Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 22:57

realbs pisze:
Lypsky pisze:
realbs pisze:Momblano już z Sarrim na okręcie. Kto by się spodziewał, że tak się to skończy. Jutro na swoim streamie z ziomkami z Juventibus przy papierosku i piwie pewnie powie, że "było blisko" i Guardiola się wysypał w ostatniej chwili.

Pewnie się zepsuł wynajęty przez jego żonę samochód w drodze na podpisanie kontraktu z Juve :ahsisi:

Guardiola dołącza do legendarnych trenerów Juventusu zaraz obok Hiddinka.

edit:

A o ziomkach z VS nie ma co gadać. Całe to forum ze stricte "transferowymi newsami" powinni zamknąć raz na zawsze, żeby napaleńcy się nie podpalali ich insajderskimi niusami. Przecież Oni nic nigdy nie trafili. Nawet z Ronaldo im się nie udało, bo tak jak ktoś to parędziesiąt stron temu napisał - myśleli, że przyjdzie Lewandowski.

Za rok Wam wepchną Messiego i Neymara, a Wy i tak uwierzycie.
Mam głęboko gdzieś personalia, ale chciałbym by zawitał Guardiola, tylko dlatego, ze wreszcie zamknąłbyś tą swoją przemądrzałą gębę.

Wyśmiewam bardzo słabe źródła i dzielę się przy tym swoją opinią na - uwaga, uwaga - forum internetowym. Czyli w miejscu, które właśnie do tego służy.

Ale fakt, nie podzielałem (słusznie) hurraoptymizmu, więc jestem błaznem. Logika JP jak zwykle nie zawodzi.
chłopaku, ja również mam ogromny dystans do tych wszystkich ciekawostek z vs, ale chodzi o Twoje zachowanie - wymądrzasz się i tryumfujesz bo „gamonie” uwierzyli w bajki „guru z vs”.

Ten temat to istna paranoja - z jednej strony chłopcy, którzy naczytali się włoskiego forum i wszystko wiedza, a z drugiej chłopaczyna, który po każdym newsie o Sarrim wchodzi cały na biało z uśmiechem na ustach.

Sarrim śmierdzi mi od momentu jak po finale powiedział, ze szanuje kibiców Napoli, ale jest profesjonalistą. Nie jestem jego fanem, ale jeśli zostanie trenerem, zobaczymy na co go stać. Nie uważam, ze będzie to znaczący krok na przód, ale życie wszystko zweryfikuje.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 23:06

Wojtek pisze:Skoro Juve kieruje mediami to może Agrestiemu kazali to napisać o Sarrim? :D
O tym samym w akcie desperacji pomyślałem :D

Panowie, wstrzymajcie konie z tym wymądrzaniem się. Poczekajmy na oficjalne informacje ;)

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 23:09

Pirlo w wywiadzie mówi ze Sarri to idealny trener dla Juve.

Chyba zamykamy te bonanze i możemy wracać do tematu Transfery :D

https://www.goal.com/en/news/sarri-requ ... 99kurn15h8

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Maurizio_Sarri

Już ktoś nawet Wiki zaktualizował :-)
Ostatnio zmieniony 31 maja 2019, 23:12 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 23:11

Adrian27th pisze:Pirlo w wywiadzie mówi ze Sarri to idealny trener dla Juve.

Chyba zamykamy te bonanze i możemy wracać do tematu Transfery :D

https://www.goal.com/en/news/sarri-requ ... 99kurn15h8
Spoko, zacząłem już rozkręcać temat Neymara. Zapraszam do zabawy... :dance:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 23:18

Z tt

Juventus nie jest jeszcze gotowy na Guardiolę. Nie tylko finansowo. Zdecydowali się na kogoś, kto zaakceptuje ich wybory (Nie za drogie).

Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 23:18

Tak jak się spodziewałem - niczego pewnego po dzisiejszym dniu nadal nie wiemy. Zwyczajnie w tym typowaniu, które polega na strzelaniu w ciemno padło dziś więcej strzałów na Sarriego.

Jutro finał LM, w niedzielę wszyscy będą komentować finał LM, więc do tematu trenera Juve wrócimy w poniedziałek.

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 23:25

Kibice Chelsea płaczą ze to głupota, my narzekamy ze to kolejny wynalazek.
W Neapolu zaczynaja pikiety pod Domem Sarriego, a w Mediolanie już dopisują sobie majstra.

Piękny początek nowego sezonu :D

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
prezes3c

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 23:31

Adrian27th pisze:Kibice Chelsea płaczą ze to głupota, my narzekamy ze to kolejny wynalazek.
W Neapolu zaczynaja pikiety pod Domem Sarriego, a w Mediolanie już dopisują sobie majstra.

Piękny początek nowego sezonu :D
Jeszcze mamy maj, a kibice interu już sobie przypisują mistrza :D Szybko w tym roku. Zwykle prorokują sobie mistrza w sierpniu, tuż przed startem sezonu.
:P

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 23:31

Powiem Wam, że jeszcze posiedzę w pociągu z Pepem, a co mi tam.

Bo co, jeśli Momblano faktycznie coś wie i jest poza kontrolą klubu, który za wszelką cenę chce wyciszyć temat Hiszpana?

Czy to nie dziwne, że Agresti obudził się dokładnie w momencie, kiedy Luca zaczął gadać o banie dla City? :think:

#nadziejaUmieraOstatnia :)

kacek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 23:35

Wojtek pisze:Z tt

Juventus nie jest jeszcze gotowy na Guardiolę. Nie tylko finansowo. Zdecydowali się na kogoś, kto zaakceptuje ich wybory (Nie za drogie).
I to jest insajderski njus w którego mogę uwierzyć w 100%.

Filozofia Juve w pigułce.

Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 23:38

Wojtek pisze:Z tt

Wzięcie Sarriego oznaczałoby, że Agnelli poszedł na łatwiznę - doświadczony Włoch będzie miał za zadanie wygrać kolejne mistrzostwo krajowe i wyjść z grupy w LM.
Zaś z Pepem wzrosłyby oczekiwania względem triumfu w LM - trener z topu + CR7 = duże apetyty kibiców.

Jeden rok z Crisem w składzie już zmarnowaliśmy a jeśli chcemy, żeby pomógł nam wygrać LM to mamy pewnie ze 2-3 lata, bo potem już może być za stary. Jeśli teraz Agnelli nie zaryzykuje, to kiedy?

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 23:41

Macie czasem tak, że pozornie wszystko wydaje się wam jasne, zwłaszcza jeśli próbujecie patrzeć na sprawę racjonalnie? A jednak, mimo wszystko, czujecie że coś jest nie tak, że coś nie gra. Ja tak mam obecnie - info od Agrestiego podłamało moje przekonanie, że nie postawimy na Sarriego, ale mimo wszystko pewne szczególiki nadal nie zgrywają mi się w całość.

Obrazek
19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 23:44

Informacje Di Marzio czy Agrestiego są tak samo wiarygodne jak informacje podawane na VS czy Momblano czy tego całego Versalli (jak źle napisałem to przepraszam)
Szczerze to według mnie zbyt szybko i zbyt łatwo wygląda sprawa z Sarrim.
Co do Sarriego to jego spojrzenie na piłkę jest inne niż Allegrego i bez wątpienia wpisuje się w wymagania kibiców odnośnie ofensywnego stylu gry. Moim zdaniem ewentualny wybór Sarriego będzie oznaczał, że nie mieliśmy następcy w momencie ogloszenia odejścia Allegrego, a sama rezygnacja z jego usług wynikała z nacisków Nedveda.

Gontar

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 23:46

Jak dla mnie bez sensu. Czemu to z Sarrim wybuchło dziś a nie wczoraj ? Zresztą chyba powoli włoskie media się wycofują z tego 100% przekonania dla Sarriego. A Juventus nadal milczy. Jak dla mnie coś tu nie gra.

Dunio333

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 23:50

A ja co chwilę się uśmiecham, że są fajne informacje o Guaridoli, żeby 10 minut później poczytać info o Sarrim i już mina nie jest taka uśmiechnięta.
Nie żebym coś miał do Sarriego tylko po prostu chciałbym Guardiole.

Zablokowany