Mario Mandżukić
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
wagner pisze:Mandzukic w podstawowym składzie na Ukraine. Uf!
Wczoraj było info, że pomimo kontuzji Mandzu i tak najprawdopodobniej zagra bo Chorwacja jest w czarnej du....
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Jeżeli zagra z urazem, to może to później nie wyglądać za dobrze.. dla nas.
- Fed2012
- Juventino
Wczoraj było info, że pomimo kontuzji Mandzu i tak najprawdopodobniej zagra bo Chorwacja jest w czarnej du....[/quote]
Zagrał cały mecz więc chyba nie jest z nim tak źle pomimo kontuzji. Mandzukic to twardy facet. :hellyes:
Zagrał cały mecz więc chyba nie jest z nim tak źle pomimo kontuzji. Mandzukic to twardy facet. :hellyes:
- pumex
- Juventino
Wcale bym się nie zdziwił, przykład pierwszy z brzegu - Khedira sprzed miesiąca. Doznał urazu, ale oczywiście wspaniałomyślny sztab reprezentacji Niemiec nie wycofał Samiego z udziału w zgrupowaniu. Mało tego, mimo urazu wpuścili go na boisko w meczu z Norwegią. Rezultat? Wydłużony czas rekonwalescencji.MRN pisze:No, nie jest źle, zagrał dla Chorwacji a teraz okaże się, że będzie musiał pauzować :lol:
Powtarzam n-ty raz: gdybym miał czarodziejską różdżkę, pierwszą rzeczą jaką bym zrobił, to zlikwidował futbol reprezentacyjny.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Mnie też to nie zdziwi i jestem nawet przekonany, że przed meczem z Lazio Max powie, że Mandżur jest lekko poobijany, ma lekki uraz, który de facto nie wyklucza go z gry ale wolą dmuchać na zimne po czym okaże się, że nie będzie mógł wystąpić przez miesiąc. Ale co tam, reprezentacja jest ważniejsza bo gra na trzech frontach, płaci grube kontrakty piłkarzom a dostać się na śmieszny turniej trzeba.
Poza tym, po co Chorwaci w ogóle się stresują tymi awansami skoro nie mają co liczyć na sukces - Polska wygrała grupę z Danią, Czarnogórą i Rumunią więc drżyjcie narody, Polska jedzie po medal :hellyes:
A na marginesie, czy będzie nam dane zagrać wreszcie w najmocniejszym składzie ? Chociaż z Realem graliśmy w najmocniejszym :lol:
Poza tym, po co Chorwaci w ogóle się stresują tymi awansami skoro nie mają co liczyć na sukces - Polska wygrała grupę z Danią, Czarnogórą i Rumunią więc drżyjcie narody, Polska jedzie po medal :hellyes:
A na marginesie, czy będzie nam dane zagrać wreszcie w najmocniejszym składzie ? Chociaż z Realem graliśmy w najmocniejszym :lol:

- Lucas87
- Juventino
Pewnie Mandżukic będzie pauzował. Nerwy na te spotkania reprezentacyjne są więc uzasadnione, ale jak w 2006 Buffon podnosił PŚ, to pewnie ryczeliście ze szczęścia, a teraz chcecie likwidować zespoły narodowe.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- pumex
- Juventino
Pewnie, że wówczas się cieszyłem. Tylko, że to było 11 lat temu. W ogóle moje kibicowanie Juve wzięło się z kibicowania reprezentacji Włoch, ale kiedy to było - dawno i nieprawda. Żeby nie być hipokrytą - przyjdzie mundial, to pewnie i mi trochę udzieli się jego atmosfera. Pójdę na niejeden mecz do pubu i pewnie nawet będę się emocjonować. Ale mimo tego wszystkiego nadal zlikwidowałbym futbol reprezentacyjny, bo niesamowicie drażni mnie to żerowanie na pracy i dorobku klubów. Reprezentacje są jak wredne, żerujące pijawy, a rekompensaty wypłacane klubom przez związki piłkarskie to w porównaniu do wartości zawodników śmiech na sali. W głowie nie mieści mi się, jak to możliwe, że w tych czasach, gdy inwestycje i koszty poniesione przez kluby na rzecz kadry piłkarskiej są tak ogromne, reprezentacje z taką łatwością dysponują czasem i zdrowiem tychże graczy. Być może moje podejście zmieniłoby się,. gdyby związki piłkarskie realnie partycypowały w kosztach, bo póki co to powtarzam - bezczelnie żerowanie.Lucas87 pisze:ale jak w 2006 Buffon podnosił PŚ, to pewnie ryczeliście ze szczęścia, a teraz chcecie likwidować zespoły narodowe.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Nie możemy być świadkami tego jak Gigi podnosi puchar LM to musimy się emocjonować czym innym. Z tym, że co to za porównanie - tamta Italia to był zespół i to już raczej nieprędko wróci.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Mario to twardy chłop, dali mu leki i zagrał, u nas zagra na takiej samej zasadzie a odpocznie sobie w przerwie świątecznej
na waszym miejscu nie martwił bym się o niego

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Bukol87
- Juventino
Czy jest na sali lekarz? Mundial to największe wydarzenie w karierze piłkarza. Założenie koszulki z herbem swojego kraju to na pewno większy honor dla zawodnika niż przyodzianie się w szmaty szejków z Manchesteru City czy innego PSG. W świecie piłki zdominowanym przez hajs - futbol reprezentacyjny jest ostoją normalności. Dopóki proceder "nacjonalizacji" nie dopadnie na większą skalę i tej dyscypliny sportu.pumex pisze:Pewnie, że wówczas się cieszyłem. Tylko, że to było 11 lat temu. W ogóle moje kibicowanie Juve wzięło się z kibicowania reprezentacji Włoch, ale kiedy to było - dawno i nieprawda. Żeby nie być hipokrytą - przyjdzie mundial, to pewnie i mi trochę udzieli się jego atmosfera. Pójdę na niejeden mecz do pubu i pewnie nawet będę się emocjonować. Ale mimo tego wszystkiego nadal zlikwidowałbym futbol reprezentacyjny, bo niesamowicie drażni mnie to żerowanie na pracy i dorobku klubów. Reprezentacje są jak wredne, żerujące pijawy, a rekompensaty wypłacane klubom przez związki piłkarskie to w porównaniu do wartości zawodników śmiech na sali. W głowie nie mieści mi się, jak to możliwe, że w tych czasach, gdy inwestycje i koszty poniesione przez kluby na rzecz kadry piłkarskiej są tak ogromne, reprezentacje z taką łatwością dysponują czasem i zdrowiem tychże graczy. Być może moje podejście zmieniłoby się,. gdyby związki piłkarskie realnie partycypowały w kosztach, bo póki co to powtarzam - bezczelnie żerowanie.Lucas87 pisze:ale jak w 2006 Buffon podnosił PŚ, to pewnie ryczeliście ze szczęścia, a teraz chcecie likwidować zespoły narodowe.
Ostatnio zmieniony 10 października 2017, 11:16 przez Bukol87, łącznie zmieniany 1 raz.
- juvemaroko
- Juventino
Mandukic to walczak i twarda sztuka, nie latwo odpuszcza i zawsze zostawia zdrowie na boisku. Skoro zagral cale spotkanie to oznacza ze ta kontuzja nie jest az tak powazna.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Mam nadzieję, że zarząd będzie konsekwentny i za swoje dzisiejsze zachowanie zostaną mu po sezonie kulturalnie pokazane drzwi.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
???jackop pisze:Mam nadzieję, że zarząd będzie konsekwentny i za swoje dzisiejsze zachowanie zostaną mu po sezonie kulturalnie pokazane drzwi.
Przecież tam był ewidentny karny, nic dziwnego, że się Mario wkur.... :doh:
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Też mi się wydaje, że tam był ewidentny karny.Poprostu pisze:???jackop pisze:Mam nadzieję, że zarząd będzie konsekwentny i za swoje dzisiejsze zachowanie zostaną mu po sezonie kulturalnie pokazane drzwi.
Przecież tam był ewidentny karny, nic dziwnego, że się Mario wkur.... :doh:
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.