Stroje na sezon 2011/2012
- PrzemasJuve
- Juventino
tak i tak betclica zedrzesz zeby do kryminalu nie isc wiec spokostahoo pisze:Chodzi o to, że jak kupuję koszulkę, to nie chcę na niej naprasowanki rodem z Kaczora Donalda.

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeden ze sławniejszych portali, który przedstawia stroje na nadchodzący sezon a mianowicie todosobrecamisetas przedstawił właśnie prawdopodobne koszulki naszej drużyny. LINK Ktoś już wrzucał tutaj te "projekty" a portal o nowych koszulkach tylko potwierdza te spekulacje. Czekamy teraz na odpowiedź footballshirtculture a także oficjalną prezentacje i będziemy wszystko wiedzieć.

- Navar
- Juventino
Te są fajne(na plecach Aguerodr.DeV pisze:Jeden ze sławniejszych portali, który przedstawia stroje na nadchodzący sezon a mianowicie todosobrecamisetas przedstawił właśnie prawdopodobne koszulki naszej drużyny. LINK Ktoś już wrzucał tutaj te "projekty" a portal o nowych koszulkach tylko potwierdza te spekulacje. Czekamy teraz na odpowiedź footballshirtculture a także oficjalną prezentacje i będziemy wszystko wiedzieć.

- pumex
- Juventino
Tradycjonalista pełną gębąstahoo pisze:Lepsze niż 'fortepian', lepsze niż zygzaki, ale i tak bardzo słabe. Po co udziwniać paski?

Mi tam się ten wzór w miarę podoba. Ciekawią mnie jeszcze: czcionka (nazwisko i numer) oraz stroje wyjazdowe. Te burdelowe z gwiazdą są zbyt jaskrawe, natomiast te białe z poziomym paskiem są... tragiczne

- stahoo
- Juventino
pumex pisze:Tradycjonalista pełną gębąstahoo pisze:Lepsze niż 'fortepian', lepsze niż zygzaki, ale i tak bardzo słabe. Po co udziwniać paski?![]()

Domowe powinny być wg mnie tradycyjne, a nowatorskie i udziwnione wyjazdówki (najlepiej niebieskie z żółtymi elementami 8) ).
- Navar
- Juventino
Moje ulubione z nowym herbem to te z nieszczęsnego sezonu 2006/2007pumex pisze:Tradycjonalista pełną gębąstahoo pisze:Lepsze niż 'fortepian', lepsze niż zygzaki, ale i tak bardzo słabe. Po co udziwniać paski?
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Albo na odwrót. Jak w sezonie 05/06. Bardzo przyjemne wyjazdówki. Albo klasyczne czarne jak rok później. Róż do mnie nie trafia.stahoo pisze: Domowe powinny być wg mnie tradycyjne, a nowatorskie i udziwnione wyjazdówki (najlepiej niebieskie z żółtymi elementami 8) ).
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2011, 13:37 przez zoff, łącznie zmieniany 1 raz.
- danielos511
- Juventino
Oby to była prawda, bardzo ładny wzór, inny niż wszystkie. No i takiego jeszcze nie mieliśmy, Troche wpada w interowskie z tamtego sezony ale tylko "troche" wyjazdówka. Jak dla mnie każda inna tylko nie różowa.dr.DeV pisze:Jeden ze sławniejszych portali, który przedstawia stroje na nadchodzący sezon a mianowicie todosobrecamisetas przedstawił właśnie prawdopodobne koszulki naszej drużyny. LINK Ktoś już wrzucał tutaj te "projekty" a portal o nowych koszulkach tylko potwierdza te spekulacje. Czekamy teraz na odpowiedź footballshirtculture a także oficjalną prezentacje i będziemy wszystko wiedzieć.

FORZA JUVENTUS!!!
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Nie wiem czemu Nike tak kombinuje z tymi strojami. Taki udziwnienia sa po prostu zenujace, zabki z ostatniego sezonu wygladaly jak by je projektowal amator. Koszulki z sezonu 02/03 mozna powiedziec tez byly dziwne ale cala kompozycja byla przemyslana i gdyby nie lottowskie czerwone logo to sama koszulka byla by genialna. Nie ma co, Kappa szyla chyba najlepsze projekty.
Mam tez nadzieje ze na nowych koszulkach nie bedzie kolory czerwonego bo ani sie z nami nie laczy ani nie pasuje do czerni i bieli.
Nike prosze was zaskocznie mnie ale kurde pozytywnie! Spiewajacym fortepianom stanowcze nie! Co do ostatniej jodelki to narzuca mi sie Burneikowskie: czego nie ma w lesie iglastym? - "nie ma lipy" i koszulki Juventusu !
Mam tez nadzieje ze na nowych koszulkach nie bedzie kolory czerwonego bo ani sie z nami nie laczy ani nie pasuje do czerni i bieli.
Nike prosze was zaskocznie mnie ale kurde pozytywnie! Spiewajacym fortepianom stanowcze nie! Co do ostatniej jodelki to narzuca mi sie Burneikowskie: czego nie ma w lesie iglastym? - "nie ma lipy" i koszulki Juventusu !
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- b-glider
- Juventino
Masz racje, kombinuja z tymi strojami, zdziwiaja i coraz gorzej im to wychodzi, zamiast powrocic do klasyki co kazdemu sie bardziej podobaly to oni wymyslaja zabki, fortepiany i nie wiadomo co jeszcze wymysla.MaNieK_JuVe pisze:Nie wiem czemu Nike tak kombinuje z tymi strojami. Taki udziwnienia sa po prostu zenujace, zabki z ostatniego sezonu wygladaly jak by je projektowal amator. Koszulki z sezonu 02/03 mozna powiedziec tez byly dziwne ale cala kompozycja byla przemyslana i gdyby nie lottowskie czerwone logo to sama koszulka byla by genialna. Nie ma co, Kappa szyla chyba najlepsze projekty.
Nowe domowki Milanu sa dla mnie piekne w porownaniu do tego co pokazuje teraz Nike, dodatkowo przedstawiono wyjazdowki oraz trzeci komplet strojow Milanu http://www.acmilan24.com/news/id/11303/ ... szone.html
jak dla mnie rewelacja wszystkie stroje, na miejscu kibicow Milanu bralbym wszystkie

- Bruce Badura
- Juventino
Moje ulubione stroje to te z sezonu `97. Te od Kappa. Turyńska marka ;]
Te nowe w jodełkę nie są złe.
Te nowe w jodełkę nie są złe.
- danielos511
- Juventino
C_Marchisio pisze:To już potwierdzone, że te w 'jodełkę' bd w przyszłym sezonie?Bruce Badura pisze: Te nowe w jodełkę nie są złe.
jakoś mi nie pasują zbytnio :?
Jak narazie same spekulacje. Pewni jakie stroje będą bedziemy zapwne dopiero po prezentacji. 8)
FORZA JUVENTUS!!!
- KondzioJuveFans
- Juventino
a tak w ogóle to kiedy będzie ta prezentacja nowych stroi.;D
Fino Alla Fine Forza Juventus!