Mercato (Lato 2016)
- squinter
- Juventino
I niech tam idzie, strasznie przereklamowany piłkarz.DelSojer pisze:Januzaj jest na wylocie z MU najbliżej pozyskania BVB, zainteresowane też są: Everton, Tottenham, Marsylia i Valencia.
Dawać nawet tego Hernanesa, potrzebujemy rozgrywającego na gwałt.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Fajnie. Teraz wszyscy zawodnicy wiedzą, że z Juve można sobie na lajcie odchodzić. Sorry ale gościu by nie zrobił dymu w szatni bo by skończył w primce. Juve jest pracodawcą, a nie dobrym wujkiem !RICTOR pisze:O czym Wy w ogóle mówicie odnośnie Comana? On był gotowy robić dym byleby go tylko puścić do Bayernu i m.in. dlatego Allegri był taki zły na konferencji. Niech nikt nie oczekuje, że się teraz będzie miło wypowiadał.
- DelSojer
- Juventino
Z Nasrim była by bajka, jednak to wszystko wyszło z Daily Mirror, w którego wiarygodność osobiście lekko wątpięWojtek1207 pisze:Oprócz tego wciąż próbujemy Nasriego (za główną i angielskimi dziennikami) oraz Biglię (na VS mówią o 25 mln :co?: )DelSojer pisze:Januzaj jest na wylocie z MU najbliżej pozyskania BVB, zainteresowane też są: Everton, Tottenham, Marsylia i Valencia.
[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Te dzienniki juz 300 razy pisaly bzdury, a racji nie mieli praktycznie dopóki zawodnik nie byl w samolocie takze nie chce wierzyc w ich bzdury.Wojtek1207 pisze:Oprócz tego wciąż próbujemy Nasriego (za główną i angielskimi dziennikami) oraz Biglię (na VS mówią o 25 mln :co?: )DelSojer pisze:Januzaj jest na wylocie z MU najbliżej pozyskania BVB, zainteresowane też są: Everton, Tottenham, Marsylia i Valencia.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- tomassi14
- Juventino
Do tej taktyki ewidentnie brakuje 3/4, pereyra moze tam zagrac co pokazal mecz z BVB, ale napewno lepiej by bylo gdyby byl gosc z prawdziwego zdarzenie, w tej chwili jak pisalem wyzej mogliby byc dostepni Nasri ( moga byc problemy z tym ze gramy z nimi w grupie LM ) Lamela, goetze - wychodzi ze nie realne raczej...moze Januzaj ?Dziku1897 pisze:Ja już bym nikogo nie sprowadzał na siłę. Przecież z tym co mamy można na luzie grać 4-3-1-2, tylko Allegri musi podejmować troszkę bardziej racjonalne decyzje. Po pierwsze to taki Padoin to nie powinien nawet murawy powąchać, a co dopiero grać w pierwszym składzie na pozycji gdzie przez tyle lat rządził Pirlo... Nie wiem czy nie lepiej byłoby na trequartiste ustawić nawet tego Cuadrado, a za nim Sturaro-Pogba-Pereyra.
Będzie jeszcze ten Lemina, wróci Claudio i Sami, wtedy na trequartiste można dać Pereyre.
Co do narzekających na Hernanesa, to wolałbym oglądać Brazola niż tego Padoina którego mam już serdecznie dość.
- Cabrini_idol
- Juventino
Praet podobno do Bologni, tzn Bologna walczy o niego i jest blisko, tak podał GDM.

- Wojtek1207
- Juventino
Było info o Balicu - 18 letni DM z Hajduka. Pedulla twierdzi, że możliwe, że spróbujemy go ściągnąć we współpracy z Sassuolo. Czyli deal jak z Vrsaljko.
E:
Praet w Bolonii? To ich stać, a nas nie? Noż...
E:
Praet w Bolonii? To ich stać, a nas nie? Noż...

- Ein
- Juventino
Za Moggiego jakieś dymy z Comanem by nie miały miejsca. Przecież to gówniak
U Marotty stawiam, że podobnie jest. Z tego powodu tak szybko go puściliśmy i to na bardzo fajnym dealu.

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Kabaret. Relację z naszych poczynań w ostatnich dniach mercato mogliby puszczać zamiast Paranienormalni Tonight w TVP.
Szlag mnie trafia, że jakieś ogóry ściągają klasowych graczach a My interesujemy się geriatrią z gorszej części Mediolanu.
To jesteśmy tym mistrzem od kilku sezonów czy nie? Zostaliśmy finalistą LM czy w Berlinie oglądałem inny mecz? Mam wrażenie, że nasz sztab w ostatnich dniach mentalnie bardziej pasowałby do jakiegoś Capri.
Jest mi wstyd, że inne kluby i odchodzący piłkarze (nieważne czy dzieci czy nie) wycierają sobie nami gębę jak zużytą ścierą. To nie jest mentalność mistrzów, to nie jest DNA Juventusu, ja się pytam co to jest?
:
Szlag mnie trafia, że jakieś ogóry ściągają klasowych graczach a My interesujemy się geriatrią z gorszej części Mediolanu.
To jesteśmy tym mistrzem od kilku sezonów czy nie? Zostaliśmy finalistą LM czy w Berlinie oglądałem inny mecz? Mam wrażenie, że nasz sztab w ostatnich dniach mentalnie bardziej pasowałby do jakiegoś Capri.
Jest mi wstyd, że inne kluby i odchodzący piłkarze (nieważne czy dzieci czy nie) wycierają sobie nami gębę jak zużytą ścierą. To nie jest mentalność mistrzów, to nie jest DNA Juventusu, ja się pytam co to jest?

- pablo1503
- Juventino
Jasne, że Nas stać. Podejrzewam, że mamy do wydania nawet jakieś 40 baniek. Tu nie kasa jest przeszkodą, a czas. Ja bym na to spojrzał troszkę z innej perspektywy. Czy ten facet jest naprawdę taki dobry, jak się mówi? Chyba nie bez powodu idzie do beniaminka Serie A? A przecież mówiło się o nim w kontekście VFL, Borussi, coś tam Juve... a tu bum - Bologna.Wojtek1207 pisze:Praet w Bolonii? To ich stać, a nas nie? Noż...
Możesz mnie zlinczować, ale zawsze i wszędzie Hernanes > Padoina. Padoin Ok, ale niech łata dziury w obronie.CavAllano pisze:Jak widze komentarze w stylu "bierzmy juz tego Hernanesa", to mi sie rzygac chce.

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Dokładnie. Robicie z piłkarzy gimnazjalistów, fochy fochami, ale rok kariery w plecy to trochę dla piłkarza kicha. Juventus jednak ma taką politykę, że nie robi z zawodników niewolników i Coman mógł pójść do "prawdziwego wielkiego klubu". I bardzo dobrze :hellyes:Alexinhio-10 pisze:Fajnie. Teraz wszyscy zawodnicy wiedzą, że z Juve można sobie na lajcie odchodzić. Sorry ale gościu by nie zrobił dymu w szatni bo by skończył w primce. Juve jest pracodawcą, a nie dobrym wujkiem !RICTOR pisze:O czym Wy w ogóle mówicie odnośnie Comana? On był gotowy robić dym byleby go tylko puścić do Bayernu i m.in. dlatego Allegri był taki zły na konferencji. Niech nikt nie oczekuje, że się teraz będzie miło wypowiadał.
@CavAllano - Lepszy Hernanes niż nikt, oczywiście na dobrych warunkach, Inter pewnie będzie chciał nas z początku wydoić, ale Marotta pewnie ich wyczeka do ostatnich minut :dance2:
FORZA JUVE!!!