CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- CuoreSportivo
- Juventino
Przyjdę. Tyle osób z JP jest z Częstochowy, a nie pokazuje się na meczach. 

- Majos
- Juventino
Trzeba by też zauważyć, że niektórzy są z okolic i o ile jest jak dojechać do pubu, to z powrotem jest już znacznie gorzej, bo na ogół mecze się w weekendy o 20: 45. Niedługo dostane prawko, to będę się pojawiał.CuoreSportivo pisze:Przyjdę. Tyle osób z JP jest z Częstochowy, a nie pokazuje się na meczach.
- Marianb
- Juventino
Jeśli chodzi o mecz z Udinese to jest zrobiona REZERWACJA.
Na mecz z Bordeaux nie zrobiłem rezerwacji bo nie miałem całości kasy(rezerwacja kosztuje -25zł w pełni do wykorzystania),ale... jutro zamierzam zrobić.
Wracając do meczu z Udine to zbieramy się na Placu Biegańsdkiego o 20. Ja będę na styk,bo z siaty będę wracać.
Więc Panowie i Panie szykujcie się do wspólnego ogladania Poulsena
który kandyduje do zdobycia Złotego Śmietnika http://www.juvepoland.com/news.php?id=14416
Wreszcie będzie miał do czego wyrzucać śmieci i będzie mieć najdroższy śmietnik na świecie ze złota
Na mecz z Bordeaux nie zrobiłem rezerwacji bo nie miałem całości kasy(rezerwacja kosztuje -25zł w pełni do wykorzystania),ale... jutro zamierzam zrobić.
Wracając do meczu z Udine to zbieramy się na Placu Biegańsdkiego o 20. Ja będę na styk,bo z siaty będę wracać.
Więc Panowie i Panie szykujcie się do wspólnego ogladania Poulsena

Wreszcie będzie miał do czego wyrzucać śmieci i będzie mieć najdroższy śmietnik na świecie ze złota

- Mrówa
- Juventino
Spoko Majos, zapewne nikt z nas nie wie gdzie są Jaciska więc luzMajos pisze:Trzeba by też zauważyć, że niektórzy są z okolic i o ile jest jak dojechać do pubu, to z powrotem jest już znacznie gorzej, bo na ogół mecze się w weekendy o 20: 45. Niedługo dostane prawko, to będę się pojawiał.CuoreSportivo pisze:Przyjdę. Tyle osób z JP jest z Częstochowy, a nie pokazuje się na meczach.

O reszcie się nie wypowiadam.
Co do rezerwacji, te 25 to ja sam mogę wykorzystać w barze przy sprzyjających warunkach.

- Marianb
- Juventino
Zrobiona rezerwacja na Bordeaux
JUTRO zbiórka na Placu Biegańskiego o 19:55. O 20 macie być w Zebrano.
Tylko błagam
NIE SPÓŹNIJCIE SIĘ. Jeśli przyjdzie się 15 minut po czasie to rezerwacja jest nieważna. Więc proszę żeby ktoś o 20 już był w Zebrano.
Kolejna sprawa to weźcie troszkę więcej kasy jutro, bo oddacie za rezerwacje na mecz z Udine i Bordeaux
i jeszcze do tego będzie robiona zbiórka żeby zrobić rezerwacje na mecz z Interem za wczasu 

JUTRO zbiórka na Placu Biegańskiego o 19:55. O 20 macie być w Zebrano.
Tylko błagam

Kolejna sprawa to weźcie troszkę więcej kasy jutro, bo oddacie za rezerwacje na mecz z Udine i Bordeaux
- MarcinB
- Juventino

EDIT
wysylajcie sms z wynikiem
Forza Grande Juve
- Marianb
- Juventino
Nic śmiesznego się nie działo
co miało się dziać
Liga mistrzów 5 kolejka 25.11
Girondis Bordeaux -
JUVENTUS TURYN GODZ 20:40
Program Nsport(kanał 59)
www.nsport.pl
Miejsce: Zebrano . Zrobiona jest rezerwacja
Wczoraj nie udało się zebrać kasy na rezerwacje na mecz z Interem, więc można ją zebrać w środę.

Liga mistrzów 5 kolejka 25.11

Program Nsport(kanał 59)

Miejsce: Zebrano . Zrobiona jest rezerwacja
Wczoraj nie udało się zebrać kasy na rezerwacje na mecz z Interem, więc można ją zebrać w środę.
- CuoreSportivo
- Juventino
Czyli mamy 6 osób?