Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2007, 16:16

O ile niebieskie bardzo mi się podobają, tak domowe są naprawdę kiepskie... te czerwone wstawki wszystko psują :? Tak więc czeka nas zapewne powrót do sezonu 98/99 i czerownych nazwisk oraz numerów, dla mnie osobiście powrót niepotrzebny, no ale cóż zrobić.

Obrazek
ozob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2007, 17:11

Mam nadzieję, że nowe koszulki nie będą tak wyglądać!!! :evil:

Czerwone wstawki są interesujące, ale tylko z tymi strojami, które pojawiły się wcześniej na forum!!!

LINK: http://img401.imageshack.us/img401/8752 ... gh8kk7.jpg

La fidanzata d'Italia
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2007, 17:23

totalna beznadzieja ! oby tylko to nie byly prawdziwe stroje na ten sezon ;/ :angry:

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2007, 17:36

Ja tak jak poprzednicy mam nadzieję, że nie są to nasze nowe koszulki. Wyjazdowa jest całkiem niezła, lecz koszulka domowa jest naprawdę beznadziejna. Po co Nike na siłę wpycha tą czerwień na nasze biało-czarne pasy?! Już nie mogę się doczekać, kiedy kupię sobie nowego pasiaka, ale na takie coś, to aż nie chce mi się pieniędzy wydawać. Pozostaje Tylko nadzieje, że 22 sierpnia ujrzymy inne trykoty. Będę bardzo zadowolony, jeśli okaże się, że tak będzie wyglądała nasza koszulka domowa. Jest świetna, oczywiście oprócz tego napisu na plecach, a raczej jego koloru...

FlooZwT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2007, 17:57

szczerze to te koszulki są beznadziejne na domowej kolory pasów powinny byc inaczew na srodku czarny te wyjazdowe nie nic ciekawego do tego te czerwone wstawki nedza ale i tak KOCHAM JUVENTUS

FORZA GRANDE JUVENTUS!!!!!!
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2007, 18:03

To jest nie możliwe żebyśmy mieli takie koszulki na nowy sezon. Będziemy mieli koszulki takie ja inter przełóżcie tylko pasy i zobaczcie, albo dołączcie czarne pasy do koszulek przed sezonowych. Nike nie zmieni nam kroju koszulki na pewno!
Według mnie to jest koszulka na przyszły sezon http://www.footballshirtculture.com/ima ... all%29.jpg

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2007, 19:27

tak jak wiekoszoci nie podoba mi sie koszulka domowa bo wyjazdowa nie jest zła

mam nadzieje ze to tylko taka ściema zeby pozniej milo zaskoczyc wszystkich kibiców :D

Obrazek
weapon x

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2007, 21:21

te czerwone wstawki sa wg mnie fatalne
a od niebieskich koszulek bardziej widza mi sie czarne chociaz te tez nie sa najgorsze

Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2007, 23:25

nie no, moim zdaniem te koszulki sa tragiczne. Fatalnie wyglada to logo... zwykly prostokat - ok, ale tutaj golym okiem widac ze za szerokie jest , no ale wiadomo, sponsor tak wymaga :/
Nie rozumiem tez dlaczego sa czerwone napisy z tylu na koszulce, przeciez w naszym herbie nie ma nic czerwonego, a według mnie koszulka powinna byc w barwach herbu (czyli klubowych), bo logiczne jest ze jak ktos ma barwy bialo - czarne to nie robi koszulki rozowej.. (chyba ze wyjazdowa, ktora musi kontrastowac z domowa).
Podsumowujac, koszulki nie sa jakos specjalnie rewelacyjne, na pewno mozna by zrobic lepsze ale to tylko koszulka. Wazne ze sa w czarno - biale pasy, po tym nas w koncu rozpoznaje pilkarski swiat. Wazniejsza od nich jest nasza gra.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2007, 23:54

Dragon pisze: Tak więc czeka nas zapewne powrót do sezonu 98/99 i czerownych nazwisk oraz numerów, dla mnie osobiście powrót niepotrzebny, no ale cóż zrobić.
Dokładnie tak, pierwsze co mi się skojarzyło po zobaczeniu tego syfu żeby się nie wyrażać brzydko.

Koszulki nie podobają mi się, o ile niebieskie przejdą w jakimś tłoku to czerwone nie bardzo. Powracają brzydkie wspomnienia kiedy to ugraliśmy marne 6 miejsce z czerwonymi numerami i nazwiskami. Żółte wstawki były dużo lepsze i ładniej się prezentowały. No ale cóż nie ma wyjścia trzeba będzie zakupić i dumnie nosić :).

JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2007, 00:51

Moze jestem jakis dziwny, ale nie wiem czemu wszystkim wydaje sie, ze wstawki na kuszulce sa czerwone. Wedlug mnie sa ewidentnie rozowe, co nie zmienia faktu, ze nie prezentuje sie to najlepiej.
Pamietam jak ktos z zarzadu mowil niedawno ze koszulki nawiazywaly beda do naszego powrotu do Serie A a takze do czystosci Juventusu. Jakos nie moge sie tego wszystkiego doszukac, ale jakby chcieli oderwac sie od Serie B to mysle, ze nie robiliby koszulek z takim samym rozkladem pasow.
W mojej ocenie powinny byc trzy czarne pasy, natomiast bialych cztery, zgodnie z tym co prezetuje herb. Wstawki naturalnie zolte, co daloby jako taki wyglad w polaczeniu z logiem sponsora.
Co do koszulek wyjazdowych to nie mam zastrzezen, poza tymi dwoma poziomymi paskami, ktore sa chyba wylacznie po to, by wyroznic miejsce na sponsora.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2007, 02:12

Psipaf pisze: Co do koszulek wyjazdowych to nie mam zastrzezen, poza tymi dwoma poziomymi paskami, ktore sa chyba wylacznie po to, by wyroznic miejsce na sponsora.
A mi sie wlasnie to bardzo podoba. nie przypomina ci to stroju w ktorym wygralismy LM z Ajaxem? ;D

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2007, 15:04

http://www.gazzetta.it/Fotogallery/Tagl ... MAG/11.JPG

Dla mnie ta biało-czarna byłaby idealna. Idealna ilość i grubość pasów. A gdyby jeszcze spodenki były czarne... marzenia ^^. Nawet mi nie przeszkadzają czerwone wstawki.

Za to niebieska - fatalna. W ogóle nie przypomina tej z finału LM. Wygląda jak piżamka podarowana na gwiazdkę przez zwyrodniałe <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.

pzdr z Italii.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2007, 15:08

Ja bym chcial takie koszulki jak kiedys te Sony :) one byly najlepsze, do tej pory zadne koszulki nie podobaly mi sie tak jak tamte.

Soulfly_Fanatic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2007, 12:05

Znalazłem cos takiego na forum juventuz.com
Podobno skany z kalendarza więc kto wie
Obrazek

Obrazek

Osobiście mi sie podobają, napewno lepsze od tych z poprzedniego sezonu.

Another Day Another Strike,Jumpdafuckup and Fight!
ODPOWIEDZ