Wszystko o Interze
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
W takim stylu nadchodzą mistrzowie?!
Bęcki z rezerwami Bayernu, bęcki z rezerwami Tottenhamu i to wszystko pierwszym składem. Czy federacja ma możliwość zakazania im gry z drużynami z innych krajów? Przecież oni ośmieszają nie tylko siebie ale i całą ligę. :doh:
Bęcki z rezerwami Bayernu, bęcki z rezerwami Tottenhamu i to wszystko pierwszym składem. Czy federacja ma możliwość zakazania im gry z drużynami z innych krajów? Przecież oni ośmieszają nie tylko siebie ale i całą ligę. :doh:
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
No co Ty...kibice tego śmiesznego klubu wychodzą z założenia, że mają drugą po Juve kadrę patrząc poprzez pryzmat wartości sportowej a wszystko zaskoczy z czasem jak to u nas było 

- CzeczenCZN
- Juventino
Ja wiem czy z takimi rezerwami? Patrząc po składzie Londyńczyków to więcej podstawowych było graczy.Vanquish pisze:Bęcki z rezerwami Tottenhamu:
- Vimes
- Juventino
Już oficjalnie. Ktoś wie o co poszło, bo zmienianie trenera na dwa tygodnie przed startem ligi to niestandardowa praktyka?
- Wojtek
- Juventino
Ponoć było jednak na odwrót 
Według "La Gazzetta dello Sport", Mancini prosił o trzech konkretnych piłkarzy. Yayę Toure, Thomasa Vermaelena i... Marco Reusa. Nie otrzymał jednak zgody włodarzy na przeprowadzenie transakcji z udziałem tych zawodników.

Według "La Gazzetta dello Sport", Mancini prosił o trzech konkretnych piłkarzy. Yayę Toure, Thomasa Vermaelena i... Marco Reusa. Nie otrzymał jednak zgody włodarzy na przeprowadzenie transakcji z udziałem tych zawodników.
- MarcineR
- Interista
Powód może być dużo prostszy - na ostatnim spotkaniu z zarządem Mancini podobno zażądał 3-letniego kontraktu z zarobkami 6 mln € netto za sezon. De Boer za taki sam okres ma dostawać 1,5 mln €. Co do Franka to nie jestem przekonany czy mu się powiedzie, a wręcz mocno sceptyczny, ale z całą pewnością mogę powiedzieć, że taki trener jak Mancio płacenia takich pieniędzy wart nie jest. Gdyby był tak dobry, jakie ma mniemanie o sobie, to byłby trenerem ze światowego topu, a tak to jest taki raczej średniak jak na europejskie warunki obecnie.
- pumex
- Juventino
Poza tym De Boer wpisuje się w politykę, której istnienia nie ukrywa nowy zarząd Interu. Mianowicie chodzi o oparcie drużyny w dużej mierze na piłkarzach młodych, których można wypromować i odsprzedać z zyskiem. Holender wielokrotnie sam o sobie mówił, że lubi pracować z młodymi, w odróżnieniu od Manciniego, który z kolei wymagał sprowadzenia doświadczonych zawodników.
Tak czy inaczej dziwny ruch Interu. Liga za pasem...
Tak czy inaczej dziwny ruch Interu. Liga za pasem...