Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2013, 14:47

Basiek, my w 6 lecimy na ten mecz, więc możemy się jakoś umówić i spotkac przed meczem.

Forza Juve!
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2013, 20:33

Basiek pisze:
piachu01 pisze:Na ile dni przed meczem bilety są dostępne przez neta?
Gdyby ktoś znał odpowiedź na to pytanie, to również byłbym wdzięczny-wybieram się do Włoch 24 października i chętnie skoczyłbym na spotkanie z Genuą. Gdzieś słyszałem, że na listicket można nabyć bilety 2 tygodnie przed spotkaniem. Sęk w tym, że do meczu pozostało już mniej czasu, niż 2 tygodnie, a wciąż nie ma żadnego komunikatu odnośnie otwartej sprzedaży.
Ostatni raz się udzielę w tym wątku bo już mnie bierze :angry: . Po pierwsze chyba ci się data pomyliła nie 24 a 27 http://www.juventus.com/juve/en/campo/b ... ezzi/index . Po drugie sprzedaż otwarta rusza 21. Jak ktoś potrzebuje info o biletach niech powyższy adres zapamięta.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2013, 21:22

Winner pisze:
Basiek pisze:
piachu01 pisze:Na ile dni przed meczem bilety są dostępne przez neta?
Gdyby ktoś znał odpowiedź na to pytanie, to również byłbym wdzięczny-wybieram się do Włoch 24 października i chętnie skoczyłbym na spotkanie z Genuą. Gdzieś słyszałem, że na listicket można nabyć bilety 2 tygodnie przed spotkaniem. Sęk w tym, że do meczu pozostało już mniej czasu, niż 2 tygodnie, a wciąż nie ma żadnego komunikatu odnośnie otwartej sprzedaży.
Ostatni raz się udzielę w tym wątku bo już mnie bierze :angry: . Po pierwsze chyba ci się data pomyliła nie 24 a 27 http://www.juventus.com/juve/en/campo/b ... ezzi/index . Po drugie sprzedaż otwarta rusza 21. Jak ktoś potrzebuje info o biletach niech powyższy adres zapamięta.
Nie ogarnąłeś. Myślę, że koledze chodziło o to, że przyjeżdża do Włoch 24 października, co nie znaczy, ze będzie tam tylko dzień. Jeśli chodzi o info o biletach to kolega który pisał ten post miał rację, bo na tamtą chwilę nie było jeszcze info kiedy bilety będą w sprzedaży, więc zluzuj kolego.

Tak jak pisał Krystek wyżej. Jak coś Basiek to możemy się ustawić na mecz i pójdziemy razem.

Obrazek
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2013, 21:59

Może masz racje co do daty ale jego post jest z dzisiaj więc dziwne żeby w ciągu kilku godzin pojawiło się info o biletach na 3 kolejne domowe mecze.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2013, 22:38

Winner pisze:Może masz racje co do daty ale jego post jest z dzisiaj więc dziwne żeby w ciągu kilku godzin pojawiło się info o biletach na 3 kolejne domowe mecze.
Ja akurat jadę na mecz z Genoą i codziennie sprawdzam stronkę. Tak, własnie dzisiaj pojawiło się info o Genoi i Catani. Info na mecz z Realem było wcześniej.

Obrazek
Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2013, 16:36

Winner pisze:Może masz racje co do daty ale jego post jest z dzisiaj więc dziwne żeby w ciągu kilku godzin pojawiło się info o biletach na 3 kolejne domowe mecze.
Dopiero jakiś czas po napisaniu posta pojawiły się daty sprzedaży biletów na Genuę i Catanię na oficjalnej stronie Juve. Też sprawdzałem stronę codziennie, widziałem tylko datę odnośnie spotkania z Realem więc zacząłem się niecierpliwić. Nie wiem natomiast czemu próbowałeś mnie wykpić. Chciałem się poradzić osób, które mają większe w tej kwestii doświadczenie ode mnie w kwestii wyjazdu, nie zadałem wcale banalnego pytania, bo nie było to takie oczywiste.

@Krystek, Marian-Bardzo chętnie. W samym Turynie będę dopiero 27 z rana (wcześniej chcemy zwiedzić tyle ile się da w Mediolanie), mamy zabukowany pokój w Hotelu Miramonti. Jedziemy we 3. Napiszcie do mnie na Priv to ustalimy szczegóły. Pozdrawiam

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2013, 19:46

My też rano tego dnia jedziemy z Mediolanu, więc może 1 pociągiem pojedziemy :D
W Mediolanie śpimy w hostelu california, a w Turynie w Ostello di Torino, ale jak pisałeś, resztę na priv.

Forza Juve!
Bianconero92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2013, 22:56

Jaki łączny koszt zakwaterowania + opłata za bilety na pociąg do Turynu i z powrotem do Medio?

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2013, 13:21

Mamy już 5 bilecików :D Idziemy na ovest 2, wyszło nas po 65 euro.
koło 20 euro za pociąg powinno wyjść w 2 strony za 1 osobę, nocleg w Turynie 20 euro, a w Mediolanie 10,50 euro ma głowę.

Ktoś się orientuje ile trwa Stadium Tour i J Museum?

Forza Juve!
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2013, 11:39

Mam pytanko. Orientuje się ktoś czy można kupić bilety na Stadium Tour i Juventus Museum na miejscu (pod stadionem)? czy tylko przez internet się zamawia?

Jeśli ktoś wie to proszę o bardzo szybką odpowiedź.

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2013, 13:35

Marian. pisze:Mam pytanko. Orientuje się ktoś czy można kupić bilety na Stadium Tour i Juventus Museum na miejscu (pod stadionem)? czy tylko przez internet się zamawia?

z tego co pamiętam, my kupowaliśmy na miejscu.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2013, 13:43

Lypsky pisze:
Marian. pisze:Mam pytanko. Orientuje się ktoś czy można kupić bilety na Stadium Tour i Juventus Museum na miejscu (pod stadionem)? czy tylko przez internet się zamawia?

z tego co pamiętam, my kupowaliśmy na miejscu.
Już zdążyłem zamówić przez internet, ale mimo wszystko dzięki za info.

Obrazek
jarochos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2013, 08:37

Witam czy wybiera sie ktoś mozę na mecz juve napoli?

Okoń

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 października 2013, 10:33

mam pytanie - czy jest ktokolwiek z Trójmiasta, kto mógłby mi kupić jedną rzecz w sklepie JUVENTUSU na stadionie?

dajcie znać na priv, jeżeli jest ktoś taki, kto wybiera się na wyjazd niebawem

będę wdzięczny za odp

jarochos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 października 2013, 14:55

Witam czy wybiera sie ktoś na Juventus Napoli?

ODPOWIEDZ