Stroje na sezon 2011/2012
- jarmel
- Redaktor
hahanynek pisze:Niektórzy z was mają chyba za dużo czasu. Dywagowanie nad tym czy Nike przygotuje stroje inspirując się fortepianem, pianinem, trąbką, czy puzonem, a ząbki może będą nachylone do pasków pod kątem 45 bądź 43,68 stopni jest bezsensowne. Poczekajcie, a nie marnujecie życie nad ubolewaniem, że to nie pasuje, a kolor różowy powinien być o 3,25 tonu ciemniejszy. Czekajcie i nie narzekajcie.

Jak dla mnie to jakie będą, to będą dobre (no może prócz fortepianu), ale ta:
jest naprawdę super
#AllegriOut
- Vimes
- Juventino
Nie, oficjalne stroje jeszcze się nie pojawiły. Prezentacji należy oczekiwać prawdopodobnie w pierwszym tygodniu lipca.Qrkyszz pisze:Mam pytanie, czy OFICJALNE stroje na sezon 2011/2012 się już pojawiły?
Jeśli tak, to proszę dajcie link w tym temacie do tych koszulek.
A ten wzór w jodełkę nawet mi się podoba.
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
O co Wam chodzi z tym logiem? To, że wygląda jak domowa wprasowanka ma jakieś znaczenie? Rozumiem, że sami esteci na forum, a dobrze skomponowany strój wygrywa mecze. Większość z Was ogląda mecze w internecie/TV, więc pytam- czy podczas spotkania, biorąc po uwagę odległość z jakiej prezentowany jest przebieg gry, raziła kogoś obecna kompozycja logo, a ząbki odbierały (nie)przyjemność z oglądania?<<W@jTEk>> pisze:Dla mnie mogą być nawet te fortepiany byle tylko jakoś fajnie wkomponowali logo Bet Clicka! Bo na to patrzeć się nie da :(
- Navar
- Juventino
Wystarczy zobaczyć co ma w tym roku Real jak dla mnie mistrzostwo świata(rozumiem że innym może sie nie podobać)stahoo pisze:Chodzi o to, że jak kupuję koszulkę, to nie chcę na niej naprasowanki rodem z Kaczora Donalda.
- danielos511
- Juventino
No trzeba przyznać żę stroje Realu są superowe:D ale nie ma tam naszego loga ukochanego więc juz z tego względu nasze będą lepsze:PNavar pisze:Wystarczy zobaczyć co ma w tym roku Real jak dla mnie mistrzostwo świata(rozumiem że innym może sie nie podobać)stahoo pisze:Chodzi o to, że jak kupuję koszulkę, to nie chcę na niej naprasowanki rodem z Kaczora Donalda.
FORZA JUVENTUS!!!
- Bruce Badura
- Juventino
Ja jestem tradycjonalistą i domowym strojem powinna być ładna zeberka. A czy to będzie jodełka, czy inny wzór to już mniejsza o to.
Moją ulubioną jednak koszulką Juve jest to cudo z `97.
PS. Chciałbym się jeszcze odnieść (pewnie już to było przerabiane na forum) do absurdalnej ustawy, którą mają wprowadzić nasze kochane władze. Chodzi oczywiście o to nieszczęsne logo buka na koszulce. Konsekwencje są takie, że w świetle prawa kibic Realu, czy Juve paradujący w koszulce z BetClick na piersi łamie prawo;]
Moją ulubioną jednak koszulką Juve jest to cudo z `97.
PS. Chciałbym się jeszcze odnieść (pewnie już to było przerabiane na forum) do absurdalnej ustawy, którą mają wprowadzić nasze kochane władze. Chodzi oczywiście o to nieszczęsne logo buka na koszulce. Konsekwencje są takie, że w świetle prawa kibic Realu, czy Juve paradujący w koszulce z BetClick na piersi łamie prawo;]
- Brutalo
- Juventino
No to już wiemy xD . Jestem ciekaw co dalejBruce Badura pisze: PS. Chciałbym się jeszcze odnieść (pewnie już to było przerabiane na forum) do absurdalnej ustawy, którą mają wprowadzić nasze kochane władze. Chodzi oczywiście o to nieszczęsne logo buka na koszulce. Konsekwencje są takie, że w świetle prawa kibic Realu, czy Juve paradujący w koszulce z BetClick na piersi łamie prawo;]

- ReggaeMan
- Juventino
Według mnie nikt za to mandatu nie dostanie.Policjanci mają chyba lepsze zajęcie niż rozglądanie się po mieście za ludźmi co mają koszulki z logiem BetClic'aBrutalo pisze:No to już wiemy xD . Jestem ciekaw co dalejBruce Badura pisze: PS. Chciałbym się jeszcze odnieść (pewnie już to było przerabiane na forum) do absurdalnej ustawy, którą mają wprowadzić nasze kochane władze. Chodzi oczywiście o to nieszczęsne logo buka na koszulce. Konsekwencje są takie, że w świetle prawa kibic Realu, czy Juve paradujący w koszulce z BetClick na piersi łamie prawo;]. Miejscy czy inne dają mandat ? Sąd ? A co z dystrybucją koszulek przez sklepy w stylu ISS czy allegro ? Zamykać bo nielegalne ? Paranoja za paranoją goni ten kraj...
- Bruce Badura
- Juventino
ReggaeMan pisze:Według mnie nikt za to mandatu nie dostanie.Policjanci mają chyba lepsze zajęcie niż rozglądanie się po mieście za ludźmi co mają koszulki z logiem BetClic'aBrutalo pisze:No to już wiemy xD . Jestem ciekaw co dalejBruce Badura pisze: PS. Chciałbym się jeszcze odnieść (pewnie już to było przerabiane na forum) do absurdalnej ustawy, którą mają wprowadzić nasze kochane władze. Chodzi oczywiście o to nieszczęsne logo buka na koszulce. Konsekwencje są takie, że w świetle prawa kibic Realu, czy Juve paradujący w koszulce z BetClick na piersi łamie prawo;]. Miejscy czy inne dają mandat ? Sąd ? A co z dystrybucją koszulek przez sklepy w stylu ISS czy allegro ? Zamykać bo nielegalne ? Paranoja za paranoją goni ten kraj...
Policja dziś potrafi dać mandat za byle co ;p
Wydaje mi się, że większość policjantów nawet nie będzie wiedziało, że tak wygląda logo buka. Jednak durny przepis wkurza nieziemsko. Grrrr....
- Sapo
- Juventino
Rządu niespełnione obietnice - temat zastępczy KIBICE!Brutalo pisze:No to już wiemy xD . Jestem ciekaw co dalejBruce Badura pisze: PS. Chciałbym się jeszcze odnieść (pewnie już to było przerabiane na forum) do absurdalnej ustawy, którą mają wprowadzić nasze kochane władze. Chodzi oczywiście o to nieszczęsne logo buka na koszulce. Konsekwencje są takie, że w świetle prawa kibic Realu, czy Juve paradujący w koszulce z BetClick na piersi łamie prawo;]. Miejscy czy inne dają mandat ? Sąd ? A co z dystrybucją koszulek przez sklepy w stylu ISS czy allegro ? Zamykać bo nielegalne ? Paranoja za paranoją goni ten kraj...
Jodełka glanc

- danielos511
- Juventino
ReggaeMan pisze:Według mnie nikt za to mandatu nie dostanie.Policjanci mają chyba lepsze zajęcie niż rozglądanie się po mieście za ludźmi co mają koszulki z logiem BetClic'aBrutalo pisze:No to już wiemy xD . Jestem ciekaw co dalejBruce Badura pisze: PS. Chciałbym się jeszcze odnieść (pewnie już to było przerabiane na forum) do absurdalnej ustawy, którą mają wprowadzić nasze kochane władze. Chodzi oczywiście o to nieszczęsne logo buka na koszulce. Konsekwencje są takie, że w świetle prawa kibic Realu, czy Juve paradujący w koszulce z BetClick na piersi łamie prawo;]. Miejscy czy inne dają mandat ? Sąd ? A co z dystrybucją koszulek przez sklepy w stylu ISS czy allegro ? Zamykać bo nielegalne ? Paranoja za paranoją goni ten kraj...
Też mi się tak wydaje Policji się nie chce aż tak dokładnie wykonytwac swojej pracy i naprawde są groźniejsi przestępcy niż Ci co noszą logo BetClica :?
FORZA JUVENTUS!!!
- paruf
- Juventino
Ustawa jest głupia i ma się nijak do rzeczywistości, nikt za noszenie takich koszulek raczej nie będzie chciał karać. Moim zdaniem martwy przepis jeśli chodzi o noszone odzienia, a jak się to będzie miało np do allegrosza i tam sprzedawanych ciuszków w logami buków to się okaże czy komuś będzie się chciało w to zagłębiać.