Liga Mistrzów 2006-07

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2007, 14:20

Wicior pisze:
wErOn pisze:Teraz nadeszla era wielkiego milanu i musicie sie z tym pogodzic.
Pewnie, że za mocne słowa.Era wielkiego Milanu miała nadejść każdego roku gdy Ci byli w finale.Ale jak jest wszyscy widzimy.Według mnie obecność Milanu w finale symbolizuje jedną ważną rzecz.Ani układy, ani wyroki sądów czy też oskarżenia nie są w stanie zburzyć dobrego i silnego zespołu jakim bez wątpienia jest teraz Milan.Będę kibicował rossonerim w finale, bo według mnie zasłużyli w tym roku na sukces.Mają mocny i wyrównany skład.Liverpool także w tym sezonie spisuje sie dobrze w europie, ale w porównaniu do gry Milanu wypadają blado.Więc życze Milanowi w finale wszystkiego najlepszego.Udowodnijcie, że w Serie A ubyło tylko Juventusu - nie wysokiego poziomu.
Ja mimo wszystko zgodzę się z opinią wielkiej ery Milanu. Po kolei:
- 2002 r. - półfinał Pucharu Uefa
- 2003 r. - tryumf w Lidze Mistrzów
- 2004 r. - ćwierćfinał Ligi Mistrzów
- 2005 r. - finał Ligi Mistrzów
- 2006 r. - półfinał Ligi Mistrzów
- 2007 r. - co najmniej finał Ligi Mistrzów

Od 5 lat są absolutnie w czołówce. Jak dla mnie ten okres jest wystarczająco długi, bo nazwać go 'erą' Milanu.

Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2007, 14:52

Supersonic pisze: To i tak nie lada wyczyn bo ciężko cokolwiek wyciągnąć z niczego. :angry: Ględzisz jak najęty od dwóch dni o jakiejś frustracji, zawiści, zazdrości, kompleksach itp.
Zawisc, zazdrosc, kompleksy? Czytasz w ogole moje posty? Pojawilo sie chociaz raz w nich jedno z tych slow? Lecz sie. Reszty belkotu nie ma nawet co komentowac.

p.s
Supersonic pisze: Adieu i bez odbioru.

Faktycznie dyskusja nie ma sensu skoro w jednym poscie konczysz dyskusje ze mna a w drugim dalej dyskutujesz
:rotfl:
EOT

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!
Obrazek
Demetrio

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2007, 14:54

Trochę to bez sensu ale dobra , oto przykład :
Supersonic pisze:Pozamiatane. :whistle:

Milan miał szansę, choć tak naprawdę nie powinien jej nawet dostać. Potrafili narzucić ManU przez długi czas własny styl gry, co zasługuje na uznanie. MU piłkarsko jest o dwie klasy lepsze - ma zdecydowanie większe możliwości i dużo większą siłę rażenia - fakt, że wygrali mecz, w którym wszystko szło im jak po grudzie pokazuje jak są cholernie mocni.

Milan lepiej już nie zagra, dzisiejszy mecz był szczytem ich możliwości. Z pustego nikt niczego nie naleje, ten zespół nie ma nic ciekawego do zaoferowania, żadnej broni, która mogłaby zaskoczyć Fergusona. Kaka sam ich do finału nie przepchnie, zresztą nawet półfinał im się nie należał.

Jak już mówiłem - w tej parze pozamiatane. *
Zaznaczam że jest to tylko jedna z wielu twoich wypowiedzi rażących brakiem obiektywizmu. W pozostałych jesteś ponadto złośliwy. To wszystko jest , co łatwo , wręcz instynktownie się wyczuwa , wynikiem twojej ... sam wiesz czego. Ciężko jest podać bardzo ewidentny przykład twojej frustracji , bo przecież nie napiszesz sam czegoś w stylu " powiesze sie przez ten przeklety Milan " ale ogólna atmosfera twoich wypowiedzi jest taka jak każdy , oprócz ciebie , widzi.

P.S. Trochę się z to zrobilo nudne wiec moze juz nie bede nic odpisywal niezaleznie czy zrozumiesz o co mi chodzi , czy nie. Ciesze sie natomiast ze jestes jednym z bardzo niewielu kibicow Juventusu ktorzy obecnie nie doceniaja wielkiej klasy Milanu , dawniej bylo takich duzo duzo wiecej. Teraz jestes tylko takim rodzynkiem w ciescie , raczej zgnilym i niewartym uwagi. :?

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2007, 17:11

Demetrio pisze:
Supersonic pisze: Trochę to bez sensu ale dobra , oto przykład :

Pozamiatane. :whistle:
(..)
Jak już mówiłem - w tej parze pozamiatane. *
No cóż... Jeżeli chcesz żeby TYP PIŁKARSKI był obiektywny, to masz rację ten nie jest. Podobnie jak tysiące innych, które z natury są i będą subiektywne. Jeżeli jednak już przywołujesz ten fragment, ( żeby się pośmiać) który był powtarzam typem - co do tego kto awansuje, to szkoda, że nie przytoczyłeś wcześniejszych gdzie wytypowałem dobrze 7/8 zespołów :roll:
Demetrio pisze: Zaznaczam że jest to tylko jedna z wielu twoich wypowiedzi rażących brakiem obiektywizmu.
Czekam na kolejne.. Bo co do powyższej to Ci się leciutko nie udało.
Demetrio pisze: W pozostałych jesteś ponadto złośliwy. To wszystko jest , co łatwo , wręcz instynktownie się wyczuwa , wynikiem twojej ... sam wiesz czego.
Instynkt zabójcy. Wyczuwają tylko ci, którzy to na swój sposób interpretują i nie rozumieją, bądź nie chcą zrozumieć tego o czym piszę. Np. Ty. Chyba, że mi pokażesz czarno na białym, że jest inaczej to się zgodzę. Złośliwy, cóż jak ktoś pisze, że jest kibicem Juve, we wtorek jest za L'poolem a w środę za Milanem to - no cóż.
Demetrio pisze: Ciężko jest podać bardzo ewidentny przykład twojej frustracji ,
To ci niespodzianka :doh:
Demetrio pisze: ale ogólna atmosfera twoich wypowiedzi jest taka jak każdy , oprócz ciebie , widzi.
Oo też nowość. Jesteś jakimś trybunem ludowym? Korzystając z okazji atmosfera Twojego wtykania szpili i wpychania na siłę do moich postów frustracji jest żałosna i nigdy Ci się to nie uda.
Demetrio pisze: P.S. Trochę się z to zrobilo nudne.
Tutaj się zgadzam. Rzucanie w ludzi oskarżeniami na ślepo jest nudne i krzywdzące dodam nawet.
Demetrio pisze: Ciesze sie natomiast ze jestes jednym z bardzo niewielu kibicow Juventusu ktorzy obecnie nie doceniaja wielkiej klasy Milanu , dawniej bylo takich duzo duzo wiecej. Teraz jestes tylko takim rodzynkiem w ciescie , raczej zgnilym i niewartym uwagi.
Ważne, że rodzynek jest smaczny. :whistle: To teraz poproszę malutki fragmencik gdzie nie doceniam klasy Milanu. Taki tyci, chociaż jeden.

Ciekawe, kiedyś w modzie było bycie true fan - kimś kto nie może spojrzeć na inne kluby, a gardzono niedzielnymi kibicami, którzy zmieniają kluby jak rękawiczki. Dziś gardzi się tymi pierwszymi a w modzie są Ci, którzy kibicują Calcio ( oprócz oczywiście Interu - ale to też jest w modzie.) Wedle takich chorych schematów to cały czas jestem... hmm rodzynkiem nie, bo takich jak ja jest na pęczki.

edit:
wErOn pisze: Nasz Supersonic juz tak sie zamotał ze cytuje i odpisuje samemu sobie...
Dzięki :rotfl: maturalne przyzwyczajenie
Ostatnio zmieniony 04 maja 2007, 19:45 przez Supersonic, łącznie zmieniany 5 razy.

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2007, 17:39

Jak w finale typuje do zwycięstwa Milan. Po prostu jest to zespół lepszy, dojrzalszy od Liverpoolu.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2007, 18:07

Nasz Supersonic juz tak sie zamotał ze cytuje i odpisuje samemu sobie... :lol: :lol:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Demetrio

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2007, 20:34

Supersonic pisze: atmosfera Twojego wtykania szpili i wpychania na siłę do moich postów frustracji jest żałosna i nigdy Ci się to nie uda.

Masz rację , właśnie zdałem sobie sprawę że nie sposób cię przekonać , jesteś jednym z tych którzy tak długo bedą manipulować interpretacją i wycinkami wypowiedzi aż zamęczą swoich oponentów. I udało ci się to , teraz już napewno nie odpisze , masz miejsce na swoje " final speech".
Supersonic pisze: No cóż... Jeżeli chcesz żeby TYP PIŁKARSKI był obiektywny, to masz rację ten nie jest. Podobnie jak tysiące innych, które z natury są i będą subiektywne. Jeżeli jednak już przywołujesz ten fragment, ( żeby się pośmiać) który był powtarzam typem - co do tego kto awansuje, to szkoda, że nie przytoczyłeś wcześniejszych gdzie wytypowałem dobrze 7/8 zespołów :roll:
Nie o typ mi chodziło , lecz o jego uzasadnienie , przeczytaj je i zdaj sobie sprawę jak daleko od prawdy byłeś. Niemożliwe że jesteś aż takim laikiem , ta krytyka Milanu była spowodowana po prostu niechęcią czy też nienawiścią do tego klubu.

Supersonic pisze: co do powyższej to Ci się leciutko nie udało.
To twoje zdanie.
Supersonic pisze:Ciekawe, kiedyś w modzie było bycie true fan - kimś kto nie może spojrzeć na inne kluby, a gardzono niedzielnymi kibicami, którzy zmieniają kluby jak rękawiczki. Dziś gardzi się tymi pierwszymi a w modzie są Ci, którzy kibicują Calcio ( oprócz oczywiście Interu - ale to też jest w modzie.) Wedle takich chorych schematów to cały czas jestem... hmm rodzynkiem nie, bo takich jak ja jest na pęczki.
O nie , tutaj sobie wypraszam , do tego worka mnie nie wrzucaj . :x Od przeszło 9 lat jestem wiernym kibicem Milanu i Reprezentacji Polski , i tylko tych druzyn . Nawet Azzurim niespecjalnie kibicuję , licze tylko na dobre wystepy Milanistów.

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2007, 20:56

Demetrio pisze: masz miejsce na swoje " final speech".

Let's make it.
Demetrio pisze: Nie o typ mi chodziło , lecz o jego uzasadnienie , przeczytaj je i zdaj sobie sprawę jak daleko od prawdy byłeś.

You' re definitely right. I was so far like from A to the Z. I HAVE ALREADY ADMITED IT, so?
Demetrio pisze: Niemożliwe że jesteś aż takim laikiem , ta krytyka Milanu była spowodowana po prostu niechęcią czy też nienawiścią do tego klubu.
How cute! I see that you know all bout me. Tell me which type of cereals I use to eat in every second thursday for a second breakfast and I'll buy a Milan shirt and then I'll put it on myself. Haven't you think that Ive written that cos Ive been totally stunned by the outrageous ManU performance?
W tłumaczeniu wolnym - gra Manu i C.Ronaldo tak walnęła mną o glebę że byłem pewien, że rozwalą Milan jak i całą Europę. Pomyliłem się bo przeceniłem MU. Gdzie tam jest niechęć/nienawiść/zazdrość do ACM?
Demetrio pisze: O nie , tutaj sobie wypraszam , do tego worka mnie nie wrzucaj . :x Od przeszło 9 lat jestem wiernym kibicem Milanu i Reprezentacji Polski , i tylko tych druzyn . Nawet Azzurim niespecjalnie kibicuję , licze tylko na dobre wystepy Milanistów.
Good for you. :ok:

Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2007, 09:13

To juz za nieco ponad 11 godzin :) Ale scisk zoladka :>
FORZA VECCHIO CUORE ROSSONERO!!!

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!
Obrazek
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2007, 09:19

Wczoraj bylem w Milenium - 150zł na Milan: 310 do wygrania, zobaczymy .. 8)

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
wojteceek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2007, 14:24

Ja mam nadzieję, że ten finał wygra Milan. Jak dla mnie to oni bardziej zasłużyli na ten puchar. W tegorocznej edycji Ligi Mistrzów pokazali na prawdę świetną grę. Mimo, że kibicuje Juve, to właśnie dziś będę trzymał kciuki za Mediolańczyków.

Może po przegranym finale do Juventusu przyjdzie Gerrard? :whistle:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 maja 2007, 14:38

Szkoda, że kolejny raz obejrze final LM, gdzie grać bedą drużyny, których .... (wiadomo). Gdyby przystawili mi pistolet do głowy i kazali mówić za kim bedę bardziej bo mnie zabiją, już bym nie żył... :roll:

Obrazek
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2007, 14:48

Finał jak każdy inny... Milan czy Liverpool, co za różnica. Chociaż gdyby wygrał Liverpool Dudzio mógłby podnieść po raz drugi Puchar...

Obrazek
AleX_Del_Piero_13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2007, 15:00

Milan - LFC 1
Portugalia (U19) - Gruzja (U19) 1
Juventus - Mantova 1
Inter - Torino 1 (Pierwszy raz będę za Interem :smile: )
Reggina - Milan 2

Siądzie mi ??
Postawiłem 13 zł i mam do wygrania 409.40 zł :)

Sasza04

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 maja 2007, 15:04

Nie wiem czy mam sie smiac czy plakac gdy czytam, ze osoby uwazajace sie za kibicow Juve chca zwyciestwa animalsow w finale Ligi Mistrzow! Jak nisko trzeba upasc by sie choc przez chwile zastanawiac komu kibicowac - tym, ktorzy sa bozyszczami dla mordercow z Heysel, czy Milanowi.
Dla was przypomnienie - http://pl.wikipedia.org/wiki/Tragedia_na_Heysel
Chce by Milan zmiazdzyl angoli. Doszczetnie!
Forza Milan!!
Ceterum censeo geminos esse abolendos!
Sasza

Heysel - nie zapomnimy, nie przebaczymy!
ODPOWIEDZ