Massimiliano Allegri
- Viking
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Szybko mnie zweryfikowali

“But merely being tradition does not make something worthy, Kadash. We can’t just assume that because something is old it is right.”
Dalinar Kholin
Dalinar Kholin
- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Napiszę to, chociaż mam odruch wymiotny - trochę dziwiłbym się żeby zwalniać trenera dwie kolejki przed końcem po wygranym PW, ale... to Juventus. Obecny, dzisiejszy. Dziwiło mnie, że dali mu taki kontakt, dziwiło mnie że trzymają go przy paździerzu... nie dziwi, że tak, że dzisiaj.
Ogólnie dziwne, w normalnej piłce. Ale teraz? Eeeee, calma, calma.

- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
Kompletne dziadostwo i brak stylu. Fatalny początek nowego. Jak gówniarze w piaskownicy. Nie Maxa szkoda, szkoda Juve, ośmieszamy się i dajemy pożywkę pismakom, po co???Bart985 pisze: ↑17 maja 2024, 17:49 Napiszę to, chociaż mam odruch wymiotny - trochę dziwiłbym się żeby zwalniać trenera dwie kolejki przed końcem po wygranym PW, ale... to Juventus. Obecny, dzisiejszy. Dziwiło mnie, że dali mu taki kontakt, dziwiło mnie że trzymają go przy paździerzu... nie dziwi, że tak, że dzisiaj.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Kochani moi, wracam na dobre.szczypek po zatrudnieniu pana od spokoju pisze: ↑28 maja 2021, 15:56Dobra słowo się rzekło. Spadam. Ale wrócę, wrócę w 2025 (ewentualnie zastrzegam sobie prawo do wcześniejszego powrotu, aby świętować rozwiązanie kontraktu z Allegrim).
Na JP wpadnę od czasu do czasu poczytać temat o kontuzjach (dobra robota Dragon, teraz będziesz miał jej więcej).
Trzymajcie się i pamiętajcie #CynicznyJuventus #PełnaKontrola #CzekamNa2025
Wraca Juventus który można nazywać Juventusem.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Może i trenerem jest słabym ale PR ma opanowany do perfekcji. Pomnożył swoją klasyczną szopkę razy trzy, odstawił ją po wygraniu pucharu Włoch i został tym poszkodowanym.
Odchodzi jako zwycięzca, który nie dostał od klubu wsparcia i szacunku
Naprawdę, cwaniak pierwszego rzędu.
Odchodzi jako zwycięzca, który nie dostał od klubu wsparcia i szacunku

Naprawdę, cwaniak pierwszego rzędu.
calma calma
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Jest i oficjalnie.
Możecie świętować.
W mojej opinii nie zasługiwał na taki koniec. Należało go zwolnić albo kilka kolejek temu kiedy nie radził sobie z kryzysem, nie miał pomysłu na drużynę, nic nie zmieniał i było wiele innych argumentów przeciw Niemu lub po prostu poczekać na zakończenie sezonu. Tymczasem go najzwyczajniej w świecie usuwamy (cyt. Juventus (...) has removed...). Usuwamy Trenera Legendę w żałosnym stylu. Legendę bo osiągnął w tej i poprzedniej kampanii bardzo, bardzo dużo. Mało tego - nie przypominam sobie takiego ostrego oświadczenia i podejrzewam, że chyba nigdy w świecie profesjonalnego sportu takiego nie było.
Przyznaję, że sam byłem zmęczony tym co oglądałem przez ostatnie tygodnie i nie ukrywam, że oczekiwałem zmiany trenera to jednak dziś towarzyszy mi smutek i rozczarowanie... Dlatego wieczorem wypije zdrowie Maxa
życząc mu wszystkiego najlepszego!
Buona fortuna, Max!
Możecie świętować.
W mojej opinii nie zasługiwał na taki koniec. Należało go zwolnić albo kilka kolejek temu kiedy nie radził sobie z kryzysem, nie miał pomysłu na drużynę, nic nie zmieniał i było wiele innych argumentów przeciw Niemu lub po prostu poczekać na zakończenie sezonu. Tymczasem go najzwyczajniej w świecie usuwamy (cyt. Juventus (...) has removed...). Usuwamy Trenera Legendę w żałosnym stylu. Legendę bo osiągnął w tej i poprzedniej kampanii bardzo, bardzo dużo. Mało tego - nie przypominam sobie takiego ostrego oświadczenia i podejrzewam, że chyba nigdy w świecie profesjonalnego sportu takiego nie było.
Przyznaję, że sam byłem zmęczony tym co oglądałem przez ostatnie tygodnie i nie ukrywam, że oczekiwałem zmiany trenera to jednak dziś towarzyszy mi smutek i rozczarowanie... Dlatego wieczorem wypije zdrowie Maxa
Buona fortuna, Max!
""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""