LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Bukol87
- Juventino
Nic nie obiecuję. Pon i wt mam egzaminy, ale postaram się wpaść.
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- romek20.20
- Juventino
bede, ale moge sie spoznic
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Przypominam, że w sobotę gramy z romą, pewnie znajdą się chętni więc zakładam temat już dziś. W soboty tifosi o tej porze pęka w szwach, więc jesli znajdzie się odpowiednia liczba osób, można by wynając jakiegoś vipa, ale to się zobaczy...
Niestety ja z Beatą odpadamy, już wcześniej mieliśmy zaklepane imieniny Jarsona, więc obejrzę to z nim przy flaszce, może będzie łatwiej...
Stan jest w Zakopanem. Mimo to myślę, że z 10 osób się znajdzie...
Niestety ja z Beatą odpadamy, już wcześniej mieliśmy zaklepane imieniny Jarsona, więc obejrzę to z nim przy flaszce, może będzie łatwiej...

- matej
- Juventino
kogo ty z tą flaszką chcesz oszukać ? :twisted:Dragon pisze:Przypominam, że w sobotę gramy z romą, pewnie znajdą się chętni więc zakładam temat już dziś. W soboty tifosi o tej porze pęka w szwach, więc jesli znajdzie się odpowiednia liczba osób, można by wynając jakiegoś vipa, ale to się zobaczy...