Stroje na sezon 2011/2012

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2011, 11:34

stahoo pisze:Chodzi o to, że jak kupuję koszulkę, to nie chcę na niej naprasowanki rodem z Kaczora Donalda.
tak i tak betclica zedrzesz zeby do kryminalu nie isc wiec spoko ;)

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 10:17

Jeden ze sławniejszych portali, który przedstawia stroje na nadchodzący sezon a mianowicie todosobrecamisetas przedstawił właśnie prawdopodobne koszulki naszej drużyny. LINK Ktoś już wrzucał tutaj te "projekty" a portal o nowych koszulkach tylko potwierdza te spekulacje. Czekamy teraz na odpowiedź footballshirtculture a także oficjalną prezentacje i będziemy wszystko wiedzieć.

Obrazek
Navar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 11:39

dr.DeV pisze:Jeden ze sławniejszych portali, który przedstawia stroje na nadchodzący sezon a mianowicie todosobrecamisetas przedstawił właśnie prawdopodobne koszulki naszej drużyny. LINK Ktoś już wrzucał tutaj te "projekty" a portal o nowych koszulkach tylko potwierdza te spekulacje. Czekamy teraz na odpowiedź footballshirtculture a także oficjalną prezentacje i będziemy wszystko wiedzieć.
Te są fajne(na plecach Aguero :pray: ), oby tylko nie fortepian.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 11:59

Lepsze niż 'fortepian', lepsze niż zygzaki, ale i tak bardzo słabe. Po co udziwniać paski?

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 12:04

stahoo pisze:Lepsze niż 'fortepian', lepsze niż zygzaki, ale i tak bardzo słabe. Po co udziwniać paski?
Tradycjonalista pełną gębą :)

Mi tam się ten wzór w miarę podoba. Ciekawią mnie jeszcze: czcionka (nazwisko i numer) oraz stroje wyjazdowe. Te burdelowe z gwiazdą są zbyt jaskrawe, natomiast te białe z poziomym paskiem są... tragiczne

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 12:06

pumex pisze:
stahoo pisze:Lepsze niż 'fortepian', lepsze niż zygzaki, ale i tak bardzo słabe. Po co udziwniać paski?
:D
Domowe powinny być wg mnie tradycyjne, a nowatorskie i udziwnione wyjazdówki (najlepiej niebieskie z żółtymi elementami 8) ).

Navar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 12:09

pumex pisze:
Moje ulubione z nowym herbem to te z nieszczęsnego sezonu 2006/2007

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 12:10

stahoo pisze: Domowe powinny być wg mnie tradycyjne, a nowatorskie i udziwnione wyjazdówki (najlepiej niebieskie z żółtymi elementami 8) ).
Albo na odwrót. Jak w sezonie 05/06. Bardzo przyjemne wyjazdówki. Albo klasyczne czarne jak rok później. Róż do mnie nie trafia.
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2011, 13:37 przez zoff, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
danielos511

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 12:30

dr.DeV pisze:Jeden ze sławniejszych portali, który przedstawia stroje na nadchodzący sezon a mianowicie todosobrecamisetas przedstawił właśnie prawdopodobne koszulki naszej drużyny. LINK Ktoś już wrzucał tutaj te "projekty" a portal o nowych koszulkach tylko potwierdza te spekulacje. Czekamy teraz na odpowiedź footballshirtculture a także oficjalną prezentacje i będziemy wszystko wiedzieć.
Oby to była prawda, bardzo ładny wzór, inny niż wszystkie. No i takiego jeszcze nie mieliśmy, Troche wpada w interowskie z tamtego sezony ale tylko "troche" wyjazdówka. Jak dla mnie każda inna tylko nie różowa. ;)

FORZA JUVENTUS!!!
MaNieK_JuVe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 12:41

Nie wiem czemu Nike tak kombinuje z tymi strojami. Taki udziwnienia sa po prostu zenujace, zabki z ostatniego sezonu wygladaly jak by je projektowal amator. Koszulki z sezonu 02/03 mozna powiedziec tez byly dziwne ale cala kompozycja byla przemyslana i gdyby nie lottowskie czerwone logo to sama koszulka byla by genialna. Nie ma co, Kappa szyla chyba najlepsze projekty.
Mam tez nadzieje ze na nowych koszulkach nie bedzie kolory czerwonego bo ani sie z nami nie laczy ani nie pasuje do czerni i bieli.
Nike prosze was zaskocznie mnie ale kurde pozytywnie! Spiewajacym fortepianom stanowcze nie! Co do ostatniej jodelki to narzuca mi sie Burneikowskie: czego nie ma w lesie iglastym? - "nie ma lipy" i koszulki Juventusu !

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
b-glider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 13:21

MaNieK_JuVe pisze:Nie wiem czemu Nike tak kombinuje z tymi strojami. Taki udziwnienia sa po prostu zenujace, zabki z ostatniego sezonu wygladaly jak by je projektowal amator. Koszulki z sezonu 02/03 mozna powiedziec tez byly dziwne ale cala kompozycja byla przemyslana i gdyby nie lottowskie czerwone logo to sama koszulka byla by genialna. Nie ma co, Kappa szyla chyba najlepsze projekty.
Mam tez nadzieje ze na nowych koszulkach nie bedzie kolory czerwonego bo ani sie z nami nie laczy ani nie pasuje do czerni i bieli.
Nike prosze was zaskocznie mnie ale kurde pozytywnie! Spiewajacym fortepianom stanowcze nie! Co do ostatniej jodelki to narzuca mi sie Burneikowskie: czego nie ma w lesie iglastym? - "nie ma lipy" i koszulki Juventusu !
Masz racje, kombinuja z tymi strojami, zdziwiaja i coraz gorzej im to wychodzi, zamiast powrocic do klasyki co kazdemu sie bardziej podobaly to oni wymyslaja zabki, fortepiany i nie wiadomo co jeszcze wymysla.

Nowe domowki Milanu sa dla mnie piekne w porownaniu do tego co pokazuje teraz Nike, dodatkowo przedstawiono wyjazdowki oraz trzeci komplet strojow Milanu http://www.acmilan24.com/news/id/11303/ ... szone.html
jak dla mnie rewelacja wszystkie stroje, na miejscu kibicow Milanu bralbym wszystkie :D

Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 19:39

Moje ulubione stroje to te z sezonu `97. Te od Kappa. Turyńska marka ;]
Te nowe w jodełkę nie są złe.

Dzium

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 21:10

Bruce Badura pisze: Te nowe w jodełkę nie są złe.
To już potwierdzone, że te w 'jodełkę' bd w przyszłym sezonie?
jakoś mi nie pasują zbytnio :?

danielos511

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 21:27

C_Marchisio pisze:
Bruce Badura pisze: Te nowe w jodełkę nie są złe.
To już potwierdzone, że te w 'jodełkę' bd w przyszłym sezonie?
jakoś mi nie pasują zbytnio :?

Jak narazie same spekulacje. Pewni jakie stroje będą bedziemy zapwne dopiero po prezentacji. 8)

FORZA JUVENTUS!!!
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2011, 23:28

a tak w ogóle to kiedy będzie ta prezentacja nowych stroi.;D

Fino Alla Fine Forza Juventus!
Zablokowany