Mecze Juve w TV
- Sorek21
- Juventino
Poprawka.Sorek21 pisze:Pierwsze dwa mecze Juve w Serie A były na Sportdigital. Dwa następne też zobaczymy na tej stacji.
Pierwsze 6 spotkań Juve w Serie A na Sportdigital zupełnie za free z Astry. Wystarczy wgrać alternatywne oprogramowanie i klucz do dekodera i mamy Juve bez żadnych opłat.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ja tam jestem zadowolony...umowę z cyfrą ważną do końca października już wypowiedziałem bo tam od czasu do czasu tylko wybrany mecz ligi angielskiej oglądałem...hiszpański syf mnie nie interesował...
Pakiet w n za 59 zł, przez pierwsze pół roku premium gratis...po 6 miesiącach premium za 10 zł miesięcznie co daje 69 zł...w tym Serie A,LM,LE a obecnie za cyfrę płacę 72 na miesiąc i gówno z tego mam...oczywiście proponowali mi przedłużenie umowy za 92 miesięcznie...kpina !
Najważniejsze, że Juve będę miał...
Dodatkowo, na n także jest RAI 2 gdzie co niedziela Domenica Sportiva a tam wszystkie skróty Serie A
Pakiet w n za 59 zł, przez pierwsze pół roku premium gratis...po 6 miesiącach premium za 10 zł miesięcznie co daje 69 zł...w tym Serie A,LM,LE a obecnie za cyfrę płacę 72 na miesiąc i gówno z tego mam...oczywiście proponowali mi przedłużenie umowy za 92 miesięcznie...kpina !

Najważniejsze, że Juve będę miał...
Dodatkowo, na n także jest RAI 2 gdzie co niedziela Domenica Sportiva a tam wszystkie skróty Serie A

- Tomek1900
- Juventino
Przeczytaj umowę ,tam wszystko powinno być napisanebajbek17 pisze:A nie wiecie jak to wygląda z wypowiedzeniem umowy w cyfrze? Umowa kończy się w styczniu i jak bym chciał ją teraz zerwać to poniose chyba jakies koszty finansowe tak?
- AdiZ
- Juventino
Umowę wypowiada się miesiąc przed jej wygaśnięciem. Wcześniejsze wypowiedzenie/zerwanie umowy to kara którą będzie trzeba zapłacić. Info dotyczące formy kary i kosztów masz w umowie.bajbek17 pisze:A nie wiecie jak to wygląda z wypowiedzeniem umowy w cyfrze? Umowa kończy się w styczniu i jak bym chciał ją teraz zerwać to poniose chyba jakies koszty finansowe tak?
- booyak
- Juventino
Ja chyba poczekam z wypowiedzeniem umowy do momentu aż pojawi się jakieś oficjalne info odnośnie fuzji Cyfry i n-ki. Do tej pory zaopatrzę się chyba w 'n na kartę'. Sam starter nie jest drogi a na szczęście używam dekodera Ferguson więc koszty związane ze sprzętem mnie ominą. Mam tylko jedno pytanie. Mianowicie piszecie że wypowiedzenie trzeba wysłać miesiąc przed końcem umowy, moja kończy się jednak w Grudniu a nie jak myślałem w Lutym, co jeśli do tej pory nie będzie żadnych informacji o połączeniu się platform? Jeśli nie wypowiem umowy zostanie ona przedłużona na okres jednego miesiąca? trzech, sześciu? Bo w umowie doszukać się tego nie mogę a w internecie znajduje sprzeczne informacje. Na infolinie nawet nie dzwonie bo już mnie zrobili w konia z pakietem HBO, zaproponowali miesiąc za darmo a po miesiącu albo mogę zrezygnować albo płacić z rabatem, oczywiście chciałem zrezygnować to okazało się że jednak nie mogę gdyż zgodziłem się na cenę rabatową a w związku z tym nie da się wyłączyć pakietu do końca umowy, wbrew informacjom jakie przedstawiła mi pani oferująca pakiet, także nie mam już kompletnie zaufania do tego co usłyszę od ich konsultantów. Mówię tutaj oczywiście o sytuacji z Cyfrą+.
★ ★ ★
- bajbek17
- Juventino
Nie przejmuj się i wypowiedz umowę. jeżeli do fuzji dojdzie później to sobie weźmiesz od nowy i podejrzewam, że na lepszych nawet warunkach. Dziwią mnie tylko te sytuacje kiedy zostajecie oszukani przez konsultantów gdyż mnie w 3 letniej umowie i wielokrotnych zmianach pakietów itp. nic takiego miejsca nie miało. Zawsze możesz zwrócić się o odsłuchanie rozmowy (wszystkie maja być nagrywane) i udowodnienie kłamstwa.booyak pisze:Ja chyba poczekam z wypowiedzeniem umowy do momentu aż pojawi się jakieś oficjalne info odnośnie fuzji Cyfry i n-ki. Do tej pory zaopatrzę się chyba w 'n na kartę'. Sam starter nie jest drogi a na szczęście używam dekodera Ferguson więc koszty związane ze sprzętem mnie ominą. Mam tylko jedno pytanie. Mianowicie piszecie że wypowiedzenie trzeba wysłać miesiąc przed końcem umowy, moja kończy się jednak w Grudniu a nie jak myślałem w Lutym, co jeśli do tej pory nie będzie żadnych informacji o połączeniu się platform? Jeśli nie wypowiem umowy zostanie ona przedłużona na okres jednego miesiąca? trzech, sześciu? Bo w umowie doszukać się tego nie mogę a w internecie znajduje sprzeczne informacje. Na infolinie nawet nie dzwonie bo już mnie zrobili w konia z pakietem HBO, zaproponowali miesiąc za darmo a po miesiącu albo mogę zrezygnować albo płacić z rabatem, oczywiście chciałem zrezygnować to okazało się że jednak nie mogę gdyż zgodziłem się na cenę rabatową a w związku z tym nie da się wyłączyć pakietu do końca umowy, wbrew informacjom jakie przedstawiła mi pani oferująca pakiet, także nie mam już kompletnie zaufania do tego co usłyszę od ich konsultantów. Mówię tutaj oczywiście o sytuacji z Cyfrą+.
- Hoffman
- Juventino
http://allegro.pl/zestaw-telewizja-na-k ... 16268.html
Czy na tym będzie możliwość oglądania nsport hd czy trzeba inny dekoder do tego?
Czy na tym będzie możliwość oglądania nsport hd czy trzeba inny dekoder do tego?
- meda11
- Juventino
Jezuuu... Czego Wy ludzie nie rozumiecie w TNK? No już prościej się nie da wytłumaczyć niż zrobili to oni na własnej stronie - kanały podane w poszczególnych pakietach jako obrazki-loga, a nie same nazwy. Kanał nSport HD to nazjwyczajniej nSport tyle tylko, że nadawany w HD, a do jego odbioru potrzebny jest tuner HD czyli najprościej mówiąc z wyjściem component lub/i HDMI i telewizor HD. Tak więc jeśli nie macie jednego albo drugiego to odpuście sobie pakiet HD i weźcie standardowy, bo w przeciwnym wypadku będziecie bulić niepotrzebnie kasę za wysoką rozdzielczość, której nie uświadczycie (czyt. kanału HD nie będzie na ekranie TV).
I po raz enty. nSport od nSport HD różni tylko rozdzielczość obrazu i format dźwięku. W pierwszym standardowa rozdzielczość i stereo, a w drugim 720p/1080i i dolby digitial 5.1.
I po raz enty. nSport od nSport HD różni tylko rozdzielczość obrazu i format dźwięku. W pierwszym standardowa rozdzielczość i stereo, a w drugim 720p/1080i i dolby digitial 5.1.
- Hoffman
- Juventino
Zastanawia mnie tylko to, że na tej stronie kanały HD są wyszczególnione jakby dodatkowo, NSport jest jakby niżej, nie zaznaczony HD ale na logu jest napisane NSport HD, także już się zgubiłem, ale pojutrze pójdę do gościa co to sprzedaje i się ugadam, nie ważne ;p
- Hoffman
- Juventino
Mówię o tym, że w zakładce "kanały" widnieje logo "NSport HD" ale nie jest wyszczególniony, że jest w HD, i interesuję mnie to czy on będzie rzeczywiście w HD czy po prostu takie sobie logo dali żebym się nabrał np. jeżeli ten Nsport będzie w HD to jutro zamawiam zestaw ;d w gwoli ścisłości chodzi mi o telewizjanakarte.pl
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ja chyba zamówie sobie http://allegro.pl/telewizja-n-hd-na-kar ... 09021.html.Hoffman pisze:Mówię o tym, że w zakładce "kanały" widnieje logo "NSport HD" ale nie jest wyszczególniony, że jest w HD, i interesuję mnie to czy on będzie rzeczywiście w HD czy po prostu takie sobie logo dali żebym się nabrał np. jeżeli ten Nsport będzie w HD to jutro zamawiam zestaw ;d w gwoli ścisłości chodzi mi o telewizjanakarte.pl
Ktos ma cos podobnego? Opinie?
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- vieira4
- Juventino
Obejrzałem spotkanie Milanu- komentatorów tych znam, ale chciałem sprawdzić jak się spisują na nieznanym terenie :lol: . Otóż od razu widać że ani jeden ani drugi nie interesują się za bardzo Serie A. Jestem jednak pewien że cała ta redakcja teraz zacznie oglądać mecze i będzie mogła mówić trochę szerzej na temat piłki włoskiej. Teraz uważam że jak na ludzi którzy zostali rzuceni do komentowania ligi która nie jest zbyt popularna wśród dziennikarzy spisali się naprawdę dobrze. Terlecki to akurat( muszę tutaj zaznaczyć że jestem wśród tej grupki osób które darzą go sympatią)- jak nikt inny daje sobie radę z komentowaniem(albo byciem ekspertem) spotkań w których nie ma pojęcia kto gra- warto zauważyć że komentuje on np. niemal wszystkie mecze juniorów i kobiet na Eurosporcie.
Szczególnie, jeśli weźmiemy pod uwagę że mecz ten komentował Grzegorz Kalinowski, znany z niezbyt wielkiego temperamentu- naprawdę jestem do tego pozytywnie nastawiony. Zarówno jeden jak i drugi bardzo uważali żeby nie popełnić zbyt wielu błędów, z tego co mnie słuch nie myli cały czas sprawdzali na bieżąco to co mówią w internecie- a więc cóż, jak dla mnie jest dobrze.
W nce jest jeszcze paru komentatorów którzy ogarniają, jest też kilku ekspertów a więc myślę że nie będzie tragedii.
Szczególnie, jeśli weźmiemy pod uwagę że mecz ten komentował Grzegorz Kalinowski, znany z niezbyt wielkiego temperamentu- naprawdę jestem do tego pozytywnie nastawiony. Zarówno jeden jak i drugi bardzo uważali żeby nie popełnić zbyt wielu błędów, z tego co mnie słuch nie myli cały czas sprawdzali na bieżąco to co mówią w internecie- a więc cóż, jak dla mnie jest dobrze.
W nce jest jeszcze paru komentatorów którzy ogarniają, jest też kilku ekspertów a więc myślę że nie będzie tragedii.