KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- tanhayi
- Juventino
Tak, zostajemy przy STS'ie. Już sie przyzwyczaiłem tam siedzieć.
)
Rezerwuje 3 stoliki.
)
EDIT:
Brat był zarezerwować. I podobno pani chciała jakąś opłatę za rezerwację. Pierwsze słyszę. Jadę tam osobiście. Jak wrócę się odezwę;)

Rezerwuje 3 stoliki.

EDIT:
Brat był zarezerwować. I podobno pani chciała jakąś opłatę za rezerwację. Pierwsze słyszę. Jadę tam osobiście. Jak wrócę się odezwę;)
- tanhayi
- Juventino
Byłem;) Załatwiłem bez opłat;) ALE!!! musicie się zjawić! Obiecałem że będziemy. Iiii... prawdopodobnie będą koledzy kibice Bayernu, bo już ktoś ma rezerwacje na ten mecz, ale spokojnie;) Załatwiłem najlepsze miejsca;) Będą siedzieć za nami! Więc do zobaczenia we wtorek max o 20.30
)

- Winiar1989JuveForever
- Juventino
No ja bede z laską wiec dwa miejsca
, i mogl by mi ktos powiedziec gdzie jest ten sts />??? bo pierwszy raz tam wpadne

- Winiar1989JuveForever
- Juventino
kurde czyli to jest ten zaklad buków ? ja mialem nadzieje ze to jednak jakis pub o takiej samej nazwie
szkoda , a browara mozna soobie tam kupic ? moze kają taką dodatkową opcje ?
.
p.s a z laską jak wpadne to nie bedzie problemu ja? a deklarowali sie juz kibice bayernu że wpadną ???

p.s a z laską jak wpadne to nie bedzie problemu ja? a deklarowali sie juz kibice bayernu że wpadną ???
- tanhayi
- Juventino
No, racja, z tym browarem to może być ciężko, musisz trochę poprosić by Ci pozwoliła. Kidding. Co, do Twojej dziewczyny to oczywiście że nie będzie problemu. To jest tak że masz główne wejście, i na prawo masz BUK-a a na lewo Sport Cafe;) Duża plazma ponad 42'', sympatycznie tam jest, taki kibicowski nastrój tam panuje, ja w żadnym kontakcie z kibicami Bayernu nie jestem, ale jak mówiłem była już rezerwacja na ten mecz, więc to raczej oni, chyba im zależy na tym byśmy się po meczu z nich pośmiali;p. Browar po 5,50 zł. Chyba że Desperados(podobno mało słodki;d) za 8;)
EDIT: Żartowaliśmy;p
EDIT: Żartowaliśmy;p
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2009, 18:19 przez tanhayi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
Jak jest browar w cenie to czemu niby ciezko ma byc zeby pozwolili ? Poprawka ja jeszcze wpadne z jednym kibicem bayernu
- tanhayi
- Juventino
Nie robimy jakiejś zbiórki. My z Jastrzębiem będziemy mam nadzieje około 20.00 to się dołoży do naszych 3 jeszcze jeden lub dwa.
Tak podsumowując:
1.tanhayi
2.KOPEĆ
3.juerem
4.Winiar
5.tabo
6.Jastrząb
+
7.dziewczyna Winiara
8.kolega Jastrzębia
9.kolega Jastrzębia
10.kolega Kopecia