TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
inter ?
Jak kiedyś ? Są chętni ?
Tylko... ostro przed świętami 
Jak kiedyś ? Są chętni ?
Ja teżevilboy pisze: ps. a ja się przed świętami przytuliłem do siedziby Juventusu, a Wy nie-eeee

- Cunha
- Juventino
Chętny,i napewno będę.. Nie wiem tylko gdzie..Brutalo pisze:inter ?
Jak kiedyś ? Są chętni ?Ja teżevilboy pisze: ps. a ja się przed świętami przytuliłem do siedziby Juventusu, a Wy nie-eeeeTylko... ostro przed świętami

- Brutalo
- Juventino
Dziś na Starówce zauważyłem nowy pub, Sportbar (Małe albo Wielkie Garbary, zawsze mylę
). Ponoć "extra loże, wielki ekran i szał ciał" . Zaraz przypomniały mi się nasze ustawki na mecze parę lat temu....
Kurna jego mać, czy nie da się znowu w Toruniu zebrać ekipy ? Na Romę raczej odpadam, ale moglibyśmy się kiedyś wybrać większą ekipą po odpowiedniej mobilizacji

Kurna jego mać, czy nie da się znowu w Toruniu zebrać ekipy ? Na Romę raczej odpadam, ale moglibyśmy się kiedyś wybrać większą ekipą po odpowiedniej mobilizacji

- evilboy
- Juventino
Nie będzie chętnych, póki nie zbierzemy numerów gg i ktoś nie napisze tego tam, bo ten temat jest tak martwy jak Michael Jackson.
Tylko jakieś aktualne numery, do aktualnych toruniaków. Bo jak ja ostatnio pisałem, to był odzew AŻ dwóch osób

Tylko jakieś aktualne numery, do aktualnych toruniaków. Bo jak ja ostatnio pisałem, to był odzew AŻ dwóch osób
- cieslik
- Juventino
Chłopcy, tak nie można, chciałem do was zajrzeć, pokibicować, a wy się zebrać nie możecie w tej metropolii 

"Od kiedy przybyłem do Juventusu cel na każdy sezon jest jeden - zdobycie scudetto. Dlatego niezrealizowanie go traktuje jako porażkę." M.Camoranesi