Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2016, 23:34

Lucas87 pisze:Są niżej w tabeli, niż wyśmiewany Milan. W LGdS ktoś się naćpał chyba i napisał, że miszczowie będą chcieli pozyskać latem L. Suareza...
Akurat w tym temacie się nie zdziwie jesli do tego dojdzie, jeśli poświęcą Icardiego, Brozo i Perisicia to akurat na Suareza uzbierają.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2016, 23:37

Robaku pisze:
Lucas87 pisze:Są niżej w tabeli, niż wyśmiewany Milan. W LGdS ktoś się naćpał chyba i napisał, że miszczowie będą chcieli pozyskać latem L. Suareza...
Akurat w tym temacie się nie zdziwie jesli do tego dojdzie, jeśli poświęcą Icardiego, Brozo i Perisicia to akurat na Suareza uzbierają.
Stać ich pewnie będzie, ale po cholerę niszczyć sobie karierę? :prochno:

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 17 października 2016, 16:47

Robaku pisze:
Już widzę jak Suarez tak sobie "bruździ w papierach" i robi ogromny krok wstecz w swojej karierze.

Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2016, 22:07

Co za leszcze z tego Interu - po wygraniu z bezjajecznym Juve kolejny raz nabrali powietrza i wykrzyknęli "nadchodzą mistrzowie" by potem wygrać z ogórem, a potem remis i 3x w plecy. Co za amatorzy. Zbawiciel Gabigol, który miał być ichniejszym Dybala spędził na boisku tyle czasu ile trwa przeciętny stosunek gimnazjalisty.
Jedynie czego żałuje to to, że nie ma teraz np 30 kolejki i tego układu tabeli. Pewnie złodzieje do tego czasu coś się ogarną z pewnie 3 trenerem i dobiją do tej 7 pozycji :rotfl:

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2016, 23:01

Shadow Marshall pisze:Co za leszcze z tego Interu - po wygraniu z bezjajecznym Juve kolejny raz nabrali powietrza i wykrzyknęli "nadchodzą mistrzowie" by potem wygrać z ogórem, a potem remis i 3x w plecy. Co za amatorzy.
Ja, po meczu z Interem pisze:Nienawidzę Interu. Daje sobie rękę uciąć, że to był ich mecz sezonu. Ba, a następnych pięcu meczach stracą punktu przynajmniej 2 razy. Tego jestem pewien. Co roku to samo. Niesamowita spina na Juve.

Wiedziałem, że dadzą ciała i szybko zostaną sprowadzeni na ziemie, ale nie sądziłem, że ich upadek będzie aż tak bolesny. :prochno:

Obrazek
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 października 2016, 08:00

alessandro1977 nie zapytam ile masz lat bo mi zaraz odpowiesz, że kibicujesz Juve od 1 wojny światowej...

Ale ile trzeba wypić, żeby śledzić tego typu komenty?

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 25 października 2016, 08:18

Nie śledzę tylko mój kumpel jest kibicem interu ( normalnym ) i zapodał mi na fejsa te komenty. Krew mnie zalała ale możesz je usunąć.

edit : możesz usunąć dyskusję skoro usunąłem tamte cytaty, pozdrawiam.

Obrazek
ZbigniewStonoga

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 października 2016, 18:49

@alessandro1977, tak z ciekawości, ile Ty masz lat? Bo jak liczba z nicku to Twój rocznik to słabo.

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2016, 19:06

Oho, nowy troll z Interu na forum.

ZbigniewStonoga

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 października 2016, 19:11

Nie jestem za Interem, po prostu co Inter przegra tamten daje tutaj popis buractwa.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2016, 20:38

Czyżby dizee się pojawił w innej postaci ? ;)

Masz rację, co inter przegra to nie mogę powstrzymać się przed pokpieniem z tej drużynki. Dlaczego ? Przez kibiców tej drużyny, którzy potrafią po 3 zwycięstwach z rzędu koronować się na mistrza. Tak czy siak - gardzę tą drużyną bo to złodzieje, którzy bez złodziejstwa nie potrafią zaistnieć. Juve powstało z kolan i udowadnia, że w żadne układy zamieszane nie było...inter wrócił na swoje miejsce i musi kombinować jakby tutaj rozpętać calciopolli 2 ;)

Obrazek
Baczu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2016, 21:33

Tymczasem Quagliarella karci inter. ;) Jesli mediolan dzis przegra z Sampdorią, to nawet ostatnie zwycięstwo z Torino i zapewnienia zarządu o poparciu dla De Boera nie uratują go przed wywaleniem na zbity ryj.
A tak wyśmiewany kiedyś i zwolniony z interu chyba po 3 kolejkach Gasperini wyprowadził dziś Atalante na 6 miejsce w tabeli. ; )

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2016, 21:40

Ich trener cały czas zamiata problemy pod dywan, "chroni piłkarzy" twierdząc, że jest zadowolony z gry i bezustannie powołuje się na zwycięstwo z Juventusem (chyba nie trzeba przypominać, jak się wtedy prezentowaliśmy i pokonanie nas w tym konkretnym pojedynku nie było absolutnie żadnym wyczynem - to jest fakt).

Kolejny beznadziejny mecz i powoli trzeba będzie zacząć weryfikować tezę, że inter ma tak mocną kadrę, która w krótkim czasie stworzy konkurencyjny zespół. Nam ta gra od początku sezonu kompletnie nie wychodzi, a i tak cynicznie zdobywamy punkty i przewodzimy zarówno w LM, jak i w Italii.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2016, 21:45

Dobrze, że o tym wspomniałeś Mrozzi. A dokładnie chodzi o mi cyniczne zdobywanie punktów. Sam ostatnio się zastanawiałem jak wygrywanie przez ostatnie 5 lat nas rozpieściło. Przewodzimy w lidze oraz w grupie w LM a i tak ciągle narzekamy na styl i poziom jaki prezentujemy, zrzucając winę na Maxa. Postawmy się jednak z innej strony. Skoro my narzekamy to co muszą się czuć kibice tej żałosnej drużyny jaką jest Inter :D Szumne zapowiedzi, pompowanie balonika i kolejny rok z rzędu kicha aż miło.

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2016, 21:45

Livescore pokazuje, że Linetty asysta. Ktoś ogląda? Jak chłop gra? Liczyłem, że zobaczę go w meczu z Turynem, ale jednak trener "oddał walkowera" by skupić się w weekend na łatwiejszym celu.

ODPOWIEDZ