Nowy Trener?
- kawek
- Juventino
Ja przede wszystkim będę zawiedziony zamiana Maksa na włoskiego Wieska Paletę podgryzajacego filtry od fajek na boisku, mimo że uważam że cykl Maksa się skończył ale potwarzem będzie zamiana go na neapolitanskiego dresiarzaEhem pisze:Do oficialki nowego trenera powstrzymuje jakiekolwiek emocje.
Jeśli będzie to Pep lub Poch, to zwariuje. Jeśli będzie Sarri, to będę czuł spory niedosyt po tych wszystkich "Pep na 100% w Juve", "Pep don deal", "Pep widziany w siedzibie Juve", "Pep podpisał przedwstępną umowę na wiosnę".
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 37 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Dodam do tego, że Fabs był wczoraj w Barcelonie.Mehehehe pisze:Info z Tuza (więc pewnie też z VS):
Jeśli dzisisiaj UEFA wyda wyrok ws City, to ogłoszenia możemy się spodziewać w poniedziałek
E2@MRN : ok nie zauważyłem i tak ja byłem pierwszy z Pepem

Ostatnio zmieniony 31 maja 2019, 11:45 przez Poprostu, łącznie zmieniany 2 razy.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Już pisałem o tym.
Trochę nie na temat: Matuidi, Pjanić, Dybala, Khedira, Mandżukić na wylocie.l
Jasne Poprostu, zobacz wątek o transferach kiedy o tym napisałem ale nie będę się spierał. Wtedy jeszcze nawet mrozzi mnie "prostował", że o nim piszę
Sukces ma wielu ojców, jeżeli okaże się że Pepa nie będzie to pozostanę sam pośród hejterów.
Jasne Poprostu, zobacz wątek o transferach kiedy o tym napisałem ale nie będę się spierał. Wtedy jeszcze nawet mrozzi mnie "prostował", że o nim piszę

Sukces ma wielu ojców, jeżeli okaże się że Pepa nie będzie to pozostanę sam pośród hejterów.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2019, 11:50 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- Jamal_TH
- Juventino
Boże niech to się już skończy.. Ja też pogodzony z kiepem z miasta śmieci, więc może się miło zaskoczę jak kolega @MRN taki pewny.. Oby. Najgorsze jest to, że po sadze z trenerem będzie saga z transferami 🤦‍♂️. Przez tyle lat jak tu jestem i czytam b.często forum, jeszcze nie byłem nim tak zmęczony. Czego się nie robi dla miłości..
Go hard, or go home.
- Poprostu
- Juventino
Jak go oglosza to wrzucę Ci posta z datąMRN pisze:Już pisałem o tym.

E2@MRN
Na telefonie jestem nie chce mi się tyle grzebać.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2019, 11:54 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- kawek
- Juventino
Co do samego wyroku jaka jest pewność że zapadnie wyrok wykluczający ich z LM a nie kolejna kara finansowa czy ograniczenie kadry na mecze LM?Mehehehe pisze:Info z Tuza (więc pewnie też z VS):
Jeśli dzisisiaj UEFA wyda wyrok ws City, to ogłoszenia możemy się spodziewać w poniedziałek
- amaru8310
- Juventino
Zgadzam się z tym co napisałeś w stu procentach. Wielkie dzięki PanowieDybala 4ever pisze:Czy przyjdzie Pep czy będzie to ktokolwiek inny dostanie taką szansę, bo Allegri mnie po prostu tego nauczył. Ja sam jestem umiarkowanym optymistą co do Pepa, ale patrzę na to z dystansu. Fajnie jest sobie poczytać co wrzuca Mrozzi, MRN, sam włoski znam ale nie chce mi się grzebać po VS i innych źródłach, bo mi się zwyczajnie nie chce. Ale ci co ich tutaj hejtują to niech lepiej zamilkną i nie komentują durnowato, bo większość tylko po włosku znam ciao bella, mangiare i parę podstawowych zwrotów. Także chylę czoła panowie za chęci i poświęcenie swojego wolnego i prywatnego czasu, żeby wrzucać takie informacje, jesteście już dorosłymi facetami, a nie dziećmi więc szacunek za taki forumowy wolontariat, szkoda że wielu tego nie docenia tylko durnowato komentuje.

- Poprostu
- Juventino
Pisze się teraz, że wyrok ma być taki aby za bardo nie nasmrodzić żadnej ze stron.kawek pisze:Co do samego wyroku jaka jest pewność że zapadnie wyrok wykluczający ich z LM a nie kolejna kara finansowa czy ograniczenie kadry na mecze LM?Mehehehe pisze:Info z Tuza (więc pewnie też z VS):
VS
E2: drugiego tygodnia czerwca Pep zostanie zaprezentowany w siedzibie maserati.[/b]
Ostatnio zmieniony 31 maja 2019, 12:18 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojczech7
- Juventino
Doceniam to, co robisz, kolego MRN, ale..MRN pisze: Będzie nowy trener to kończę z wolontariatem, szkoda czasu z powodu właśnie hejterów.
Po kiego grzyba ta ironia i kolejne zaczepki? Sam na siebie ściągasz tych hejterów...MRN pisze:Ale Przemo i realbs napisali, że będzie Sarri więc musimy im zaufać![]()
Ja im ufam.
Rób swoje, niech każdy wierzy w to co chce. Po co gównoburza?
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Nie ja zacząłem Wojczech, oni od początku pojechali z mocno pretensjonalnym tonem. Na temat jednego z nich już pisałem- hejt nie tylko tutaj był dlatego nie dziw się że mam uczulenie na gościa.

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
@MRN robisz super robotę i na pewno jest więcej osób która to docenia niż Ci którzy krytykują, bo to co trzeba mieć w głowie to oni sami wiedzą.MRN pisze:Nie ja zacząłem Wojczech, oni od początku pojechali z mocno pretensjonalnym tonem. Na temat jednego z nich już pisałem- hejt nie tylko tutaj był dlatego nie dziw się że mam uczulenie na gościa.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- sebatiaen
- Juventino
Ja swoje zdanie na temat nowego trenera mam i cos tam napisalem w kierunku Mrozziego ale nie zaprzeczam ze ty Mrn i Mrozzi robicie na tym forum kawal dobrej roboty. Zawsze komus cos sie nie spodoba i tym sie radze nie przejmowac