LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 01:09

Czemu messi nie zagral w drugiej polowie?

joy

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 01:12

Official: Messi subbed off out of precaution because of thigh muscle discomfort after a knock
oficjalnie

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 01:35

joy pisze:
Official: Messi subbed off out of precaution because of thigh muscle discomfort after a knock
oficjalnie
Czy to ciag dalszy kontuzji przeciwko PSG?

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 09:03

No i cały entuzjazm po Levante opadł :lol: Oglądając mecz czułem się jak w zeszłym sezonie. Przychodzi lepsza ekipa i nagle powraca stary Pedro, stary Busquets i grający do tyłu Xavi. Liczę że w ciągu sezonu coś się jednak zmieni...

joy

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 10:49

Dtmiu pisze:No i cały entuzjazm po Levante opadł :lol: Oglądając mecz czułem się jak w zeszłym sezonie. Przychodzi lepsza ekipa i nagle powraca stary Pedro, stary Busquets i grający do tyłu Xavi. Liczę że w ciągu sezonu coś się jednak zmieni...
Nie było tak źle, Atletico postawiło mega ciężkie warunki. Było kilka plusów tego meczu jak pressing, Sanchez, Mascherano, a także to że każdy grał na swojej nominalnej pozycji. Dla Barcelony dobrze że taki mecz przyszedł w tym momencie, bo jest materiał do pracy. Myślę, że Martino coś z tym zrobi a nie zostawi samemu sobie. Sporo niedokładności w poczynaniach Barcelony, ale to dopiero początek sezonu tak naprawdę te mecze to dla Barcy presezon. Powinno być coraz lepiej.

@juvemaroko nie wiem. Pewnie coś niedoleczonego, raczej nic bardzo poważnego.

Loczeno

Madridista
Madridista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 12:47

Gareth Bale coraz bliżej Realu. Jutro ma być oficjalne potwierdzenie transferu. Jak oceniają to kibice Juve?

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 12:52

Loczeno pisze:Gareth Bale coraz bliżej Realu. Jutro ma być oficjalne potwierdzenie transferu. Jak oceniają to kibice Juve?
Moim zdaniem to glupota wydawac tyle kase na jednego pilkarza.
Co bedzie jesli mu sie trafi powazna kontuzja badz jesli nie potrawi sie odnalesc w druzynie.

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 12:57

Loczeno pisze:Gareth Bale coraz bliżej Realu. Jutro ma być oficjalne potwierdzenie transferu. Jak oceniają to kibice Juve?
Bale to kaprys Pereza czy życzenie Ancelottiego?

Btw, jak z tym trenerem Real nie wygra LM to już naprawdę nie wiem z jakim i kiedy.

Junakson

Madridista
Madridista

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 13:10

Wracając do Ikera jeszcze, to nieźle się uśmiałem czytając komentarze, że jest w top3 bramkarzy albo ktoś chciałby wymiany za Buffona :lol: Nie, Iker obecnie nie należy do żadnej czołówki, wielu patrzy na niego przez pryzmat 'nazwiska' i legendy, a nie obecnej formy. Co do szopki przed Betisem, to nie jestem zaskoczony. Już w zeszłym sezonie sporo różnych akcji odwalił, niegodnych kapitana Realu. Jest tego tak sporo, że aż trudno to zliczyć, każdy kto uważnie śledził ten temat wie co mam na myśli. No, ale przecież w zeszłym sezonie to była wina 'złego Mou'. Cieszę się, że Ancelotti miał na tyle jaj, aby podjąć taką decyzję, pytanie tylko na jak długo.

Bale to raczej kaprys Pereza, jak zwykle zresztą.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 13:32

Junakson pisze:Wracając do Ikera jeszcze, to nieźle się uśmiałem czytając komentarze, że jest w top3 bramkarzy albo ktoś chciałby wymiany za Buffona :lol: Nie, Iker obecnie nie należy do żadnej czołówki, wielu patrzy na niego przez pryzmat 'nazwiska' i legendy, a nie obecnej formy. Co do szopki przed Betisem, to nie jestem zaskoczony. Już w zeszłym sezonie sporo różnych akcji odwalił, niegodnych kapitana Realu. Jest tego tak sporo, że aż trudno to zliczyć, każdy kto uważnie śledził ten temat wie co mam na myśli. No, ale przecież w zeszłym sezonie to była wina 'złego Mou'. Cieszę się, że Ancelotti miał na tyle jaj, aby podjąć taką decyzję, pytanie tylko na jak długo.
:ok:
To jest Real, tego nie ogarniesz. Szkoda, naprawdę szkoda, że po drugiej stronie jest Barcelona, bo życzyłbym Realowi wszystkiego najgorszego, a tak jest mi po prostu wszystko jedno. I jedni i drudzy siebie warci.

Z ciekawości przejrzałem dzisiaj yt pod hasłem "Alba simulation":

Chyba nigdy tego nie zrozumiem, PO CO?

Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 13:55

Akurat ja kibicowałem (może to za dużo powiedziane) Barcelonie ale po jakimś czasie przestałem, fala symulacji jak i to zmęczenie ich stylem gry (za Guardioli jeszcze to jakoś tak fajnie wyglądało było przemyślane, dosyć dynamiczne,a teraz to takie wymuszone się wydaje i na pokaz bardziej niż z jakichkolwiek uwarunkowań taktycznych) ale przede wszystkim ta fala niedzielnych kibiców-fanatyków niestety spowodowała, że powiedziałem dosyć i nie ukrywam Bayernu nie znoszę ale z satysfakcją oglądałem jak upokorzyli Barcelonę.

Chociaż w La Liga nie ukrywam, że będę im sympatyzował bo Real to dla mnie taki przykład wszystkiego co najgorsze w futbolu. Barcelona przynajmniej stawia i wspiera swoich wychowanków co jest mimo wszystko godne podziwu, ale to jak Real co roku wydaje jakieś bajońskie sumy, na nie do końca potrzebnych zawodników byle tylko wydać, potem za rok połowa z nich odchodzi i karuzela zaczyna się od nowa.

Angelu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2013, 15:37

@szczypek, wczorajszy mecz oglądałeś?

:D

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2013, 21:16

Wiecie, że Pawłowski gra właśnie w wyjsciowym składzie przeciwko Barcelonie? :prochno: nie spodziewalem sie ze on w ogóle zadebiutuje teraz w Maladze, myslalem raczej ze pojdzie do ich mlodziezowego zespolu. Jakby tego bylo malo dostal na koszulke nr 10, aż taki talent? ja o gościu sie dowiedziałem dopiero jak podpisywal kontrakt z Malagą :think:

lukaszeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2013, 21:22

Bazyliszek pisze:Wiecie, że Pawłowski gra właśnie w wyjsciowym składzie przeciwko Barcelonie? :prochno: nie spodziewalem sie ze on w ogóle zadebiutuje teraz w Maladze, myslalem raczej ze pojdzie do ich mlodziezowego zespolu. Jakby tego bylo malo dostal na koszulke nr 10, aż taki talent? ja o gościu sie dowiedziałem dopiero jak podpisywal kontrakt z Malagą :think:
Z 10? On tam chyba z 19 gra.
Udana runda wiosenna zeszłego sezonu zaprocentowała wypożyczeniem do Malagi.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2013, 21:37

Pawłowski z 10 na plecach, debiut z Barcą. Chlopak wczoraj biegał po polskich boiskach a dzisiaj gra przeciwko Barcelonie i to calkiem nieźle. Taki American Story.

Obrazek
ODPOWIEDZ