Nowy Trener?
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Booki znowu faworyzują Pepa.
1,5 dzis.
Versilia - Pep przyjdzie oraz 4 zawodników z lig Hiszpańskiej/Angielskiej
Czuje wymianę Dybali na Antka
1,5 dzis.
Versilia - Pep przyjdzie oraz 4 zawodników z lig Hiszpańskiej/Angielskiej
Czuje wymianę Dybali na Antka
Ostatnio zmieniony 31 maja 2019, 15:34 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Dla mnie po mega wpadce z Iturbe ma zero wiarygodności.19 pisze:Di Marzio albo się uwiarygodni, albo to będzie jego ewidentny koniec jako eksperta od transferów.D-Rose pisze:Di Marzio dla Sky.
99,9 dla Sarriego w Juve.
Allegri poza słabym stylem był skonfliktowany z wieloma graczami i to chyba przeważyło za jego odejściem. I niby teraz mamy wziąć gościa, który najpierw został odpalony z Napoli po nieporozumieniach z De Laurentisem a teraz w Chelsea też atmosfery za ciekawej nie ma. Już widzę jak taki Dybała przybija piątki ściągany po fatalnym występie przy niepewnym wyniku. Tym graczom potrzeba mega autorytetu żeby im sodówa nie uderzała, już Max nie dał rady na nimi zapanować. Sarri na pewno takim nie jedt.
- Przemo90
- Juventino
Momblano na Twitterze - dziś do późnych godzin wieczornych będzie znane nazwisko trenera Juve.

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Śledziłem Vs ostatnio prawie codziennie, ale mam dziwne wrażenie, że nowym trenerem będzie Sarri. Oczywiście dla mnie będzie to rozczarowanie. Facet nie jest lepszym trenerem od Maxa. Z drugiej jednak strony z Allegrim należało się rozstać.Przemo90 pisze:Momblano na Twitterze - dziś do późnych godzin wieczornych będzie znane nazwisko trenera Juve.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 37 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Król Mombly
W między czasie nasze akcje wzrosły o ponad 4%. Pewnie to normalne, nie znam się na giełdzie.
W między czasie nasze akcje wzrosły o ponad 4%. Pewnie to normalne, nie znam się na giełdzie.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2019, 17:15 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Żadnego takiego wpisu na jego twitterze nie widzę. Przeoczyłem, czy ktoś trolluje i nikt nawet tego nie raczy sprawdzić?Przemo90 pisze:Momblano na Twitterze - dziś do późnych godzin wieczornych będzie znane nazwisko trenera Juve.

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Też właśnie nie mogę znaleźćpumex pisze:Żadnego takiego wpisu na jego twitterze nie widzę. Przeoczyłem, czy ktoś trolluje i nikt nawet tego nie raczy sprawdzić?Przemo90 pisze:Momblano na Twitterze - dziś do późnych godzin wieczornych będzie znane nazwisko trenera Juve.

Byle nie Sarri