Mercato (Lato 2016)
- Osgiliath
- Juventino
Ej, ej nie rób z siebie PumexaCavAllano pisze:Jak widze komentarze w stylu "bierzmy juz tego Hernanesa", to mi sie rzygac chce.
Ladnie nam zespol rozmontowuja.

Nie zapominaj o Sandro, Cuadrado, Dybali i Mandzu - imho to + w stosunku do tych, których się pozbyliśmy i mieliśmy się pozbyć (LL/Isla)
W pomocy Markiz-Khedira lada moment wrócą, jest i Asa na standby, więc Lemina to taki uzupełniacz (imho zbędny), ale jeśli ma dawać więcej niźli Padoin, to czemu nie? Niech Max to poukłada w rozsądną taktykę (może 4-3-2-1 ?)
Fakt, brak tego 3/4 razi i w spory sposób rzutuje na to okienko, ale powiedz kogo mamy teraz ściągnąć, abstrahując od tego kto i kiedy dał poopy...
Lepiej rób swoją DOBRĄ robotę i informuj nas tam o jakichś naszych <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>

Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 12:58 przez Osgiliath, łącznie zmieniany 2 razy.
- aras
- Juventino
Hypeman pisze:12:50 - Według Sky Sport, Roberto Mancini nie chce oddawać Hernanesa.
Kamień z serca :C
Odda bo Marotta w desperacji zaoferuje 20 mln i na koniec sprzed Pogbe do Chelsea

Jedyny dobry gracz na rynku włoskim to Vazquez. Natomiast obawiam się, że Marotte nikogo inny nie interesuje już prócz boskiego Hernanesa.
- tomassi14
- Juventino
Saponara - 2 mecze - 2 gole. Wloch 23 lata....aras pisze:Hypeman pisze:12:50 - Według Sky Sport, Roberto Mancini nie chce oddawać Hernanesa.
Odda bo Marotta w desperacji zaoferuje 20 mln i na koniec sprzed Pogbe do Chelsea![]()
Jedyny dobry gracz na rynku włoskim to Vazquez. Natomiast obawiam się, że Marotte nikogo inny nie interesuje już prócz boskiego Hernanesa.
- Rottweill
- Juventino
- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
I teksty sprzed paru tygodni, że "skończymy z Saponarą" nabrałyby całkiem nowego znaczenia.tomassi14 pisze:Saponara - 2 mecze - 2 gole. Wloch 23 lata....aras pisze:Hypeman pisze:12:50 - Według Sky Sport, Roberto Mancini nie chce oddawać Hernanesa.
Odda bo Marotta w desperacji zaoferuje 20 mln i na koniec sprzed Pogbe do Chelsea![]()

- zabekmj23
- Juventino
Ten Nasri który powraca mimo ciężkiego charakteru byłby wybawieniem bo kreatywności nie sposób mu odmówić.
Raczej na żadna bombę nie ma co liczyć....
Beppone drugi rok z rzędu dał pupy jeśli chodzi o 3/4!!!
Także za rok powinien wreszcie się pojawić sensowny amf.
Raczej na żadna bombę nie ma co liczyć....
Beppone drugi rok z rzędu dał pupy jeśli chodzi o 3/4!!!
Także za rok powinien wreszcie się pojawić sensowny amf.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
To dopiero byłaby parodia, dawać 25 baniek za prawie 30 gracza, który słaby nie jest, ale do najlepszych też nie należy. Już w takiej sytuacji wolałbym Lavezziego, serio :lol:RICTOR pisze:Laudisa zaprzeczył plotkom o Nasrim, a Lemina to 1,5 mln wypożyczenie i wykup za 9,5.
Na VS piszą o Biglii i rzekomych 25 mln + jakiś piłkarz.
Prawda jest taka, że plotek będzie pełno do 23 a nic się nie zmieni, po 23 Marotta udzieli wywiadu, że starali się, ale nie było okazji

- Mate.G
- Juventino
Który ze specjalistów ds mercato prowadzi fanpage na fb ? 
Cabrini i Szczypek?
Hernanes, Januzaj, a może Witsel
Zapomnieliście o Nasrim napisać
Okienko nie było złe Ja nawet twierdzę, że bardzo dobre
Choć kupno Mazdukica razem z Zazą jest trochę głupie + brak amf

Cabrini i Szczypek?
Hernanes, Januzaj, a może Witsel
Zapomnieliście o Nasrim napisać

Okienko nie było złe Ja nawet twierdzę, że bardzo dobre

Choć kupno Mazdukica razem z Zazą jest trochę głupie + brak amf
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 13:04 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- TheWitcher
- Juventino
W czym Mandzukic lepszy od LL ? Pokazał w meczach w których grał jaki jest bezwartościowy dla nas. Zwykły bramkowpychacz typu Amauri. Ten sam poziom co LL. Tylko, że na Ferniego nie trzeba było marnować 20 milionów.Osgiliath pisze:Nie zapominaj o Sandro, Cuadrado, Dybali i Mandzu - imho to + w stosunku do tych, których się pozbyliśmy i mieliśmy się pozbyć (LL/Isla)CavAllano pisze:Jak widze komentarze w stylu "bierzmy juz tego Hernanesa", to mi sie rzygac chce.
Ladnie nam zespol rozmontowuja.
- zabekmj23
- Juventino
niech przyjdzie tiago i niech Beppe zamknie w kiblu bo coraz "lepsze "te pomysły maRICTOR pisze:Laudisa zaprzeczył plotkom o Nasrim, a Lemina to 1,5 mln wypożyczenie i wykup za 9,5.
Na VS piszą o Biglii i rzekomych 25 mln + jakiś piłkarz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ja się po prostu nie mogę pogodzić ze scenariuszem, który nas czeka. Na rynku tacy piłkarze jak Januzaj, Praet, Nasri (pomijam kwestię jego charakteru - to znakomity piłkarz), a nas karmią doniesieniami o Hernanesie oraz Biglii. Jeszcze jak czytam kwotę rzędu 25 mln za tego drugiego, nóż się w kieszeni otwiera... Mam wrażenie, że Marotta jest obecnie jak dziecko we mgle i stara się dopiąć transfer kogokolwiek. Naprawdę nie dziwi mnie fakt, że wielu z Wam puszczają nerwy.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ja caly czas nie moge zrozumiec po co wydawalismy 20mln na Mandzu i kilka na Zaze, majac Morate. Czy te 30mln wydanych na nich nie lepiwj bylo dolozyc do jakiegos ofensywnego topa ?
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No serio, wyście się obudzili wczoraj? Przecież teraz jest ostatni dzień okienka, weszliśmy w "Marotta time" :lol: To jest okres gdzie na propozycję gry w Juve mogą liczyć tacy piłkarze jak Lord Bendtner podebrany Sienie czy jacyś szarzy ligowcy pokroju Biondiniego (jakby co to po fiasku rozmów z Cagliari w sprawie Nainggolana to był jeden z dwóch piłkarzy jakich Beppe sondował w ostatnich godzinach tamtego okienka, drugiego nie pamiętam). Także tego, jeśli by przyszedł taki Saponara to i tak już byłby postęp jakiś.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 13:12 przez RICTOR, łącznie zmieniany 2 razy.