Wszystko o SSC Napoli
- StaryDobryNedved
- Juventino
Wkurzył mnie ten śmieszny, nie wiem, ten Mazzarri faktycznie ma już chyba problemy ze zdrowiem i nie drze na tych piłkarzy ryja jak wcześniej... No przecież to jest śmieszne, lubię Czechów ale nie przepadam za czeską piłką (no może poza ich kadrą na euro04 i mś06) i tutaj liczyłem na punkty dla włoskiej ligi, no i się przeliczyłem.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Mógłbym komentować, ale nie chce mi się marnować klawiatury na takich życiowych nieudaczników ; )Il Fenomeno pisze:O, iltalismano. Już wróciłeś z CelticPoland?
Na drugą połowę wejdzie z pewnością Hamsik, bo już się rozgrzewał.
Ad Napoli.
Syf w mieście, więc i piach grają.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Vimes
- Juventino
- Brutalo
- Juventino
Na pocieszenie wszystkich, którzy dzisiaj wtopili przez śmieciarzy dziesiątki/setki/tysiące na kuponach, materiał Pawła Abramowicza z Faktów -> http://fakty.tvn24.pl/scigana,306385.html :lol:
napoli powinno strzelić bramkę na 1:1, 1:2, nawet przy stanie 0:3 mieli szansę. Widać poszedł rozkaz od reżysera, że przecież trzeba sobie zapewnić CL w przyszłym roku, to tutaj (????) nie strzelamy ?
napoli powinno strzelić bramkę na 1:1, 1:2, nawet przy stanie 0:3 mieli szansę. Widać poszedł rozkaz od reżysera, że przecież trzeba sobie zapewnić CL w przyszłym roku, to tutaj (????) nie strzelamy ?
- Sandro.
- Milanista
No wiesz, Neapol też pewnie bardziej kojarzy się z mafiozami niż z SSC Napoli 8)Vimes pisze:o stawkę z zespołem z miasta, które w pierwszej kolejności słynie z produkcji piwa, a nie klubu piłkarskiego.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Mediolan pewnie dla czesci bardziej niz z Milanem czy interem kojarzy sie ze stolica mody.Sandro. pisze:No wiesz, Neapol też pewnie bardziej kojarzy się z mafiozami niż z SSC Napoli
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Ein
- Juventino
A Turyn z Fiatem :roll:Nadziej pisze:Mediolan pewnie dla czesci bardziej niz z Milanem czy interem kojarzy sie ze stolica mody.Sandro. pisze:No wiesz, Neapol też pewnie bardziej kojarzy się z mafiozami niż z SSC Napoli
Ja rozumiem odpuścić LE stwierdzając, że Serie A ważniejsza, nie mamy składu na dwa fronty, kasy z tego nie będzie itd., no ale mimo że uwielbiam Pilznera, tak dostać 3-0 to serio pośmiewisko

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- juventussek
- Juventino
Ale baty napoli!! Tam jeszcze gol był prawidłowy ale nie uznali dla Plzen. Nie ogarniam ze niby Wloskie zespoly nie staraja sie na lige europejska, rozumiem wystawic rezerwowy sklad ale jak gra caly sklad Hamsik, Cavani i spolka i takie baty sie dostaje to jak to nazwac? Czy to nie jest przypadkiem jakas wymowka?
- jareckik
- Juventino
Co się stało z Sampą to bajka, grają jak z nut... Napoli nie wie co się dzieje, mam nadzieję, że tym ciemno niebieskim starczy sił 
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
zapomnij .. taki Icardi i stu innych tylko z Juventusem mają swój dzień.fazzi pisze:Mógł by ten cały Icardi się dziś wykazać trochę i coś strzelić.
edit: ktos mi moze powiedziec skąd te doliczone 5 min... masakra jakas
- PrzemasJuve
- Juventino
udalo sie uff nie ma tragedii..
salutate la capolista!
salutate la capolista!
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!