Szaliki Juventusu
- Kuben
- Juventino
Jezus Maria co to jest ?!
Jak tak bedzie wygladal szalik to ja dziekuje bardzo
wiec albo Trunxik powalczysz zeby wygladal tak jak ustalilismy albo bedziemy musieli dac inny projekt. Krorys z poczatkowych bo w tamtych bylo malo szczegolow. PzDr ! 

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- juveluck
- Juventino
Dla mnie sprawa jasna, musi być jak na projekcie. Osobiście rezygnuje z szalika jeżeli będzie się on w zauważalny sposób różnił od tego co miało być.
obwódka również dookoła napisu.Trunxik pisze: 2. obwodka nad panorama cala

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- mesju
- Qualità Juventino
@Trunxik - nie zapomnij im napisać, że obwódki brakuje też na kawałku wieżyczki na zielonym tle
Poza tym - nie jest nawet najgorzej. Przy takiej ilości szczegółów wyszło nawet nieźle. Jak wszystko przypilnujesz do końca, to powinniej wyjść dobry efekt
Poza tym - nie jest nawet najgorzej. Przy takiej ilości szczegółów wyszło nawet nieźle. Jak wszystko przypilnujesz do końca, to powinniej wyjść dobry efekt

- Trunxik
- Juventino
no wiec napisal mi dzisiaj producent... ze on po prostu nie dostal w pliku tego napisu bianconera itd... wiec cos musialo sie w pliku .psd kopsnac. Wiec wyslalem .jpg a to nie powinno sie zepsuc
zmienilem tylko herb juve na ten ktory byl uzywany przez min. ultrasa. mam nadzieje ze ten jpg bedzie ok i nie bedzie trzeba tego w corellu robic

EDIT: DOSTALEM ODPOWIEDZ !!
"Teraz wszystko jasne, jutro podeślemy przerobiony wzór."
wiec mysle ze bedzie dobrze teraz
herb dalem inny, napis juz maja i obwodki. Bo tylko to zle wyszlo na poprzednim projekcie 

EDIT: DOSTALEM ODPOWIEDZ !!
"Teraz wszystko jasne, jutro podeślemy przerobiony wzór."
wiec mysle ze bedzie dobrze teraz

- Szymek
- Juventino
[RA]MACIUS pisze:Jaki inny herb:!:
Producent dał w projekcie inny herb, niż wysłał mu Trunxik. A Trunxik mając na myśli "inny herb" wyśle mu poprawny. Wystarczy czytac ze zrozumieniem.Trunxik pisze:zmienilem tylko herb juve na ten ktory byl uzywany przez min. ultrasa

- Kuben
- Juventino
Myslisz ze na kacu sie daSzymek pisze:Producent dał w projekcie inny herb, niż wysłał mu Trunxik. A Trunxik mając na myśli "inny herb" wyśle mu poprawny. Wystarczy czytac ze zrozumieniem.

To teraz wystarczy czekac na poprawienie projektu i na probny szalik tej firmy co u Niej zamawial Trunx. PzDr !

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
- Trunxik
- Juventino
MAcius nic mi nie mow o kacu
nigdy wiecej
no wiec mam projekt. Wedlog mnie mozna go zaakceptowac bo wszystko jest. Jedyne co dziwnie wyglada to herb Juve ale lepiej juz nie bedzie. Jak dla mnie spoko wyglada i jak je wydziergaja to bedzie dobry efekt. Bierzemy co nie ?
http://img225.imageshack.us/img225/1550 ... owyip9.jpg

no wiec mam projekt. Wedlog mnie mozna go zaakceptowac bo wszystko jest. Jedyne co dziwnie wyglada to herb Juve ale lepiej juz nie bedzie. Jak dla mnie spoko wyglada i jak je wydziergaja to bedzie dobry efekt. Bierzemy co nie ?
http://img225.imageshack.us/img225/1550 ... owyip9.jpg