Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 08:51

Pogodziłem się z Sarrim. Pogodziłem się, ale decyzji nie zaakceptowałem. Słabo troszkę to wyszło biorąc pod uwagę nazwiska, które padały.

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 08:52

19 pisze:Conte podobnie do Allegrego kastruje zawodników.
:laugh: :laugh: :laugh:
podaj przykład 2 zawodników, których wykastrował Conte ;]

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 08:56

Maly pisze:
19 pisze:Conte podobnie do Allegrego kastruje zawodników.
:laugh: :laugh: :laugh:
podaj przykład 2 zawodników, których wykastrował Conte ;]
11 zawodników w dwumeczu z Benficą.
Nie chodzi mi o to, że piłkarze z meczu na mecz grają słabiej, tylko o jego pomysły taktyczne które doprowadzały do sytuacji w której nie mogli pokazać pełni umiejętności w ofensywie. Były tylko sztywne schematy.

pandecybel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 09:07

Ty chyba jakiś inny mecz oglądałeś, stworzyli w całym dwumeczu kilkanaście dobrych okazji bramkowych ale nic nie wpadło, zwłaszcza w rewanżu.

binio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 09:31

pandecybel pisze:Ty chyba jakiś inny mecz oglądałeś, stworzyli w całym dwumeczu kilkanaście dobrych okazji bramkowych ale nic nie wpadło, zwłaszcza w rewanżu.
i dali sobie strzelić 2 bramki. Jak byś tego nie wychwalał to była kompromitacja.

P.S. Jeśli z Sarrim to prawda to przyznam że nie zrozumiem zarządu Juve.
Sarri nie pasuje do nas z wielu powodów, wszystkie już po kilka razy wymienione i ta cała "tajemnica" dla Maurizio ? Nie klei się to.

Pod kątem sportowym go zaakceptuję, byle dawał grać więcej niż 12 piłkarzom.

Ale mimo wszystko mam nadzieję, że to nie on :)

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 10:08

Ciekawostka autoryzowana na VS
Pep był widziany 2 tygodnie temu w Jmedical.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 193 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 10:14

binio pisze:Ale mimo wszystko mam nadzieję, że to nie on :)
Zalecam spokój bo w tym tygodniu niewiele się dowiemy. Dzisiaj pismaki na dobre wciskają nam Sarriego. Co mnie dzisiaj zaskoczyło to opinia jednego z nich, że jeżeli Chelsea nie puści do nas Sarriego to Juve zacznie od początku poszukiwania trenera. Po prostu nie wiem jak to skomentować :facepalm:

Obrazek
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 10:14

19 pisze: Nie chodzi mi o to, że piłkarze z meczu na mecz grają słabiej, tylko o jego pomysły taktyczne które doprowadzały do sytuacji w której nie mogli pokazać pełni umiejętności w ofensywie. Były tylko sztywne schematy.
Za to Max pokazał, jak wygląda gra bez jakichkolwiek schematów. W większości meczy nasi zawodnicy wyglądali, jakby się pierwszy raz na oczy widzieli. Lepsze to napewno?

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 10:33

Poprostu pisze:Ciekawostka autoryzowana na VS
Dla mnie to już jest takie trochę czcze <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Przepraszam za słowa. Jak przyjdzie Pep, to to wszystko odszczekam, ale diametralnie zmieniło mi się podejście, a mój optymizm stopniał straszliwie.

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 10:40

kdzr pisze:
Poprostu pisze:Ciekawostka autoryzowana na VS
Dla mnie to już jest takie trochę czcze <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Przepraszam za słowa. Jak przyjdzie Pep, to to wszystko odszczekam, ale diametralnie zmieniło mi się podejście, a mój optymizm stopniał straszliwie.
Pep to teraz jest traktowany jak jakaś wielka stopa czy saskuacz...(nie wiem jak to się pisze po ang)...zawsze ktoś go gdzieś widział, ale żadnej foty czy filmiku.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 10:48

Kolega to podał tylko jako ciekawostkę więc po co te nerwy ? Nie ma co się stresować bo przecież nasz trener jest już znany, będzie nim Sarri więc jest po emocjach.

A na marginesie- szybko się zniechęcacie.

Obrazek
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 11:18

Czy przyjdzie Pep czy będzie to ktokolwiek inny dostanie taką szansę, bo Allegri mnie po prostu tego nauczył. Ja sam jestem umiarkowanym optymistą co do Pepa, ale patrzę na to z dystansu. Fajnie jest sobie poczytać co wrzuca Mrozzi, MRN, sam włoski znam ale nie chce mi się grzebać po VS i innych źródłach, bo mi się zwyczajnie nie chce. Ale ci co ich tutaj hejtują to niech lepiej zamilkną i nie komentują durnowato, bo większość tylko po włosku znam ciao bella, mangiare i parę podstawowych zwrotów. Także chylę czoła panowie za chęci i poświęcenie swojego wolnego i prywatnego czasu, żeby wrzucać takie informacje, jesteście już dorosłymi facetami, a nie dziećmi więc szacunek za taki forumowy wolontariat, szkoda że wielu tego nie docenia tylko durnowato komentuje.

Ehem

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 11:22

Do oficialki nowego trenera powstrzymuje jakiekolwiek emocje.
Jeśli będzie to Pep lub Poch, to zwariuje. Jeśli będzie Sarri, to będę czuł spory niedosyt po tych wszystkich "Pep na 100% w Juve", "Pep don deal", "Pep widziany w siedzibie Juve", "Pep podpisał przedwstępną umowę na wiosnę".

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 11:35

Dzięki Dybala :ok:
Będzie nowy trener to kończę z wolontariatem, szkoda czasu z powodu właśnie hejterów.

No i pojawił się problem Panowie bo wszystkie znaki na niebie i Ziemii wskazują, że przygoda Sarriego i Chelsea będzie kontynuowana gdyż obie strony tego chcą.
Czyli znowu zostajemy bez trenera ? Kolejny casting ?
Ale Przemo i realbs napisali, że będzie Sarri więc musimy im zaufać :ok:
Ja im ufam.

Wczoraj Paratici był w Barcelonie i jest to potwierdzona informacja. Pewnie tylko w celach turystycznych.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2019, 11:37 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
prezes3c

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2019, 11:36

binio pisze:
pandecybel pisze:Ty chyba jakiś inny mecz oglądałeś, stworzyli w całym dwumeczu kilkanaście dobrych okazji bramkowych ale nic nie wpadło, zwłaszcza w rewanżu.

Sarri nie pasuje do nas z wielu powodów, wszystkie już po kilka razy wymienione i ta cała "tajemnica" dla Maurizio ? Nie klei się to.

Ale mimo wszystko mam nadzieję, że to nie on :)
Ale jaka tajemnica? Przecież zdementowali Pepa, a z ogłoszeniem nowego trenera czekają na zakończenie sezonu, a ten trwa jeszcze przez jeden mecz. To nie jest tak, że mamy normalne mercato a to my się nakręcamy? Moim zdaniem będzie to Pochettino a swoje argumenty gryzmoliłem pare(naście?) stron wcześniej

Zablokowany