Wszystko o Milanie
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No z tego skrótu, który zarzuciłeś, to w żadnym wypadku nie wygląda, że byli zespołem lepszym. Zabrakło szczęścia przy poprzeczce Saponary, no i Pazzini zapomniał, że to nie Serie A i o karnego nie będzie tak łatwo, natomiast reszta sytuacji wskazuje raczej na Olimpiakos. Wynik nie jest oczywiście najważniejszy, ale też niczego wielkiego w ich grze (z tego skrótu) dostrzec się nie da.Maly pisze:ze skrótów wygląda, że byli lepszym zespołem (jakkolwiek to brzmi przy takim wyniku), prowadzili grę ale nie mieli szczęścia, w okresie przygotowawczym to chyba ważniejsze niż wynik ;]
Swoją drogą, bramka na 3:0 całkiem całkiem.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
może nieprecyzyjnie to ująłem ale ogólnie to naliczyłem na nim 10 akcji Milanu i 6 Grekówszczypek pisze:No z tego skrótu, który zarzuciłeś, to w żadnym wypadku nie wygląda, że byli zespołem lepszym.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- bendzamin
- Redaktor
Zależy? Chyba na jeżdżeniu drogimi samochodami i robieniu sobie fajnych fotek na instagrama, bo jeśli kiedykolwiek zależało mu na tym, żeby być piłkarzem z najwyższej półki, to było to ładnych parę lat temu. On ma coś popsutego w głowie, jak to ostatnio stwierdził Prandelli, żyje sobie w swoim świecie, hen, hen daleko od rzeczywistości.Robaku pisze:Zalezy chłopakowi.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dla mnie to dalej słaby argument, żeby stwierdzić, że byli zespołem lepszym i zabrakło im szczęściaMaly pisze:może nieprecyzyjnie to ująłem ale ogólnie to naliczyłem na nim 10 akcji Milanu i 6 Greków
To znaczy ja jestem oczywiście za tym. Bierzmy Barwuaha do nas, a potem zamieńmy go na Campbella. Jestem za.Robaku pisze:Kurna, Ballo ma isc do Arsenalu za Joela Campbella i 10 baniek. No Marotta wez Mario do Juve. on by tu się ogarnął czuje. Zalezy chłopakowi.
- Lucas87
- Juventino
Osobiście, nie przepadam za Balo, lecz uważam, że w duecie z Tevezem mógłby jeszcze sporo namieszać. Jednak wydaje mi się, iż Beppe nie specjalnie bierze pod uwagę kandydaturę Płaczka do zasilenia szeregów Juve, więc Arsenal bez przeszkód zyska potencjalnie spore wzmocnienie składu (hmm, tak w teorii przynajmniej). Campbell w Milanie? Cóż, nie powinni stracić na takiej wymianie, jeśli do niej dojdzie.
- Paulo
- Juventino
Jeżeli ktoś ze skrótu poprzedniego meczu stwierdził, że Milan był lepszy od greków to polecam dzisiejszy mecz
może też ktoś stwierdzi, że prowadził grę, ale to co Milan pokazuje to jest dno w obronie. Łącznie z tym ręcznikiem w bramce. Szykują się ciężkie czasy dla Milanu i to na dłużej. Manchester City z jakimiś talentami z FM na boisku robi co chce z nimi. Ooo, właśnie piszę tego posta i już 4-0
nie mam pytań. Mina Pippo bezcenna 

- PlanetJuve
- Juventino
Uuu już miałem pisać, że Milan nawiązuje do wczorajszej Romy z pierwszej połowy, ale już ich przebili.. 0:4 :shock: i jeszcze połowa trwa
Pippo pewnie już szuka pozytywów na konferencję. Ja Milan ocenie po naszym bezpośrednim pojedynku w Trofeo Tim.

Pippo pewnie już szuka pozytywów na konferencję. Ja Milan ocenie po naszym bezpośrednim pojedynku w Trofeo Tim.
- Milano1910
- Milanista
T-R-A-G-E-D-I-A 

- Paulo
- Juventino
Nie wiem w sumie co to za wywód z kim lepiej walczyć o majstra. My go mamy wygrać, nawet jak mielibyśmy walczyć z Cagliari więc nie robi mi różnicy czy to będzie Roma czy Milan. Więc jakoś mi ich nie szkoda i jestem niemal pewien że ich losu nie podzielimy, nawet z tym partaczem na ławce trenerskiej. Milan to jest dramat i tragedia. Praktycznie nie istnieją a w City grają ludzie którzy być może nie załapią się do pierwszej jedenastki jak wróci reszta gwiazd. Stevan Jovetic chyba raczej zaklepuje miejsce w City więc można o nim skończyć marzyć 

- Osgiliath
- Juventino
Ech, widzę, że kibice Milanu będą mieć ciężki sezon, chyba, że jednak Pippo jakimś cudem to ogarnie...
$ity nie dość, że gra efektywnie to efektownie i to przy użyciu gości, którzy w części nie mają nawet nazwisk na koszulkach przeciwko Milanowi, który wcale nie gra jakąś tam specjalnie rezerwą a zachowują się jak tyczki w grze treningowej przeciwnika.
Tak mi się tez wydaje, że o wszelkich próbach wyciągnięcia Joveticia z tego klubu możemy zapomnieć, bo gra całkiem ładnie chłopak
$ity nie dość, że gra efektywnie to efektownie i to przy użyciu gości, którzy w części nie mają nawet nazwisk na koszulkach przeciwko Milanowi, który wcale nie gra jakąś tam specjalnie rezerwą a zachowują się jak tyczki w grze treningowej przeciwnika.
Tak mi się tez wydaje, że o wszelkich próbach wyciągnięcia Joveticia z tego klubu możemy zapomnieć, bo gra całkiem ładnie chłopak