe lata!
dla mnie uratuje nas nie Moggi, ale petrodolary i wtedy zaczniemy prawdziwą odbudowę Juventusu!
nie ma prezesa, który złapałby za pysk tego i owego i wywalił to towarzystwo aż by się kurzyło.
taki właśnie jest Juventus A.D 2011 i na najbliższe lata!
dla mnie uratuje nas nie Moggi, ale petrodolary i wtedy zaczniemy prawdziwą odbudowę Juventusu!