Stroje na sezon 2011/2012

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2011, 12:19

nynek pisze:Niektórzy z was mają chyba za dużo czasu. Dywagowanie nad tym czy Nike przygotuje stroje inspirując się fortepianem, pianinem, trąbką, czy puzonem, a ząbki może będą nachylone do pasków pod kątem 45 bądź 43,68 stopni jest bezsensowne. Poczekajcie, a nie marnujecie życie nad ubolewaniem, że to nie pasuje, a kolor różowy powinien być o 3,25 tonu ciemniejszy. Czekajcie i nie narzekajcie.
haha :ok:

Jak dla mnie to jakie będą, to będą dobre (no może prócz fortepianu), ale ta:
jest naprawdę super :wink:

#AllegriOut
Qrkyszz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2011, 12:49

Mam pytanie, czy OFICJALNE stroje na sezon 2011/2012 się już pojawiły?
Jeśli tak, to proszę dajcie link w tym temacie do tych koszulek.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2011, 12:54

Qrkyszz pisze:Mam pytanie, czy OFICJALNE stroje na sezon 2011/2012 się już pojawiły?
Jeśli tak, to proszę dajcie link w tym temacie do tych koszulek.
Nie, oficjalne stroje jeszcze się nie pojawiły. Prezentacji należy oczekiwać prawdopodobnie w pierwszym tygodniu lipca.

A ten wzór w jodełkę nawet mi się podoba.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2011, 13:52

Dla mnie mogą być nawet te fortepiany byle tylko jakoś fajnie wkomponowali logo Bet Clicka! Bo na to patrzeć się nie da :(

nynek

Juventino
Juventino
Podziekował: 6 razy

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2011, 14:11

<<W@jTEk>> pisze:Dla mnie mogą być nawet te fortepiany byle tylko jakoś fajnie wkomponowali logo Bet Clicka! Bo na to patrzeć się nie da :(
O co Wam chodzi z tym logiem? To, że wygląda jak domowa wprasowanka ma jakieś znaczenie? Rozumiem, że sami esteci na forum, a dobrze skomponowany strój wygrywa mecze. Większość z Was ogląda mecze w internecie/TV, więc pytam- czy podczas spotkania, biorąc po uwagę odległość z jakiej prezentowany jest przebieg gry, raziła kogoś obecna kompozycja logo, a ząbki odbierały (nie)przyjemność z oglądania?

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2011, 14:15

Chodzi o to, że jak kupuję koszulkę, to nie chcę na niej naprasowanki rodem z Kaczora Donalda.

Navar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2011, 14:20

stahoo pisze:Chodzi o to, że jak kupuję koszulkę, to nie chcę na niej naprasowanki rodem z Kaczora Donalda.
Wystarczy zobaczyć co ma w tym roku Real jak dla mnie mistrzostwo świata(rozumiem że innym może sie nie podobać)

danielos511

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2011, 18:27

Navar pisze:
stahoo pisze:Chodzi o to, że jak kupuję koszulkę, to nie chcę na niej naprasowanki rodem z Kaczora Donalda.
Wystarczy zobaczyć co ma w tym roku Real jak dla mnie mistrzostwo świata(rozumiem że innym może sie nie podobać)
No trzeba przyznać żę stroje Realu są superowe:D ale nie ma tam naszego loga ukochanego więc juz z tego względu nasze będą lepsze:P

FORZA JUVENTUS!!!
Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2011, 22:40

Ja jestem tradycjonalistą i domowym strojem powinna być ładna zeberka. A czy to będzie jodełka, czy inny wzór to już mniejsza o to.
Moją ulubioną jednak koszulką Juve jest to cudo z `97.

PS. Chciałbym się jeszcze odnieść (pewnie już to było przerabiane na forum) do absurdalnej ustawy, którą mają wprowadzić nasze kochane władze. Chodzi oczywiście o to nieszczęsne logo buka na koszulce. Konsekwencje są takie, że w świetle prawa kibic Realu, czy Juve paradujący w koszulce z BetClick na piersi łamie prawo;]

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2011, 23:10

Bruce Badura pisze: PS. Chciałbym się jeszcze odnieść (pewnie już to było przerabiane na forum) do absurdalnej ustawy, którą mają wprowadzić nasze kochane władze. Chodzi oczywiście o to nieszczęsne logo buka na koszulce. Konsekwencje są takie, że w świetle prawa kibic Realu, czy Juve paradujący w koszulce z BetClick na piersi łamie prawo;]
No to już wiemy xD . Jestem ciekaw co dalej :think: . Miejscy czy inne dają mandat ? Sąd ? A co z dystrybucją koszulek przez sklepy w stylu ISS czy allegro ? Zamykać bo nielegalne ? Paranoja za paranoją goni ten kraj...

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
ReggaeMan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2011, 23:20

Brutalo pisze:
Bruce Badura pisze: PS. Chciałbym się jeszcze odnieść (pewnie już to było przerabiane na forum) do absurdalnej ustawy, którą mają wprowadzić nasze kochane władze. Chodzi oczywiście o to nieszczęsne logo buka na koszulce. Konsekwencje są takie, że w świetle prawa kibic Realu, czy Juve paradujący w koszulce z BetClick na piersi łamie prawo;]
No to już wiemy xD . Jestem ciekaw co dalej :think: . Miejscy czy inne dają mandat ? Sąd ? A co z dystrybucją koszulek przez sklepy w stylu ISS czy allegro ? Zamykać bo nielegalne ? Paranoja za paranoją goni ten kraj...
Według mnie nikt za to mandatu nie dostanie.Policjanci mają chyba lepsze zajęcie niż rozglądanie się po mieście za ludźmi co mają koszulki z logiem BetClic'a

Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2011, 23:27

ReggaeMan pisze:
Brutalo pisze:
Według mnie nikt za to mandatu nie dostanie.Policjanci mają chyba lepsze zajęcie niż rozglądanie się po mieście za ludźmi co mają koszulki z logiem BetClic'a

Policja dziś potrafi dać mandat za byle co ;p
Wydaje mi się, że większość policjantów nawet nie będzie wiedziało, że tak wygląda logo buka. Jednak durny przepis wkurza nieziemsko. Grrrr....

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2011, 23:38

Brutalo pisze:
Rządu niespełnione obietnice - temat zastępczy KIBICE!

Jodełka glanc :ok:

danielos511

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2011, 09:49

ReggaeMan pisze:
Brutalo pisze:

Też mi się tak wydaje Policji się nie chce aż tak dokładnie wykonytwac swojej pracy i naprawde są groźniejsi przestępcy niż Ci co noszą logo BetClica :?

FORZA JUVENTUS!!!
paruf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 czerwca 2011, 10:24

Ustawa jest głupia i ma się nijak do rzeczywistości, nikt za noszenie takich koszulek raczej nie będzie chciał karać. Moim zdaniem martwy przepis jeśli chodzi o noszone odzienia, a jak się to będzie miało np do allegrosza i tam sprzedawanych ciuszków w logami buków to się okaże czy komuś będzie się chciało w to zagłębiać.

Zablokowany