Forumowicz od A do Z - vol.2
- Lypsky
- Juventino
Wszystko przez Ciebie - kolejny argument by głosować na mnie :lol:mnowo pisze:Ach jacy tu niektórzy dystyngowani, a my tacy niepoważni...
zluzujcie pałki leszcze.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Mogę wiedzieć do której wsi się wybierasz?JuveCracow pisze:ja jadę w niedzielę na jakiś wiejski festyn pod wiejskim kościołem, żeby poznać dokładne znaczenie i etymologię użytego w Twojej ambitnej recenzji naszego przedsięwzięcia słowa "kurna".
Z drugiej strony nie ma sensu robić niczego na siłę? Skoro nie czuje się potrzeby, aby wprowadzać do tematu czegoś oryginalnego i swojego, to po co to robić? Żeby zaspokoić inne sapiens czy na siłę zmieniać homo?JuveCracow pisze:I myślę, że jeśli poza prezentowaniem lekceważącego stosunku do cudzych pomysłów i narzekaniem na wszystko, co nowe potrafisz sam wnieść do zabawy coś oryginalnego i swojego
Do Twojego wywiadu mam stosunek obojętny, graniczący z zainteresowaniem tym, czy w następną sobotę Marek zrobi to z Beatą czy Renatą, a może Natalią. Nie wszystkim wszystko musi się podobać, a odchodzenie od normalności nie zawsze musi oznaczać drogę do przodu.
Mnie jak mówię, to obchodzi bokiem, podobnie do tej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jak mniemam dyskusji kandydatów do napisania kolejnego alfabetu.
Tak nawiązując jeszcze do alfabetów. Głos na leniupa.
- Lypsky
- Juventino
Widzę, iż niektórzy mają poważne problemy życiowe. Cóż, niesamowicie ubolewam nad tym, iż części z was nie spodobały się nasze żarty/dyskusje/przepychanki/utarczki. Tak ten świat skonstruowany, iż nie każdy lubi to samo, kwestia smaku.
Nie rozumiem tylko, skoro uważacie, iż jest to tak głupie, po co babrać się w tym bagnie? Idźcie debatować nad transferami czy ustawieniem w nadchodzącym sezonie, ewentualnie możecie pogadać o Realu czy innym Milanie, a nas zostawcie w tej piaskownicy. Przyłączy się Jóźio, Stasio i Andrzejek, natomiast Lucjan i Gerard mogą iść gdzieś indziej. Za dwa dni zwolnimy to miejsce i znowu zapanuje spokój i porządek, który tak uwielbiacie.
Amen
Nie rozumiem tylko, skoro uważacie, iż jest to tak głupie, po co babrać się w tym bagnie? Idźcie debatować nad transferami czy ustawieniem w nadchodzącym sezonie, ewentualnie możecie pogadać o Realu czy innym Milanie, a nas zostawcie w tej piaskownicy. Przyłączy się Jóźio, Stasio i Andrzejek, natomiast Lucjan i Gerard mogą iść gdzieś indziej. Za dwa dni zwolnimy to miejsce i znowu zapanuje spokój i porządek, który tak uwielbiacie.
Amen
- Bart_DB
- Juventino
Przegrasz i przejdziesz do następnej edycji. Taki nasz losLypsky pisze:Za dwa dni zwolnimy to miejsce i znowu zapanuje spokój i porządek, który tak uwielbiacie.
Amen

edit.
Głosować, żebyś się odczepił? Nigdy. Wolę byś cierpiał i z nerwów puścił siarczystą wiązankę. Przestaniesz wtedy żebrać o QLypsky pisze:W takim razie nie macie wyboru, jedyną opcją by zapanował spokój i porządek jest moje zwycięstwo

Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2009, 19:57 przez Bart_DB, łącznie zmieniany 4 razy.
ti porterò all'inferno con me.
- mnowo
- Qualità Juventino
Cytując pewnego klasyka sprzed lat:
"Nie sądzisz, że polskim chłopakom też przydałoby się trochę luzu?..."
Wygląda na to, że niektórzy wolą być zawsze "ą" i "ę", bo inaczej nie wypada. Taki forumowy savoir vivre. Spokojnie, niedługo (choć nadal nie wiem dokładnie kiedy???) skończy się ankieta i na nowo będziemy mogli sobie wsadzić kije od szczotek w tyłki. A że mamy z Lypskym, leniupem i paku swoje 5 minut, to się lansujemy, to wszystko.
"Koko Dżambo i do przodu! - to moje hasło. Dobre, nie?..."
Wygląda na to, że niektórzy wolą być zawsze "ą" i "ę", bo inaczej nie wypada. Taki forumowy savoir vivre. Spokojnie, niedługo (choć nadal nie wiem dokładnie kiedy???) skończy się ankieta i na nowo będziemy mogli sobie wsadzić kije od szczotek w tyłki. A że mamy z Lypskym, leniupem i paku swoje 5 minut, to się lansujemy, to wszystko.
"Koko Dżambo i do przodu! - to moje hasło. Dobre, nie?..."
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Gdyby każdemu podobało się to samo, to coś takiego jak forum dyskusyjne byłoby pozbawione najmniejszego sensu.Lypsky pisze:Widzę, iż niektórzy mają poważne problemy życiowe. Cóż, niesamowicie ubolewam nad tym, iż części z was nie spodobały się nasze żarty/dyskusje/przepychanki/utarczki. Tak ten świat skonstruowany, iż nie każdy lubi to samo, kwestia smaku.
Czyli wyznaczamy użytkownikom miejsce, gdzie mogą sobie dyskutować i miejsce, gdzie krytyka jest zabroniona, bo strach, żeby ktoś łopatki gdzieś na lewo nie zabrał.Lypsky pisze:Idźcie debatować nad transferami czy ustawieniem w nadchodzącym sezonie, ewentualnie możecie pogadać o Realu czy innym Milanie, a nas zostawcie w tej piaskownicy.
Jupi! Nie mogę się doczekać.Lypsky pisze:Za dwa dni zwolnimy to miejsce i znowu zapanuje spokój i porządek, który tak uwielbiacie.
"nie uważam, że naszym chłopakom brakuje luzu, kapujesz?"mnowo pisze:Cytując pewnego klasyka sprzed lat:
Czy ktoś Was w tym ogranicza w jakiś sposób? Wypowiedziałem swoje zdanie na temat tego, czy taka forma dyskusji mi się podoba czy nie. Nie podoba mi się, więc napisałem, że mi się nie podoba. Ale oczywiście, jestem tak drewniany i poważny, że nie rozumiem prostych, ironicznych często, żartów, które mają służyć zabawie i atrakcyjności tematu. Jestem inny, sorry chłopaki.mnowo pisze:Wygląda na to, że niektórzy wolą być zawsze "ą" i "ę", bo inaczej nie wypada. Taki forumowy savoir vivre. Spokojnie, niedługo (choć nadal nie wiem dokładnie kiedy???) skończy się ankieta i na nowo będziemy mogli sobie wsadzić kije od szczotek w tyłki. A że mamy z Lypskym, leniupem i paku swoje 5 minut, to się lansujemy, to wszystko.
- Lypsky
- Juventino
Jestem dinozaurem i wolno mi wszystko, rządzę tu, a jak nie pasuje to i w mordę mogę dać!szczypek pisze: Czyli wyznaczamy użytkownikom miejsce, gdzie mogą sobie dyskutować i miejsce, gdzie krytyka jest zabroniona, bo strach, żeby ktoś łopatki gdzieś na lewo nie zabrał.
Poważnie mówiąc, jednych taki styl bawi, innych nie, pozwólcie "bawić się" się dzieciom, spójrzcie na nich z politowaniem i przejdźcie obok, tyle.
- mnowo
- Qualità Juventino
Ha ha! Genialna reakcja!szczypek pisze:"nie uważam, że naszym chłopakom brakuje luzu, kapujesz?"mnowo pisze:Cytując pewnego klasyka sprzed lat:

Ejże.. przecież my robimy dokładnie to samo, więc łot de fak?Czy ktoś Was w tym ogranicza w jakiś sposób? Wypowiedziałem swoje zdanie na temat tego, czy taka forma dyskusji mi się podoba czy nie. Nie podoba mi się, więc napisałem, że mi się nie podoba.

- gawron
- Juventino
taaa..mnowo pisze:Ach jacy tu niektórzy dystyngowani, a my tacy niepoważni...
sam jesteś leszczem..Lypsky pisze:[...]
zluzujcie pałki leszcze.
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2009, 21:29 przez gawron, łącznie zmieniany 1 raz.
- mati888
- Juventino
a ja mam takie pytanie-co będzie w razie remisu? Jakiś pojedynek na szable czy coś? A może mała dogrywka? Bo coś tu pachnie podziałem zwycięstwa :-D
napisanie alfabetu przez obu zwycięzców byłoby zbyt banalne

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Radek_88
- Qualità Juventino
Macie czas na sprzatniecie tego bajzlu do czwartku, do godz. 13:28 i ani minuty dluzej!mnowo pisze:Spokojnie, niedługo (choć nadal nie wiem dokładnie kiedy???) skończy się ankieta [...]

Spokojnie, w czwartek o 13:28 remisu nie bedzie :Cmati888 pisze:a ja mam takie pytanie-co będzie w razie remisu? Jakiś pojedynek na szable czy coś? A może mała dogrywka? Bo coś tu pachnie podziałem zwycięstwa :-D