Nowy Trener?
- Przemo90
- Juventino
pumex pisze:Żadnego takiego wpisu na jego twitterze nie widzę. Przeoczyłem, czy ktoś trolluje i nikt nawet tego nie raczy sprawdzić?Przemo90 pisze:Momblano na Twitterze - dziś do późnych godzin wieczornych będzie znane nazwisko trenera Juve.

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Guru VS
Pep wczoraj rozwiązał kontrakt z City. Dlatego Fabs był wczoraj w Barcelonie.
Pep wczoraj rozwiązał kontrakt z City. Dlatego Fabs był wczoraj w Barcelonie.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2019, 17:24 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
...co nie zmienia faktu, że wciąż takiej informacji nie ma na koncie Momblano. Nie chcę się czepiać, ale równie dobrze ja mogę napisać na swoim FB coś w stylu: "Juventus kupuje Empire State Building [Sky]"Przemo90 pisze:pumex pisze:Żadnego takiego wpisu na jego twitterze nie widzę. Przeoczyłem, czy ktoś trolluje i nikt nawet tego nie raczy sprawdzić?Przemo90 pisze:Momblano na Twitterze - dziś do późnych godzin wieczornych będzie znane nazwisko trenera Juve.
Myślę, że powoli będziemy zbliżać się do final countdown i absolutnie nie tyczy się to Sarriego

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Polecam top calcio, live stream jest na YT. Często jednak przerywają doniesienia reklamami, ale można sobie przewijać wstecz, więc fajna opcja dla znających włoski i chętnych na info od Momblano, który często się tam pojawia.
Powoli odliczamy Panowie.
Powoli odliczamy Panowie.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Akcje 5%. Szybują.
Nie chce mi się wierzyć że to zasługa Sarriego.
Ciekawe co wieczorem Momblano zapowie.
Nie chce mi się wierzyć że to zasługa Sarriego.
Ciekawe co wieczorem Momblano zapowie.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- pumex
- Juventino
@jurson, a Ty za kadencji Maxa nie byłeś aby nieco sceptycznie nastawiony do hipotetycznej wizji Guardioli w Juve? 

Przecież jego Di Marzio wciąż uparcie stawia na Sarriego. 99,9% to chyba sporo, nie?binio pisze:Ej, dajcie jakieś info o Sarrim dla zmyłki bo nam pepiczek wyląduje na OIOMie

- Przemo90
- Juventino
Specjalnie aby zaspokoić Twoja dociekliwość umieszczę jutro sprostowanie tej informacji - nie zmieni to faktu, ze często ktoś wrzuca zasłyszane info z relacji czy programu na Twittera podpisane autorem słów - mogłeś się domyślić.pumex pisze:Ok, przyjąłem. Natomiast nie zgadza się to z informacją: "Momblano na Twitterze" - stąd moja dociekliwośćD-Rose pisze:On to mówił w Top Calcio.

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- kdzr
- Juventino
No i znów mnie podjudzają, jak ja tu próbuję nastrój tonować...nienawidzę i uwielbiam Was jednocześnie (przynajmniej część :cwaniak:). Dawać tego nowego trenera, ktokolwiek ma to być. Nie na moje nerwy ciągła rozkmina i odświeżanie tematu! :giveup:
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.