Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- Winner
- Juventino
Ostatni raz się udzielę w tym wątku bo już mnie bierzeBasiek pisze:Gdyby ktoś znał odpowiedź na to pytanie, to również byłbym wdzięczny-wybieram się do Włoch 24 października i chętnie skoczyłbym na spotkanie z Genuą. Gdzieś słyszałem, że na listicket można nabyć bilety 2 tygodnie przed spotkaniem. Sęk w tym, że do meczu pozostało już mniej czasu, niż 2 tygodnie, a wciąż nie ma żadnego komunikatu odnośnie otwartej sprzedaży.piachu01 pisze:Na ile dni przed meczem bilety są dostępne przez neta?

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Marian.
- Juventino
Nie ogarnąłeś. Myślę, że koledze chodziło o to, że przyjeżdża do Włoch 24 października, co nie znaczy, ze będzie tam tylko dzień. Jeśli chodzi o info o biletach to kolega który pisał ten post miał rację, bo na tamtą chwilę nie było jeszcze info kiedy bilety będą w sprzedaży, więc zluzuj kolego.Winner pisze:Ostatni raz się udzielę w tym wątku bo już mnie bierzeBasiek pisze:Gdyby ktoś znał odpowiedź na to pytanie, to również byłbym wdzięczny-wybieram się do Włoch 24 października i chętnie skoczyłbym na spotkanie z Genuą. Gdzieś słyszałem, że na listicket można nabyć bilety 2 tygodnie przed spotkaniem. Sęk w tym, że do meczu pozostało już mniej czasu, niż 2 tygodnie, a wciąż nie ma żadnego komunikatu odnośnie otwartej sprzedaży.piachu01 pisze:Na ile dni przed meczem bilety są dostępne przez neta?. Po pierwsze chyba ci się data pomyliła nie 24 a 27 http://www.juventus.com/juve/en/campo/b ... ezzi/index . Po drugie sprzedaż otwarta rusza 21. Jak ktoś potrzebuje info o biletach niech powyższy adres zapamięta.
Tak jak pisał Krystek wyżej. Jak coś Basiek to możemy się ustawić na mecz i pójdziemy razem.

- Marian.
- Juventino
Ja akurat jadę na mecz z Genoą i codziennie sprawdzam stronkę. Tak, własnie dzisiaj pojawiło się info o Genoi i Catani. Info na mecz z Realem było wcześniej.Winner pisze:Może masz racje co do daty ale jego post jest z dzisiaj więc dziwne żeby w ciągu kilku godzin pojawiło się info o biletach na 3 kolejne domowe mecze.

- Basiek
- Juventino
Dopiero jakiś czas po napisaniu posta pojawiły się daty sprzedaży biletów na Genuę i Catanię na oficjalnej stronie Juve. Też sprawdzałem stronę codziennie, widziałem tylko datę odnośnie spotkania z Realem więc zacząłem się niecierpliwić. Nie wiem natomiast czemu próbowałeś mnie wykpić. Chciałem się poradzić osób, które mają większe w tej kwestii doświadczenie ode mnie w kwestii wyjazdu, nie zadałem wcale banalnego pytania, bo nie było to takie oczywiste.Winner pisze:Może masz racje co do daty ale jego post jest z dzisiaj więc dziwne żeby w ciągu kilku godzin pojawiło się info o biletach na 3 kolejne domowe mecze.
@Krystek, Marian-Bardzo chętnie. W samym Turynie będę dopiero 27 z rana (wcześniej chcemy zwiedzić tyle ile się da w Mediolanie), mamy zabukowany pokój w Hotelu Miramonti. Jedziemy we 3. Napiszcie do mnie na Priv to ustalimy szczegóły. Pozdrawiam
BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- Bianconero92
- Juventino
Jaki łączny koszt zakwaterowania + opłata za bilety na pociąg do Turynu i z powrotem do Medio?
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- Krystek
- Juventino
Mamy już 5 bilecików
Idziemy na ovest 2, wyszło nas po 65 euro.
koło 20 euro za pociąg powinno wyjść w 2 strony za 1 osobę, nocleg w Turynie 20 euro, a w Mediolanie 10,50 euro ma głowę.
Ktoś się orientuje ile trwa Stadium Tour i J Museum?

koło 20 euro za pociąg powinno wyjść w 2 strony za 1 osobę, nocleg w Turynie 20 euro, a w Mediolanie 10,50 euro ma głowę.
Ktoś się orientuje ile trwa Stadium Tour i J Museum?
Forza Juve!
- Marian.
- Juventino
Mam pytanko. Orientuje się ktoś czy można kupić bilety na Stadium Tour i Juventus Museum na miejscu (pod stadionem)? czy tylko przez internet się zamawia?
Jeśli ktoś wie to proszę o bardzo szybką odpowiedź.

- Lypsky
- Juventino
z tego co pamiętam, my kupowaliśmy na miejscu.Marian. pisze:Mam pytanko. Orientuje się ktoś czy można kupić bilety na Stadium Tour i Juventus Museum na miejscu (pod stadionem)? czy tylko przez internet się zamawia?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Marian.
- Juventino
Już zdążyłem zamówić przez internet, ale mimo wszystko dzięki za info.Lypsky pisze:z tego co pamiętam, my kupowaliśmy na miejscu.Marian. pisze:Mam pytanko. Orientuje się ktoś czy można kupić bilety na Stadium Tour i Juventus Museum na miejscu (pod stadionem)? czy tylko przez internet się zamawia?

- Okoń
- Juventino
mam pytanie - czy jest ktokolwiek z Trójmiasta, kto mógłby mi kupić jedną rzecz w sklepie JUVENTUSU na stadionie?
dajcie znać na priv, jeżeli jest ktoś taki, kto wybiera się na wyjazd niebawem
będę wdzięczny za odp
dajcie znać na priv, jeżeli jest ktoś taki, kto wybiera się na wyjazd niebawem
będę wdzięczny za odp