Mercato (Lato 2016)
- rydwadydwa
- Juventino
Jeszcze miesiąc temu ty byłeś tu nazywany niepoprawnym pesymistą, dziś nie sposób się z Tobą nie zgadzać.pumex pisze:Dokładnie. Biorąc pod uwagę, że mamy 31.08 godz. 15:00, to Marotta musiałby dostąpić świętego objawienia a kandydat przylecieć do Turynu F16, żeby cokolwiek z tego było.Lypsky pisze:Marotta nie ściągnie nikogo z poza Włoch, on w ostatnim dniu woli poszukać wśród lokalnych perełekCavAllano pisze:Mediaset informuje, że Tottenham ma wyłożyć 26 mln €, w gotówce, na Witsela. Tym samym przebiłby Milan, który póki co chciałby jedynie wypożyczyć Belga. Nie wiem, jaki by to miało wpływ na nasze okienko, ale..
Cóż za ironia losu. Jeszcze miesiąc temu dla większości Saponara był synonimem bidoty, dziś, w obliczu plotek o Bigliach, Hernanesach i Sorianach, gracz Empoli dla wielu byłby jedną z nielicznych rozsądnych opcji.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
11 mln według LGdS za transfer definitywny.
Jeśli to fakt to nic nie powiem. Zobaczmy czy i jak będzie grał. Ale na ten moment mi się za cholerę nie podoba finansowanie mercato Interu i to nawet nie dlatego, że to znienawidzony rywal, ale za nieprofesjonalizm jaki pokazali przy poprzednich negocjacjach z nimi :doh:
Jeśli to fakt to nic nie powiem. Zobaczmy czy i jak będzie grał. Ale na ten moment mi się za cholerę nie podoba finansowanie mercato Interu i to nawet nie dlatego, że to znienawidzony rywal, ale za nieprofesjonalizm jaki pokazali przy poprzednich negocjacjach z nimi :doh:
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 15:15 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
[*] Dalej jestem w szoku. Marotta jeszcze smie mowic o klasowych wzmocnieniach... Bosz, miej nas w swojej opiece.D-Rose pisze:wg Gazzetta Dello Sport bierzymy... Hernanesa.
Marotta ma 2 oblicza - czasami chyba zapomina, ze nie pracuje juz w Sampie..

- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Rozumiem, że 30letni Brazylijczyk to jest sposób, w jaki 'rozsądnie odmładzamy skład'.
Diego v2, ale bardziej szklanka.
Chyba czas wyjść z roboty i rozpocząć 'konsumpcję prewencyjną'.
Diego v2, ale bardziej szklanka.
Chyba czas wyjść z roboty i rozpocząć 'konsumpcję prewencyjną'.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 15:19 przez Garreat, łącznie zmieniany 1 raz.
- Osgiliath
- Juventino
Damn... a gdzieś czytałem, że pytaliśmy o Nasriego w ten sposób, że chcieliśmy go wypożyczyć z opcją wykupu... Cóż, chyba względem doniesień o Hernanesie można o Francuzie zapomnieć.RICTOR pisze:11 mln według LGdS za transfer definitywny.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Już bym wolał wziąć Schone z Ajaxu na którego de Boer przestał stawiać a który też wolnego uderzyć potrafi niż finansować mercato Interu. Serio...
No szkoda bo jak Alexa Sandro uważam za bardzo dobrego piłkarza tak się okazuje, że tego Coentrao dało się wyjąć na wypożczenie skoro poszedł do Monaco i się "przemęczyć" z nim w tym sezonie a kasę włożyć w ofensywnego pomocnika.dp10 pisze:szkoda tylko, że lewa obrona mogła poczekać a AMC nie :facepalm2:
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 15:22 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Patrol
- Juventino
Czy naprawdę nasz dyrektor jest na tyle głupi, żeby gadać o konkretnym i poważnym wzmocnieniu i na koniec ściąga rezerwowego ósmej drużyny Serie A poprzedniego sezonu? Czy on ma kibiców Juventusu za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? Chyba nie potrafi uderzyć się w pierś i powiedzieć: zwaliłem.
Brak kreatywności w środku pola i na szpicy będzie nam się odbijał czkawką.
Brak kreatywności w środku pola i na szpicy będzie nam się odbijał czkawką.

- LordJuve
- Juventino
Hmm, a to nie jest teraz trochę tak jak w przysłowiu, że "tonący brzytwy się chwyta"?CavAllano pisze: Marotta ma 2 oblicza - czasami chyba zapomina, ze nie pracuje juz w Sampie..
Do zamknięcia okienka zostało kilka h, a oni przez kilka tygodni marnowali czas na młodą gwiazdkę S04 i inne transfery, co do których nie możemy mieć nawet pewności (pismaki sporo wymyślają).
Do tego dorzuciłbym brak porządnych dośrodkowań, z których mogłaby skorzystać nasza nowa gwiazda, czyli Super Mariusz.Patrol pisze: Brak kreatywności w środku pola i na szpicy będzie nam się odbijał czkawką.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 15:23 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Principino
- Juventino
To ja już wole Montolivo 
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Tak hojnego dyrektora sportowego jeszcze nie widzałem. Pozbyć się trzon drużyny za kilogram gruszek, pozwolić odejść Llorente za friko i na koniec dofinansować odwiecznego rywala za półśrodek
Marotta stracił wiele w moich oczach.
Już przez te mercato mógł siedzieć cicho i nie obiecywać "klasowych zawodników". Bo jeśli chodzi o to, to tylko udowadnia kolejny rok że jest mocny tylko w buzi, a Hernanes to kpina, Allegriemu nie o takiego zawodnika chodziło :eusa: No, ale Maks nic nie poradzi, chyba że rzuci to wszystko jak Conte

Już przez te mercato mógł siedzieć cicho i nie obiecywać "klasowych zawodników". Bo jeśli chodzi o to, to tylko udowadnia kolejny rok że jest mocny tylko w buzi, a Hernanes to kpina, Allegriemu nie o takiego zawodnika chodziło :eusa: No, ale Maks nic nie poradzi, chyba że rzuci to wszystko jak Conte