Forumowicz od A do Z - vol. 1

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
ossy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2005, 18:49

A można się zgłosić do ankiety?? Czy narazie nie, bo kolejka jest?? :P

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2005, 18:56

Yeah :D to juz 4 ankieta w ktorej uczestnicze :twisted: zobaczymy czy nie bede ostatni :whistle: hehe jak narazie 4 glosy (thx) 8) dzieki temu przeslizguje sie miedzy kolejnymi ankietami :dance: fajnie jest widziec swoj nick tam na gorze 8)

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 09:57

Gratulacje dla goscia. Mysle, ze trafny wybor w ankiecie :) Zobaczymy, co napisze. Jesli chodzi o nowa, kiedy sie juz pojawi, zaglosuje bez mrugniecie okiem na BIANCONERIego. Podoba mi sie jego styl pisania postow, zwlaszcza, kiedy wypowiada sie w zapowiedziach przedmeczowych i po meczach. Uwazam go za ciekawa osobowosc. Jak tylko pojawi sie ankieta, zaglosowywuje :)

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 13:13

Wow. Szok niespodziewałem się że wygram ankietę i do tego jeszcze w pierwszym podejściu. Jest mi bardzo miło i dziękuję wszystkim za głosy, które zostały oddane na moją skromną osobę. Swój alfabet postaram się jak najszybciej wkleić-muszę jeszcze poprawić pewne rzeczy i będzie ok.
@mnowomiejsky- wielkie dzięki za dobre słowa odnośnie mojej osoby, to miło przeczytać coś takiego gdy piszę taki użytkownik jak Ty.
Co do nowej ankiety to zagłosuję jak poprzednio czyli na kedziera. Dlaczego? podoba mi się jak pisze, ponadto wpływ na oddanie głosu na niego miało to, że jest jednym ze współtwórców oskarów i bardzo ciekawe posty w temacie dotyczącym wyborów.

....EDIT....
trochę przyśpieszyłem i alfabet już jest, miłego czytania.
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2005, 14:36 przez gosciu_Muranista, łącznie zmieniany 1 raz.

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 14:02

gosciu - dobrze bedzie przeczytac alfabet osoby ktora juz mialem okazje poznac.pozdrowienia z Krakowa

W nowej ankiecie moim faworytem jest kedzier..ze tak powiem udzielam Mu swojego poparcia :wink:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 15:31

Przeczytalem alfabet. Bardzo przyjemna lektura, rzucajaca troche wiecej swiatla, na Ciebie... gosciu :) Tak wlasnie sie zastanawialem sie, czy nie przeszkadza Ci, jak ktos mowi "gosciu" o kims innym niz Ty, i to w znaczeniu nie do konca pozytywnym...
gosciu pisze:historia- obok języka rosyjskiego mój ulubiony przedmiot
Nastepny... :wink: Zgin, przepadnij, zmoro nieczysta :prochno:
Dzięki marzeniom można przeżyć następny dzień i nie dać się zwariować w tym jakże pogmatwanym świecie.
Zgadza sie... zgadzam sie z tym w zupelnosci.
Moje ulubione napoje to Carlsberg, Heineken i Lech ewentualnie Żywiec.
..nie wypowiadalem sie w temacie o piwsku, wiec powiem to tutaj: szacunek w Twoja strone za to, co napisales. Gleboki szacunek :whistle:
A na powaznie, mam identyczne upodobania. Moze wykluczylbym stad Lechoslawa, ale te trzy pozostale... :ok:

Dzieki za ten tekst, na pewno ktokolwiek go przeczyta, nie bedzie zalowal poswieconego czasu. Tym bardziej kazdy, kto chcialby Cie lepiej poznac..

PS: Masz 21 lat? W zyciu bym nie powiedzial... z tego, co pamietam Twoje zdjecia... dalbym Ci ze 23-24. No ale.. wierze Ci :smile:

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 18:23

mnowomiejsky pisze:Przeczytalem alfabet. Bardzo przyjemna lektura, rzucajaca troche wiecej swiatla, na Ciebie... gosciu :) Tak wlasnie sie zastanawialem sie, czy nie przeszkadza Ci, jak ktos mowi "gosciu" o kims innym niz Ty, i to w znaczeniu nie do konca pozytywnym...
jakoś wytrzymuje choć bywa, że nie mam sił i nie chce mi się pisać do kolejnego użytkownika żeby zmienił słowo.
mnowomiejsky pisze:
Nastepny... :wink: Zgin, przepadnij, zmoro nieczysta :prochno: .
ehehe. Historia to naprawdę ważny przedmiot dzięki, któremu poznajemy historię Naszych ojców,dziadków. Chyba trzeba stworzyć grupę historyków na forum i zmusić Cię do nauki tego jakże pięknego przedmiotu. :twisted:
mnowomiejsky pisze:Dzieki za ten tekst, na pewno ktokolwiek go przeczyta, nie bedzie zalowal poswieconego czasu. Tym bardziej kazdy, kto chcialby Cie lepiej poznac..
Bardzo miło to słyszeć, jeszcze raz wielkie dzięki!!!
mnowomiejsky pisze:PS: Masz 21 lat? W zyciu bym nie powiedzial... z tego, co pamietam Twoje zdjecia... dalbym Ci ze 23-24. No ale.. wierze Ci :smile:
dzięki za dodanie paru lat niewiedziałem, że już taki stary jestem :prochno: . Za to jak pare razy ogoliłem się to ekspedientki w sklepach prosiły o pokazanie dowodu czemu one mi tych lat nie dodawały!!!

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 20:14

Gratuluje zwycięzcy ankiety i... autorowi kolejnego już alfabetu. Brawa za tempo w jakim zemieściłeś swoją pracę, ostatnimi czasy nieczęsto się takie coś zdarza... A napisałeś gosciu, że jesteś leniem... Kłamca :smile: :wink: Alfabet bardzo ciekawy, miło jest od czasu do czasu przeczytać jakiś naprawdę porządny post, w którym autor ma coś sensownego do przekazania, od siebie i o sobie... Być może poznamy się w Turynie :wink: Swoją drogą tak narzekałem na to, iż nie możemy się doczekać kilku alfabetów, a ciekaw jestem co będzie, gdy kiedyś, jakimś nieszczęśliwym trafem, ja będę musiał sie z tym wyzwaniem zmierzyć... Jak kiedyś pisano w tym temacie - na pewno zdąże przed swiergotem :wink:
white_wolv pisze:W nowej ankiecie moim faworytem jest kedzier..ze tak powiem udzielam Mu swojego poparcia
gosciu pisze:Co do nowej ankiety to zagłosuję jak poprzednio czyli na kedziera.
Panie, wybacz im, albowiem nie wiedzą co czynią... :oops: :wink:

Obrazek
zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 20:27

Glos oddaje na kedziera chociaz mialem maly dylemat miedzy nim a osoba BIANCONERI'ego, glos zostal jednak przy kedzierku :P (kedzierzu, kedzieru tak brzydko brzmi :D ) :wink:
historia- obok języka rosyjskiego mój ulubiony przedmiot
Mmm, historia, szczegolnie okres po zakonczeniu Pierwszej Wojny Światowej.. miodzio 8)

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 20:34

mnowomiejsky pisze:
Nastepny... :wink: Zgin, przepadnij, zmoro nieczysta :prochno:
:lol:
gosciu pisze: Chyba trzeba stworzyć grupę historyków na forum i zmusić Cię do nauki tego jakże pięknego przedmiotu. :twisted:
Popieram ! Łopatą , aż polubi . :twisted: :wink:

A co do samego alfabetu. Bardzo przyjemna lektura i musze przyznać , że mamy kilka wspólnych cech i bynajmniej nie chodzi mi tylko o historie :).

W nowej ankiecie zagłosowałem na BIANCONERI'ego , ma olbrzymi wkład w to forum i aż dziw bierze , że dopiero teraz dostaje szanse ( chyba , że coś przeoczyłem :roll: ). Przyznaje sie tez , że w poprzedniej ankiecie głosowałem na Kedzier'a i troche szkoda , że w tym głosowaniu trafili mu sie tak zacni konkurenci . :wink:

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 20:54

lenistwo- to chyba moje drugie ja. Jestem strasznym leniem...
aha...
Jestem studentem III roku administracji WSHiP w Warszawie (na razie gdyż po tym roku będę próbować zdawać na UKSW na studia 2-letnie magisterskie). Ponadto uczęszczam do Studium Prawa Rosyjskiego i zamierzam uczyć się dodatkowo włoskiego [...] w między czasie pracuję żeby mieć na piwo no i może na książki.
szkola, a potem praca do 17
- opis z gg Tomasz M.

Parafrazujac tekst z filmu "Miś", powiem Ci, ze "znam leniwszych" :lol:

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 20:54

Nareszcie trafiłem do ankiety :!: Ale co z tego jeśli mam tak znakomitych przeciwników? ;) Na razie mam 2 głosy a do końca został jeszcze zostało troche, ale i tak nie wierzę w to ze wygram. A moja próżna strona tak się już ucieszyła ;) Jeśli nie teraz to mam nadzieję że później ktoś mnie doceni.
Gratuluje gosciu, chociaż głosowałem na BOOMa to chętnie przeczytam twój alfabet. W sumie to już zacząłem ale nie mam teraz czasu na czytanie całości ;) Musze przyznać że na początku, kiedy miałeś jeszcze avatar z Deco w białoczarnej koszulce to miałem złe zdanie o tobie, ale teraz widzę że się myliłem 8)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 21:14

@kedzier--też mam taką nadzieję, że poznamy się w Turynie. Zacznij pisać powoli alfabet bo nieźle ci idzie.
@Yari- bardzo mi miło
@Dizzy-dzięki Tobie zauważyłem, że zły dałem opis bo powinno być: "Szkoła potem praca od 17", ale to szczegół
@Reggie- tak z czystej ciekawości-- czemu miałeś złe zdania o mnie? I cieszę się, że je zmieniłeś.
Do wszystkich i każdego z osobna jeszcze raz Wielkie Dzięki za miłe słowa odnośnie alfabetu-jest to dowód, że warto było poświęcić trochę czasu na jego napisanie.

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 21:21

gosciu pisze: @Reggie- tak z czystej ciekawości-- czemu miałeś złe zdania o mnie? I cieszę się, że je zmieniłeś.
Chyba przeczytałem jakiś niezbyt ciekawy post, moze kilka. Bo wiadomo jakie każdy ma początki ;) Wtedy jakoś nie chciało mi sie za bardzo czytac wszystkich postów, a twój avatar mnie denerwował i to też moze powód.
Po prostu czysty subiektywizm, czesto odnosze złe pierwsze wrażenie, a potem okazuje się ze mnie przeczucia myliły ;)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2005, 22:00

Reggie pisze:... chociaż głosowałem na BOOMa...
:oops: thx :D

4 glosy :D pewnie dalej juz nie pojade... ale czego sie tu spodziewac jezeli konkurentami sa TAAACY uzytkownicy :D narazie sie przeslizgiwalem, teraz juz sie nie uda :cry: ... zglosze sie za jakies.... 3 miesiace??:D

A swoj glos oddalem na Reggie (ale przed tym jak napisal, ze we wczesniejszej oddal swoj na mnie:D ... tak zeby nie bylo jakis teorii spiskowych :twisted: )

Aha i gratulacje Gosciu (troche spoznione:D ) bardzo fajny alfabet, tym lepiej sie czyta alfabet jesli sie widzialo delikwenta "na zywo" 8)

Obrazek
Zablokowany